Hotel Imperial ****Superior - Hodnocení

Lázně Karlovy Vary


Hotel Imperial ****Superior

Libušina 1212/18, 36001 Karlovy Vary   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.3

Personál
9.3
Služby
9.3
Čistota
9.9
Komfort
9.6
Poměr cena/kvalita
8.2

Klientské hodnocení (15 celkem)

Daniela Zámrská

jednotlivec, 25. dubna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
S pobytem v hotelu Imperial jsem byla velmi spokojená. Personál byl milý a vstřícný. Jediná malá výtka patří snídaním. Malý výběr pečiva a jen vejce na tvrdo je na tuto kategorii hotelu trochu málo. Oproti tomu večeře byly naprosto excelentní!
Určitě si tento pobyt někdy ráda zopakuji.
10.0

Anonym

jednotlivec, 9. března 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážený hoste,
děkujeme Vám za pobyt v hotelu Imperial, za Vaše vysoké hodnocení našich služeb a za Vaši připomínku. Časy pro procedury jsou skutečně rozvrženy takto. V době, kdy neprobíhají procedury, mají hosté přístup do bazénu, sauny, whirlpoolu či Sportcentra Imperial. Věříme, že tím si každý najde to své.
Budeme potěšeni, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu. Na Vaši návštěvu se budeme těšit.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary
Nelíbilo se mi:
Procedury ve spa pouze do 15 hod., v sobotu do 12 hod., v neděli zavřeno.
10.0

Nina Loudova MUDr

jednotlivec, 9. února 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážená paní Loudová,
děkujeme, že jste si pro svůj pobyt v Karlových Varech vybrala služby hotelu Imperial i za Vaše hodnocení.
Kladné ocenění kvality našich služeb je pro nás motivací pro další náš rozvoj a snahu poskytovat našim hostům nejvyšší možný standard.
Již nyní se těšíme na další setkání s Vámi v hotelu Imperial.
S pozdravem
Michal Vinš
Sales & Marketing Manager
Líbilo se mi:
Uzasne lazenske prostredi
hotelove sluzby odpovidajici kategorii
prijemny personal
lazenske sluzby na dobre urovni
hoste diskretni
vynikajici uroven restaurace Pariz
vynikajici uroven kavarny
Ranni buffet na urovni
Nelíbilo se mi:
Vecerni buffet by mohl byt vice variabilni
9.8

Hana Archmanová

jednotlivec, 24. ledna 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.8

Petr Žákovec

dospělý pár, 17. listopadu 2014
Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážený pane Žákovče,

děkujeme za hodnocení Vašeho pobytu v hotelu Imperial. Jsme rádi, že jste byl komplexně spokojen s našimi službami.

Dovolte reakci na některé z Vašich připomínek:
- U bazénu jsou pro využití na relaxaci připravena lehátka, kde mohou hosté odpočívat po sauně či po plavání v bazénu.
- Funkčnost vířivek jsme ještě dodatečně ověřovali s tím, že ani jedna nebyla mimo provoz. Jen jste mohl být zrovna přítomen v čase, kdy docházelo ke změně cyklu, který je nastaven automaticky a ani obsluha jej nemůže manuálně naplánovat.
- Je pravdou, že vstup do Sportcentra Imperial je třeba zaplatit. Nabizime však zvýhodněné permanentky.

Věříme, že i pro další pobyt v Karlových Varech si vyberete služeb právě hotelu Imperial

S pozdravem

Michal Vinš
Sales & Marketing Manager
Líbilo se mi:
i přes velikost hotelu příjemné místo s atmosférou, krásné pokoje,nádherný výhled na město, opravdu ale opravdu vynikající kuchyně !!!!!!
Nelíbilo se mi:
welness zázemí hotelu - sauna bez klidové relaxační zóny (je součástí bazénu), 2 výřivky po dobu pobytu (4 dny) mimo provoz

fitness mimo hotel - nutno platit samostatně

balneocentrum a procedury - v rámci balíčku 4 procedury z toho 3 v trvání pouze 15 min :-(, ne příliš osobní přístup rehabilitačních pracovnic - masáže uspěchané a místy bolestivé
8.4

Ivan Mach

jednotlivec, 21. června 2014
Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Velmi se nám pobyt líbil, přispělo k němu nejen počasí, ale itento hotel, který je velice hezký, služby jsou na velmi dobré úrovni.Není co zlepšovat.
Každému bychom tento hotel vřele doporučili.
9.4

RNDr. Dagmar Jílková

jednotlivec, 9. dubna 2014
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Hotel Imperial ****Superior Vyjádření hotelu: Vážená paní Jílková,
jsme velmi rádi, že jste si Váš pobyt v hotelu Imperial užila a odjela od nás spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a budeme se těšit na Vaše další návštěvy právě v hotelu Imperial.
S pozdravem

Michal Vinš
Sales & Marketing Manager
Líbilo se mi:
Líbilo se mi všechno.
Ochota a vstřícnost všech zaměstnanců hotelu i fyzioterapeutů.
Už nyní hotel doporučuji všem svým přátelům a rodině.
Nelíbilo se mi:
Nemám žádnou negativní připomínku.
9.6

Petr Křepelka

jednotlivec, 11. března 2014
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Perfektní služby, optimální podmínky pro relaxaci, vysoce profesionální přístup personálu, čistota a kultivovanost prostředí.Skvělé restaurace.
9.6

Ivana Pražáková

jednotlivec, 18. února 2014
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.6

Martina Štolbová

jednotlivec, 29. dubna 2013
Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.4