Lázeňský hotel PYRAMIDA I - Hodnocení

Františkovy Lázně


Lázeňský hotel PYRAMIDA I

Slatina 91, 35101 Františkovy Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.1

Personál
9.1
Služby
9.0
Čistota
9.6
Komfort
9.1
Poměr cena/kvalita
8.6

Klientské hodnocení (75 celkem)

Miroslav Straka

přátelé, 2. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Anonym

jednotlivec, 4. prosince 2016
Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Poměr
5
Personál s výjimkou recepční wellness vstřícný, lázeňský hotel ale celkově spíše průměrný, počet hvězdiček nadsazen. Výborné snídaně, ale velmi slabý výběr z večeří, nabídka vína nebyla ani v rozsahu nápojového lístku. Celkově se, jak se zdá, orientují jen na německé důchodce a to my nejsme.
Líbilo se mi:
Taneční večer ve střešní kavárně
Bazén a masáže
Nelíbilo se mi:
Nedostatek informací v českém jazyce
Jídelní lístek na večeře
Velmi omezená nabídka vín
6.2

Anonym

jednotlivec, 20. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Maruška Procházková

dospělý pár, 15. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni.
Nelíbilo se mi:
Nic.
10.0

Štefan Gondek

dospělý pár, 12. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Cely pobyt se nám velmi líbil.Odpočinuli jsme si. Díky
10.0

JiřinaMatoušková

jednotlivec, 10. listopadu 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Příjemné prostředí,ochota a vstřícnost personálu hotelu.Byla jsem velmi spokojena s pobytem.Mohu jen doporučit.
9.0

Bohumil Suchánek

dospělý pár, 10. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Libila se mi moc krajina a okoli hoteluklidne prostředi a viborna střicnost celeho personalu.
10.0

Jiří Lautner

jednotlivec, 7. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Umístění hotelu je vynikající. Je na klidném místě na okraji FL, , ale navazuje na lázeňský park, takže do centra lázní je to nádherná procházka.
Z jedné strany hotelu je výběh lipicanů (bohužel teď na podzim jsme je už neviděli), a z druhé strany daňčí obora.
Hotel je perfektní a personál naprosto úžasný.
Jídlo a úprava pokrmů byla na velmi vysoké úrovni.
Velmi příjemný a ochotný byl i zdravotnickýpersonál- nemůžu vytknout jedinou chybičku
Nelíbilo se mi:
Nemám naprosto žádné připomínky
10.0

DanaŠvarcová

dospělý pár, 6. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
klidné prostředí
dobrá obsluha
9.0

Lucie Poláčková

přátelé, 31. října 2016
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
9
Příjemný menší hotel, na klidném místě, vstřícný personál. Rádi přijedeme znovu. Hotel už jsem doporučila známým, kteří si hned pobyt rezervovali.
Líbilo se mi:
Klidné a krásné prostředí.
Výborná kuchyně.
Velmi milý a ochotný personál.
Nelíbilo se mi:
Úzká venkovní stání pro automobily, absence míst pro osoby se sníženou pohyblivostí.
Někdy jsme postrádali popisky (procedury, pokyny, jídelní lístek) v češtině.
9.6