Spa & Kur Hotel Praha*** - Hodnocení

Františkovy Lázně


Spa & Kur Hotel Praha***

Ruská 27/12, 35101 Františkovy Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.5

Personál
8.9
Služby
8.6
Čistota
8.8
Komfort
7.9
Poměr cena/kvalita
8.4

Klientské hodnocení (945 celkem)

Zdeňka Špačková

jednotlivec, 26. dubna 2017
Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Kvalita služeb, ubytování a stravy dobrá
Nelíbilo se mi:
večeře malý výběr - nedostatek salátů a.t.p.
7.8

Jiří Jíra Ing.

jednotlivec, 23. dubna 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
7
Hotel poskytuje kvalitní služby na vysoké úrovni, personál je vstřícný, velmi příjemné prostředí po provedené rekonstrukci objektu.
Nelíbilo se mi:
Personál jídelny neuměl v některých dnech prostřít stůl podle počtu strávníků, takže při příchodu ke stolu chyběly 1 až 2 příbory + ubrousky. To by se stávat nemělo.
8.6

Jiří Batěk

dospělý pár, 22. dubna 2017
Personál
7
Služby
5
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
8
Vše v okolí dostupné, menší pokoj.Jídloi dobré až na mraženého pstruha z Německa po kterém se manželce udělalo nevolno.Na pokoji chybí lžíce na boty.Bazén menší,ale velmi pěkný.
Líbilo se mi:
Celkově je všude vidět,že hotel je po renovaci.
Nelíbilo se mi:
-
7.2

Zdeněk Hrdý

jednotlivec, 20. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Již poněkolikáté jsme využili služby Spa. cz. .Tentokráte Velikonoční pobyt v hotelu Praha ve Františkových Lázních. Společně s přáteli nemáme jedinou připomínku. Vše bylo zajištěno a pobyt proběhl k naprosté spokojenosti zúčastněných. Doporučuji využívání služeb Spa.cz. Je to jistota a perfektní jednání . Děkujeme a těšíme se na další pobyty zajišťované Spy.cz. Hrdý Zdeněk
Líbilo se mi:
Celý pobyt byl perfektní a bezproblémový.
10.0

Valdemar Havela

jednotlivec, 19. dubna 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
- hotel čistý, pokoje vzorně uklizené
- personál ochotný (od recepce až po pokojské)
Nelíbilo se mi:
- malá pestrost snídaní
9.6

Dagmar Kušlová

skupina, 19. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Celkové hodnocení je výborné. Personál vstřícný, úklid bez závad, procedury super.
Líbilo se mi:
Vstřícnost a ochota veškerého personálu
Nelíbilo se mi:
Vadilo mě, když jsme si chtěli na velikonoční neděli posedět v restauraci u sklenky vína, tak když ve 20.00 odešel hlavní personál, tak do zavírací doby tj. do 21.00 hod. už zde nebyla žádná obsluha. Takže jsme odešli zklamaní.
10.0

Reichlová Jaroslava

jednotlivec, 19. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Na hotelu se nám líbilo, vybavení je pěkné, služby dobré, personál ochotný, vstřícný. je nám líto, že již několik let je na hlavní třídě a v okolí na velmi frekventovaných místech dost budov nevyužitých a že postupně chátrají. Za to jistě nemůže hotel ani SPA, ale při hodnocení se zastupiteli města a lázní můžete tuto naší námitku zveřejnit.
Líbilo se mi:
Líbilo se nám v hotelu a rádi se do Františkových Lázní vracíme.
Nelíbilo se mi:
Nemáme žádné připomínky.
10.0

Helena Matoušková

skupina, 19. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Velmi příjemný pobyt.
Líbilo se mi:
Krásné prostředí, vše nové. Kvalitní služby, ochotný a vstřícný personál.
10.0

Jiřina Purkertová

jednotlivec, 19. dubna 2017
Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.0

Anna Ryvolová

jednotlivec, 19. dubna 2017
Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
8
Příjemné prostředí, vstřícný a ochotný personál.
8.0