Penzion Běla

Domašov 66, 79001 Bělá pod Pradědem   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

gold gold gold gold gold

Známka

9.4

Personál
9.3
Služby
9.3
Čistota
9.9
Komfort
9.3
Poměr cena/kvalita
9.1

Klientské hodnocení (73 celkem)

Anonym

jednotlivec, 15. ledna 2017
Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Eva Klanicová

přátelé, 31. října 2016
Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
výborná kuchyně
příjemné prostředí v restauraci
velmi pěkné wellness centrum
Nelíbilo se mi:
cena za dokoupeníwellness poměrně vysoká
během pobytu pouze jeden hodinový vstup do wellness zdarma
7.0

Milada Pojmanová

jednotlivec, 21. října 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Výborná jídla
Péřové polštáře
Klidné místo
Čistota
Nelíbilo se mi:
Počasí
10.0

Pavel Nobauer

jednotlivec, 10. října 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Radoslava Vyskočilová

dospělý pár, 1. října 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Super relaxace v útulném luxusním penzionu.
Líbilo se mi:
krásné ubytování
skvělá kuchyně
vstřícný personál
perfektní wellness
10.0

Jitka Osolsobě

dospělý pár, 20. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
- příjemný, vstřícný a milý personál
- výborná domácí kuchyně
- hezké a čisté pokoje i ostatní prostory penzionu
10.0

Jiří Stránský

jednotlivec, 15. září 2016
Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Dobrý den,
Při hodnocení pobytu ve Vašem penzionu začnu, así tím, co máte v dotazníku na prvním místě a to perzonálem.
Pán, který seděl v recepci (snad provozovatel, nebo i majitel - nevíme neboť se nepředstavil) podal k vyplnění pobytový list, co jsem nevyplnil doplnil sám. Chybělo mi alespoň skromné přivítání, běžné, např.: Pěkně vítám a pod. a představení. Ale ne, tady se v objektu nekouří, tady se přezujte, tady si dáváte boty, tudy půjdete na jídlo a jdeme nahoru. Na pokoji nám předvedl jak zapnout televizi a odcházel. Když jsem požádál o klíč od pokoje, prohlásil, máte ho tam na stolku. Po tomto rozpačitém začátku, co se týče ostatního personálu proběhlo vše bez problémů, možná že pán měl nějakou špatnou chvilku a ,Proto jsem dal o 3 hvězdičky méně.
Na komfortu jsem ubral 1 hvězdičku, Vždycky je co zlepšovat. To se týká i v případě možnosti kulturního vyžití, čistoty a úhlednosti okolí i vybavenosti parků.
Ostatní služby, po celou dobu pobytu, byly v naprostém pořádku, proto hodnotím jako perfektní, zrovna tak jako cenu/kvalitu.
Líbilo se mi:
Výborná byla kuchyň a služby s ní spojené, nádherné okolí.
Nelíbilo se mi:
Zjevně špatná nalada pána v recepci při příjezdu.
9.2

Milena Burešová

jednotlivec, 12. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Milý vstřícný personál,výborná kuchyně.
10.0

Milan Kratochvíl

dospělý pár, 8. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
Poměr cena,kvalita odpovídá, jídlo velmi dobré, personál velice ochotný, vždy poradil a pomohl,
v případě že něco vadilo se vždy komunikací našlo vždyřešení.
Líbilo se mi:
velmi dobré jídlo, vynikající wellnes, přes první
doijem přísného majitele vynikající lidé se snahou vždy poradit případně pomoci
Nelíbilo se mi:
snad postel, ale každý je zvyklý na jinou tvrdost matrace.jinak vše OK
9.6

Anonym

rodina s malými dětmi, 5. září 2016
Personál
4
Služby
7
Čistota
9
Komfort
4
Poměr
8
S pobytem jsme byli spokojeni tak napůl. Ubytování je pěkné, pokoj čistý, velikost dostačující.
Očekával bych přátelštější přístup personálu, zvláště v penzionu, který se prezentuje jako rodinný.
Líbilo se mi:
Výborná strava - večeře byly vynikající, snídaně také dobré (ale mohly být v průběhu týdne pestřejší).
Wellness sice malé ale pěkné.
Hřiště pro děti za penzionem.
Nelíbilo se mi:
V pokoji byl dost výrazně slyšet hluk z ostatních pokojů, zvláště z pokojů v patře nad námi.
Přístup "pana domácího" nebyl zrovna lidský, vypadal, jako kdyby mu vadilo, že jsme přijeli a chceme u něj utratit peníze.
Cena za wellness naprosto nehorázná!!! (my jsme měli v ceně ubytování).
Vrcholem bylo, když jsme jeden den zůstali v Bělé, vrátili jsme se z procházky v cca 13 hodin, chtěli jsme si dát oběd, nemohli jsme se dostat do penzionu a paní domácí nám řekla, že je restaurace zavřená (přestože má být podle otevírací doby od 11-22 otevřeno).
Ve sprše chybí polička na odložení toaletních potřeb.
Všude samé zákazy a příkazy na útulnosti také nepřidají.
6.4