Léčebna Mánes

Křižíkova 13, 36001 Karlovy Vary   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.6

Personál
9.1
Služby
8.8
Čistota
9.2
Komfort
7.6
Poměr cena/kvalita
8.2

Klientské hodnocení (102 celkem)

Magdalena Horská

jednotlivec, 26. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
V lázeňském domě Mánes II v Karlových Varech jsem byla již po třetí. To hovoří samo za sebe. Moc se mi tam líbí. V recepci vás uvítají 2 dámy, které jsou velmi milé a rádi vám ze vším pomohou. Procedury jsou fantastické, personál všude vstřícný a milý. Jídlo je podáváno rychle a je moc dobré. Vyberete si každý. Okolní příroda je moc hezká. Pobyt doporučuji.
Líbilo se mi:
viz hodnocení
Nelíbilo se mi:
Balkony v Mánusu II.
9.6

Lidie Rybnikářová

dospělý pár, 19. září 2016
Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
2
Poměr
4
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
vybavení pokoje kategorie suoerrior bylo bídné,bez chodbičky,vstupní dveře narážejí do skřinky,není kde posedět jelikož na psaím stole byla zastaralá velká a těžká televize a na malém konfer. stolku byl telefon.radiobudík a lampička. Co lze pochválit je koupelka s stoaletou,které byly na vysoké úrovni. Přitom by to bylo jednoduché,koupit plochou tetevizi upevnit ji na stěnu a zavěsit malou poličku na telefon a radiobudík
6.4

Květoslava Dyková

jednotlivec, 18. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše pěkné hodnocení pobytu v LL Mánes KV a těšíme se s Vámi na další setkání u nás v lázních.
Váš tým LLM
Líbilo se mi:
Celkový pobyt se mně velice líbil. Byla jsem spokojena s ubytováním, stravováním i procedurami. Mohu vřele doporučit.
8.8

Anonym

dospělý pár, 5. září 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
5
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Velmi si vážíme kladného ohodnocení našeho personálu. Nemocnice Na Homolce pod kterou spadáme o stavu LL Mánes je průběžně informována.
O přidání dalších spojení MHD bylo jednáno s provozovatelem, leč neúspěšně.
Líbilo se mi:
Oceňuji nesmírně vlídný, kooperativní i kompetentní personál. Od recepční přes maséry až po pracovnice v jídelně.
Nelíbilo se mi:
Zařízení si rozhodně zaslouží od provozovatele/majitele komplexní modernizaci. Na škodu nebude ani více dopravního spojení s centrem Varů.
6.8

Libuše Vaňková

jednotlivec, 23. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
10
Celkově jsme velmi spokojené a budeme se vracet
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Děkujeme velmi za Vaše hodnocení a budeme velmi rádi, pokud Vás a Vaše přátele budeme opět moci přivítat v LL Mánes. Na vylepšení kvality pokrmů zapracujeme, polštáře a ložní prádlo obměňujeme, zatím bohužel postupně.

Obchodní oddělení
Líbilo se mi:
Komplex budov Mánes je umístěn v krásném prostředí v blízkosti lesů. Budovy jsou navzájem propojeny, což je výhoda při dešti. Jejich vybavenost odpovídá kategoriím ve kterých jsou zařazeny. Procedury jsou velmi kvalitní. Permanentka na autobus je velké plus.
Nelíbilo se mi:
Večeře potřebují vylepšit chutově. Ložní polštáře nevyhovují jelikož jejich struktura je nekvalitní.
9.4

Zdeněk Duchoslav

přátelé, 24. července 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se při další Vaší návštěvě v LL Mánes. Pokud Vám nevyhovovalo ubytování v hotelu Mánes II, prosím, vyberte si příště vyšší kategorii ubytování Mánes I, Čapek. Každý pátek jsou v naší restauraci pořádány taneční večery s živou hudbou a o dalších kulturních akcích se mohou klienti informovat u programového manažera, který doporučí kulturní akce z nabídky LLM nebo z KV.

Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
lístek MHD
výběr jídel
Nelíbilo se mi:
starší budova potřebuje rekonstrukci
málo kulturních akcí
7.8

Olga Tejkalová

jednotlivec, 18. července 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a budeme se těšit při dalším pobytu strávené v LL Mánes nebo v Karlových Varech.

Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
Velmi vstřícný personál
8.8

Jana Návojová

jednotlivec, 10. července 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Velmi děkujeme za Vaše podmětné hodnocení, abychom pro klienty více zpřehlednili a rozšířili příjezd do LL Mánes. Na internetu naleznou klienti všechny tyto informace v sekci O nás - dopravní spojení.

Obchodní oddělení
Líbilo se mi:
Klid a pohoda :-)
Nelíbilo se mi:
Špatně vyznačena cesta k hotelu a neinformovanost na internetu, že si musíme koupit povolení k vjezdu k hotelu. Díky městské policii jsme našli cestu a byli velice ochotní .
9.4

Anonym

jednotlivec, 10. července 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše hodnocení, ano, LL Mánes disponuje svým parkovištěm, které je nehlídané a není pod kamerovým dohledem. Navečer se uzavírá pouze bránou, o změně zatím neuvažujeme.

Obchodní oddělení.
Líbilo se mi:
Klidné prostředí
Nelíbilo se mi:
Hotel nedělá rezervaci parkoviště i když je vlastní.
9.4

Jaroslav Just

jednotlivec, 12. června 2016
Personál
8
Služby
3
Čistota
7
Komfort
1
Poměr
5
+klidná část Karlových varů,+snaha personálu, velké mínus vybavení pokoje, špatný výběr jídla, snídaně kdo přišel později měl smůlu. Prohlídka u lékaře je úplně zbytečná proběhla letecky ale asi finančně náročná
Líbilo se mi:
klidná část Karlových Varů
Nelíbilo se mi:
pokoj standart velice špatné vybavení
nábytek jak z bazaru rozklíženýskříně poskládaný co kde zbylo
na snídani žádný výběr kdo přišel později
měl smůlu
večeře výběr ze 3 jídel ale takové
kombinace těžko se vybíraloa malé porce
jídlo velké mínus
4.8