Spa & Kur Hotel Praha*** - Hodnocení

Františkovy Lázně


Spa & Kur Hotel Praha***

Ruská 27/12, 35101 Františkovy Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.5

Personál
8.9
Služby
8.6
Čistota
8.6
Komfort
7.6
Poměr cena/kvalita
8.3

Klientské hodnocení (775 celkem)

Marta Mertlová

jednotlivec, 22. září 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pobyt se mi moc líbil. Vše bylo podle mých představ. Doporučila bych ho všem mým známým. Plánují, ze příští rok příjedu opět. S pozdravem vaše spokojena klientkaMertlova
8.4

Lubomír Ludvík

jednotlivec, 15. září 2016
Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Poměr
4
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení.
Vaše připomínky bereme na vědomí a napravíme.

Trochu nás mrzí Vaše hodnocení poměru ceny a kvality, jelikož ceny máme původní, jako ve starém hotelu, a nyní jsme kompletně nově zrekonstruovaní....

S pozdravem,

Spa & Kur Hotel Praha
Nelíbilo se mi:
nedostatečně větraná jídelna

příliš drobné písmo na jídelním lístku
6.4

Jarka Latová

jednotlivec, 15. září 2016
Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

je nám potěšením, že se Vám pobyt u nás líbil a těšíme se opět na viděnou. Doporučuji Vám balíček Odpočinek pro zdraví.

Držadla u van budou skutečně na podzim domontována.

S pozdravem,

Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Byly jsme spokojené , jak usem uvedla v dotazníku Byla bych moc ráda, pokud by byla nějaká sleva pro důchodce na příští rok, zda bych mohla dostat nabídku. Ráda bych si s kamarádkama pobyt zopakovala. Příští týden máme sraz, chci jim to navrhnout. Doposud jsme jezdili na jaře do Jánských lázní, ráda bych to změnila, záleží na ceně.Moc vám děkuji a přeji hodně spokojených pacientů.Hezký den Jarka Latová
Nelíbilo se mi:
Již panu Siposovi jsem psala, že postrádám držadla u van, to je nezbytné. Sestřičky říkaly, že mají být vany vyměnéné a spolu s tím i držáky. Věřím, že to tak bude.
9.5

Vladimír Kosina

jednotlivec, 13. září 2016
Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
Byl jsem velmi spokojen, hlavně proto, že jste mi zajistili dva 5ti denní pobyty tak, abych tam pobyl přes dva víkendy a zažil maximum promenádních koncertů a pochodů mažoretek. Navíc přálo počasí, prostě bylo to super vynikající.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

jsme velice potěšeni, že se Vám u nás líbilo, děkujeme. Těšíme se na Vás příští rok, a to již bez stavebních úprav na hotelu.

S pozdravem,

Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Líbilo se mi všechno, splnil jsem si přání,
dobrá cena i za jednolůžkový pokoj a plnou penzi,
krásně opravený hotel.
Nelíbilo se mi:
Stále probíhající stavební úpravy, díky čemuž zřejmězůstaly příznivější ceny.
9.0

Petr Weiss

dospělý pár, 12. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

je nám velkým potěšením, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni.

S pozdravem,

Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Mi všechno služby čistota perzonál jednal na požadované úrovni stravování perfektní prostě nemáme žádné výtky spokojenost na 100 %jestli pojedeme ještě někdy do Františkových Lázní tak do hotelu Praha ,Moc děkujeme všem co se o nás starali .S pozdravem Petr Weiss
10.0

Marie Schwarzerová

jednotlivec, 12. září 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
Hezký pobyt a bude ještě lepší, až v hotelu skončírekonstrukce.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

dodatečně se omlouváme za stále probíhající porekonstrukční práce na hotelu. Jsme rádi, že i tak jste byli spokojeni s pobytem.

Krásný den,

Spa & Kur Hotel Praha
9.0

emilie endysova

jednotlivec, 7. září 2016
Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Poměr
0
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se, probíhaly ještě porekonstrukční práce, které komplikovaly chod i na samotných pokojích.

Co se týče místa na kola, jsme si vědomi, že nebylo, ale již prostor vyhrazený máme.

S pozdravem,

Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Klid v hotelu, poradek, moc dobre jidlo.
Nelíbilo se mi:
Nebylo misto na kola, na zachode nam tekla voda, ze studene vody tekla tepla.
0.0

Eva Kindlová

dospělý pár, 5. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Hotel hodnotíme kladně. Personál vše ochotně vysvětlí, zařídí. V hotelové restauraci nám chutná. Pokoje jsou čisté, hotel je po celkové rekonstrukci.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Krásný den, děkujeme za milé reference. Je nám velkým potěšením. Budeme i nadále pracovat na kvalitních službách a těšit se na takto příjemné klienty :)
Líbilo se mi:
Do Františkových lázní se vracíme opakovaně. Moc se nám tu líbí. Vše je krásně upravené, pro turisty nachystané, a může s námi i pejsek.
9.8

Anonym

jednotlivec, 5. září 2016
Personál
4
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
5.2

Petr Hospodský

jednotlivec, 26. srpna 2016
Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.4