Hotel Francis ***

Ruská 357, 35101 Františkovy Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

gold gold gold gold gold

Známka

9.5

Personál
9.8
Služby
9.5
Čistota
9.8
Komfort
9.2
Poměr cena/kvalita
9.2

Klientské hodnocení (69 celkem)

Petra Úblová

jednotlivec, 16. ledna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Můžeme doporučit !Velice přijemné a čisté prostředí, milá atmosféraa bezvadný servis hotelu i Spa služeb. Rádi se někdy vrátíme.
10.0

Marcela Růžičková

dospělý pár, 10. ledna 2017
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Panu kuchaři poklona ,jídlo výborné.Recepční plní vše co jen naznačíme, pokojské příjemné a dámy ve welness centru úsměvné , příjemné a ochotné. Pobyt se nám líbil.
Pokoje malé , ale splnují standard ( župany, lednička, fen, wifi zdarma apod ).
9.2

Helena Braunová

dospělý pár, 13. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Velmi příjemný personál hotelu i balneo provozu. Vynikající kuchyně. Příjemné, klidné prostředí. Bezvadný relax :-) Určitě přijedeme znovu.
10.0

Marie Šumanová

dospělý pár, 28. října 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Velmi příjemné jednání personálu.
Když zdraví a finance dovolí,přijedeme znovu.
Doporučili bychom všem.
Nelíbilo se mi:
Nelíbilo se nám počasí, ale za to nikdo nemůže. :)
10.0

Marcela Bičištová

jednotlivec, 22. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
Měli jsme moc špatné počasí od pátku noci do pondělka jen lilo nemít auto tak nevidíme ani Ameriku ,ale za to nikdo nemůže jinak super
10.0

Jindra Hekerlova

jednotlivec, 29. srpna 2016
Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
5
vše bylo v pořádku děkuji Jindra
7.4

Anonym

dospělý pár, 24. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
Jak pobyt včetně stravy, tak balneologická péče, byly na vysoké úrovni.
Líbilo se mi:
Pracovníci hotelu i balneologické péče byli velmi ochotní a milí.
Nelíbilo se mi:
Nemáme nic co bychom chtěli vytknout.
9.6

Anonym

jednotlivec, 8. srpna 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.8

Marie Váchová

jednotlivec, 5. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Klidné prostředí blízko centra.
Příjemný a ochotný personál.
Dobrý balneo provoz.
výborná kuchyně.
pokoje jsou sice menší,ale dobře vybavené.
10.0

Drahomíra Veselovská

přátelé, 17. července 2016
Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
7
Perfektní na tomto pobytu byla bezesporu makrobiotická strava, kterou jsem měla možnost okusit poprvé v životě a nemělo to chybu.Personál též bez chyby. Co je mi však opravdu líto, je to, že je nabízen balíček s procedurami, které by zákazník rád využil ale nelze je využít ze zdravotních důvodů po konzultaci s lékařem, jak se to stalo v mém případě. Tím není myšleno, že je to chybou zákazníka nebo lékaře ale samotné nabídky. Tam je potom volba na zákazníkovi jestli řekne lékaři pravdu a přijde tak o ZAPLACENÉ procedury nebo lékaři neřekne pravdu, jak to bylo naopak v případě mé kamarádky a riskuje tím své zdraví na úkor procedur. Spíš bych nabídla možnost dokoupení procedur až po konzultaci s lékařem, proto dávám bodové ohodnocení u služeb, kvalita/cena nižší. Kekomfortu bych v našem pokoji č. 4 spíš jenom doporučila, není míněno jako kritika, vyvýšit monitor televizoru na polici(není vidět přes židle u stolu, pokoj je úzký na stěhování židlí jinam). Doporučila bych sítě na okna kvůli možnosti větrání v noci, byly jsme pokousané od komárů. Příště bych určitě chtěla jiný pokoj i z toho důvodu, že je pod okýnkem koupelny umístěna hotelová terasa a kouř z cigaret jde rovnou přes koupelnu do pokoje(nevýhoda pro nekuřáky).
Líbilo se mi:
strava
prostředí hotelu
čistota
příjemný personál
komunikace s majitelkou hotelu i kuchařem
hlídané parkoviště
blízká dostupnost na kolonádu, k bazénu
Nelíbilo se mi:
Nemožnost využití zaplaceného balíčku
7.8