Spa & Kur Hotel Praha*** - Hodnocení

Františkovy Lázně


Spa & Kur Hotel Praha***

Ruská 27/12, 35101 Františkovy Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.5

Personál
8.8
Služby
8.6
Čistota
8.7
Komfort
7.7
Poměr cena/kvalita
8.3

Klientské hodnocení (873 celkem)

Anonym

dospělý pár, 1. prosince 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
10
Hotel velmi hezký a útulný. Po nedávné rekonstrukci. Personál velmi ochotný a vstřícný. Hotel jednoznačně chválím a doporučuji!
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Krásné, děkujeme.
Spa & Kur Hotel Praha
9.2

Zuzana Lelková

jednotlivec, 30. listopadu 2016
Personál
8
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení a věcné připomínky. Z Vašich výtek se poučíme a polepšíme se.
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
-možnost využívat bazén a saunu
- všechny procedury přímo v hotelu
-město čisté, upravené
-líbilo se nám Muzeum
Nelíbilo se mi:
-na pokoji několik hnízd berušek- odstranění jsme museli urgovat
- u sauny nejsou věšáčky na župan ap.
-servírky upravují stoly(na další chod) dříve než všichni dojedí
-nejsou aktualizovány informace např.cena parkovného, info v pokoji
9.0

Anonym

dospělý pár, 29. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Jiří Svoboda

jednotlivec, 29. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Výborný relaxační týden!
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Velmi potěšující :) Děkujeme.
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Hodnocenopomocí hvězdiček.
Nelíbilo se mi:
Nelze nic vytknout.
10.0

Jiří Brunhofer

dospělý pár, 29. listopadu 2016
Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Velmi pěkné a doporučit bych mohl každému nezhýčkanému.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,

děkujeme za hodnocení našeho hotelu.
Sprchové kouty jsou na většině pokojů, různých velikostí, dle dispozic koupelny.
Věříme však, že dokážeme zpříjemnit pobyt i zhýčkaným hostům.

S pozdravem,

Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Ochota všech pracovníků hotelu, hotel jako takový a jeho všechna zařízení. A Franiškovy lázně jako celek jsou velmi hezké a čisté.
Nelíbilo se mi:
Výhradu mám k velikosti sprchového koutu. Není pro většího zdravého člověka natož pro méně pohyblivého.
9.6

Jiří

dospělý pár, 29. listopadu 2016
Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
V hotelu vše vynikající. Město by mohlo na Národní Třídě zařídit úklid listí před některými hotely, které jsou mimo provoz. Rovněž město by mohlo trochu lépe dbát o úklid Městských Sadů nad Kostelem Povýšení Sv. Kříže.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Děkujeme a těšíme se opět u nás na viděnou.
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Líbilo se nám moc, celkový dojem vynikající.
Pokud to půjde, pobyt zopakujeme.
9.6

Karel Galus

jednotlivec, 28. listopadu 2016
Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
9
Velice příjemný personál od paní ředitelky až po uklízečky.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Velmi děkujeme :)
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
chutná strava
procedůry
9.2

Jaroslava Adamírová

jednotlivec, 28. listopadu 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
S týdenním pobytem jsem byla spokojená, hotel je nově zrekonstruovaný, vše je nové a čisté. Personál je ochotný. Mohu doporučit, klidně bych jela znovu.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Děkujeme mnohokrát za milé hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
zrekonstruovaný hotel
ochotný personál
čistota
bohaté snídaně
vybavení pokoje
9.0

Marie Jirotová

jednotlivec, 27. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,
děkujeme za pěkné hodnocení a s ranním pozdravem se polepšíme a hodiny po Novém roce budou opět viset :)
S pozdravem,
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
- výborná obsluha v restauraci
- dobré jídlo
- milý a vstřícný přístup pracovníků procedur
- prostředí hotelu je příjemné
- práce pokojských bez chyby
- bazén v místě
Nelíbilo se mi:
- chyběl mi ranní pozdrav - zřejmě hodně práce
- chyběly mi hodiny na zdi - nahradila je jiná výzdoba
10.0

Petr Nový

dospělý pár, 27. listopadu 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
7
velmi dobré
Spa & Kur Hotel Praha*** Vyjádření hotelu: Dobrý den,
děkujeme Vám za hodnocení hotelu.
Cena parkování (nyní 75 Kč na noc, od ledna 2017 za 100 Kč na noc) je bohužel takto nastavena a vzhledem k nedostatku parkovacích míst ve městě je i nutností.
S pozdravem,
Spa & Kur Hotel Praha
Líbilo se mi:
Hotel je po rekonstrukci dobře vybavenčistý a útulný
Nelíbilo se mi:
Cena parkovného je vysoká
8.6