Hotel Imperial ****Superior - Hodnocení

Lázně Karlovy Vary


Hotel Imperial ****Superior

Libušina 1212/18, 36001 Karlovy Vary   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

gold gold gold gold gold

Známka

9.4

Personál
9.5
Služby
9.5
Čistota
9.8
Komfort
9.7
Poměr cena/kvalita
8.8

Klientské hodnocení (30 celkem)

Petr Křepelka

jednotlivec, 10. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Poměr
10
Relaxační víkend v hotelu Imperial mohu doporučit, perfektní služby, komfortní ubytování, výborná gastronomie i wellness služby.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážený pane Křepelko,
děkujeme Vám, že jste se rozhodl víkend strávit právě v hotelu Imperial a za Vaše doporučení ostatním. Těší nás, že pobytu nelitujete a věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
Výborný poměr cena - výkon.
Komfort ubytování.
Gastronomie. Wellness.
Nelíbilo se mi:
?
9.6

Pavel

dospělý pár, 5. března 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
Profesionální a obětavý personál na všech úrovních.
10.0

Tomáš Prokop

dospělý pár, 5. prosince 2016
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
Hotel mohu doporučit. Jak je avizováno i jinými recenzenty - hotel je to veliký, ale atmosféru má podobnou hotelu rodinnému, což kvituji. Služby bez chyb. Hotel sice dražší, ale kvalita služeb a prostředí ceně zcela odpovídající. Neměl bych problém se sem znovu vrátit.
9.4

Růžena Mottlová

jednotlivec, 29. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážená paní Mottlová,
velice Vám děkujeme za pobyt v hotelu Imperial a za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená a budeme potěšeni, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
líbilo se mi vše
10.0

Ivan Rybjanský

jednotlivec, 28. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Anonym

jednotlivec, 27. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Šárka AUBRECHT

přátelé, 21. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Celkově super!Hlavně úžasný,milý personál hotelu.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážená paní Aubrecht,
rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt v hotelu Imperial za Vaše hodnocení, které nás potěšilo. Věříme, že tento pobyt pro Vás nebyl posledním a budeme se na Vás moci těšit i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary
10.0

Alena Sivulská

jednotlivec, 21. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážená paní Sivulská,
děkujeme, že jste si pro víkendový pobyt v Karlových Varech vybrala hotel Imperial. Zároveň Vám děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že jste si pobyt užila a věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
Dobrý den, celý víkend hodnotím jedním slovem SUPER!!!!! Bylo vše moc fajn ať jídlo, čistota nebo služby.
Děkujeme
Alena Sivulská
10.0

Miroslav Moucha

dospělý pár, 21. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Celkově můžu jen doporučit. Pokud hledáte prostředí na oslavu výročí svatby, je to rána na jistotu.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážený pane Moucho,
velice Vám děkujeme za pobyt v hotelu Imperial, za Vaše slova chvály a i za drobnou připomínku. Těší nás, že jste si pobyt u nás užili. Věříme, že tato návštěva pro Vás nebyla poslední a budeme Vás moci u nás přivítat i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
Vše perfektní, krásné prostředí, skvělé procedury, vynikající kuchyně, ochotný a milý personál + možnost si večer zatancovat, co víc si přát ?
Nelíbilo se mi:
Jenom detaily - např. málo českých kanálů v TV, většina TV nabídky placená. Ale my tam nebyli kvůli tomu, takže nám to nevadilo.
9.8

PetrGrunt

dospělý pár, 20. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Komunikace personálu a vstřícnost.Děkuji za příjemný pobyt Petr Grunt
10.0