Spa Resort Sanssouci

U Imperiálu 198/11, 36001 Karlovy Vary   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.2

Personál
9.3
Služby
9.2
Čistota
9.5
Komfort
9.1
Poměr cena/kvalita
8.8

Klientské hodnocení (397 celkem)

Veronika Brožová

jednotlivec, 24. března 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Byl to nádherný pobyt můžu jen doporučit. A líbilo se nám vše takhle by to mělo být v každém hotelu.
9.6

Marek Šindelář

dospělý pár, 16. ledna 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Martina Olekšáková

jednotlivec, 14. ledna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

Antonín Holan

dospělý pár, 9. ledna 2017
Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.0

Hana Štefflová

rodina s malými dětmi, 9. ledna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
10
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa Resort Sanssouci Vyjádření hotelu: Vážená paní Štefflová,
rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt ve Spa Resortu Sanssouci a za Vaši recenzi. Za nepříjemnost s výtahem se dodatečně omlouváme. Poruchu jsme se snažili řešit okamžitě, ale bohužel to nebylo v našich silách. Firma opravující výtahy musela počkat až do pondělí, protože objednávali náhradní díl.
Jsme rádi, že i přes jisté nepříjemnosti se k nám chcete vrátit a věříme, že příští pobyt proběhne v naprostém pořádku. Již nyní se na Vaši návštěvu těšíme.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
Byli jsme rozmazlovani personálem.Jidlo naprosto uzasne.Casovani procedur skvele,v klidu,po snidani.Urcite si to zopakujeme.Za celou rodinu Hanka.
Nelíbilo se mi:
V hotelu chybel poradny udrzbar.Kdyz se napr.v patek porouchalo cidlo ve dveřích vytahu,dochazelo k velmi nebezpecnym situacim a urazum,coz se vyresilo papirem s vyzvou k opatrnosti a takto to tam bylo az do našeho nedelniho odjezdu.
8.4

Miluše Brožová

jednotlivec, 21. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.6

Kseniia Afitska

přátelé, 19. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
Quite nice hotel with qualified staff, but it is a bit far from city center.
Spa Resort Sanssouci Vyjádření hotelu: Dear Mrs. Afitska,
thank you for staying in Spa Resort Sanssouci, for your kind review with high rating and comment. We believe this stay was not your last and we wish to welcome you again in the future. We are looking forward to your visit.
Yours sincerely
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
qualified personnel, always ready to help

tasty food

hot chocolate in the bar is of very good quality

clean rooms and wellness areas
Nelíbilo se mi:
sleepers provided by hotel cannot be used on staircases - too slippery, i almost fell there couple of times
9.6

Kvetoslava Drozdikova

jednotlivec, 12. prosince 2016
Personál
5
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
7.8

Anna Tatarová

dospělý pár, 12. prosince 2016
Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
7
Poměr
7
Pěkný hotel, milý personál, široká nabídka procedur a výborné jídlo.
Spa Resort Sanssouci Vyjádření hotelu: Vážená paní Tatarová,
Velice Vám děkujeme za pobyt ve Spa Resortu Sanssouci, za Vaše kladné hodnocení, ale i za připomínky díky kterým nám neustále pomáháte zvyšovat kvalitu našich služeb. Vše jsme předali zodpovědným vedoucím k řešení. Věříme, že pozitivní dojmy z pobytu převládly a budeme se na Vás moci těšit i v budoucnu.
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
Velmi milý personál v jídelně, ve wellness i v restauraci. Široká nabídka jídla a velmi chutné. Procedury na jedničku,pouze ve floatingu nám chyběla hudba.
Nelíbilo se mi:
Recepční pouze dělá check-in a check-out. Se vším ostatním nás poslala za někým jiným. V koupelně jsou rybenky. A topení v pokoji je hlučné. Pokojská v neděli luxuje na chodbě již v 8 hodin ráno, což nás vzbudilo, když jsme si chtěli přispat. Hotel je velmi dobře vybaven a zařízen komfortně, ale o luxusní zařízení se nejedná. A je to daleko od od centra. Celkový dojem je ale kladný. Až na zmíněné drobnosti se nám pobyt líbil.
8.2

František Nemček

jednotlivec, 12. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Super
Spa Resort Sanssouci Vyjádření hotelu: Vážený pane Nemčeku,
mnohokrát Vám děkujeme za pobyt ve Spa Resortu Sanssouci a za Vaše vysoké hodnocení našich služeb, které nás velmi potěšilo. Věříme, že tento pobyt pro nás nebyl posledním a již nyní se těšíme na Vaši další návštěvu
S pozdravem
Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary
Líbilo se mi:
Super, opravdu se mi líbilo.
10.0