Lázeňský & wellness hotel Niva - Hodnocení

Lázně Luhačovice


Lázeňský & wellness hotel Niva

Antonína Václavíka 336, 76326 Luhačovice   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.7

Personál
8.7
Služby
8.7
Čistota
9.0
Komfort
8.7
Poměr cena/kvalita
8.0

Klientské hodnocení (129 celkem)

Beáta Kmentová

mladý pár, 26. září 2016
Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
6.2

Ivan Šuba

dospělý pár, 4. září 2016
Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Poměr
5
Vše bylo perfektní, večeře byly oproti minulým letům výborné, zdálo se nám, že byly podávány zbytečně velké porce, snad by stálo za úvahu porce zmenšit a přidat dezert nebo nápoj zdarma...
7.4

Věra Nováková

dospělý pár, 25. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pobyt byl krásný a měl jednu vadu - rychle uběhl.
9.4

Anonym

jednotlivec, 25. července 2016
Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
6
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Klidné prostředí
Příjemný personál
Čistota
Nelíbilo se mi:
Provozní doba... Baru, wellness
Neudrzovany vnitřní bazén
Omezený počet saun
7.0

Jaromír Dittrich

dospělý pár, 11. července 2016
Personál
7
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

KLÁRA PIVKOVÁ

jednotlivec, 1. června 2016
Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

František Rudolf

jednotlivec, 13. května 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
jednání a přístup personálu
prostředí a vybavenost
pohoda,klid,relaxace
velice chutná strava
Nelíbilo se mi:
moc rychle ten čas pobytu utekl
10.0

Tomáš Ptáček

dospělý pár, 25. dubna 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Řekl bych, že personál byl velmi příjemným překvapením (ochota, vstřícnost, vysvětlení procedur = super) a dojem zkažený špatným PR (podávání infomací v poukazu vs. skutečnost) tak alespoň trochu napravil.
Nelíbilo se mi:
Pobyt mne stál nemálo prostředků (cca 11 500,-/ 3 noci), tudíž jsem byl překvapen, když jsem po příjezdu a ubytování musel hradit:
a) parkovné na hotelovém parkovišti před areálem (30,-/den), přičemž jen cca 30 m bokem (u další budovy patřící k hotelu) bylo parkování zdarma
b) vratnou zálohu 1000,- za zapůjčení županů (500,-/ks)
Toto by mi toilk nevadilo, pokud bych byl o tomto informován předem.
Dále mě naštvalo, že i přes skutečnost, že jsem si dokoupil polopenzi, dostal jsem talon (jak uváděly informace na poukazu) k večeři v kolibě, což je OK. Ale že talon má hodnotu 180 Kč/osoba a jídelní lístek nabízíjídla převážně od 170 Kč bez přílohy, to jsem netušil (nikde neuvedeno). Tudíž jsem ještě za první večeři doplácel !!!
Shrnu-li to, pokud zaplatím za něco, o čem jsem informován, pak cena není problém. Problém nastal až tehdy, kdy krom známých nákladů musím hradit ještě něco, o čem jsem netušil. Neřeším, zda je to navíc pár korun nebo mnohem více, ale je to otázka principu.
Je jisté, že s ohledem na výše popsaná nepříjemná překvapenítoto zařízení nebudu doporučovat.
8.6

Anonym

jednotlivec, 29. března 2016
Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
6.8

Zuzana Štěpánková

jednotlivec, 29. února 2016
Personál
4
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Poměr
5
Moc se mi pobyt líbil,skvěle umístěn, perfektní wellnes, saunovy svět úžasný, nádherné výhledy do krajiny přímo z hotelu,příjemné pocit intimity-ve wellnes málo lidí.Na základě tohoto pobytu si již vybírán na léto sedmi denní léčebny pobyt
Líbilo se mi:
Skvělý personál wellnes zóny, maser i slečna na slatině. Velmi příjemni.
Konkrétně hotel Niva skvěle lokalizován, v přírodě, nádherné výhledy,klid.
Hotelový pokoj hezký,čistý ,poutě nepříjemny nevyvetratelny oder.
Výborné snídaně, velký výběr jídel.
Nelíbilo se mi:
Recepce mírně nepříjemná při dotazech klientů.
V restaurací napruzela obsluha,co okrikovala klienty a pacienty, kde se mohou pohybovat.
Na spaní mi vadily gumové podložky PID prosteradlem,rozumím u pacientů,ale u samoplatcu na rekreaci nepříjemné.
Nebyl nám vyměněn ručník po noci,na to sem tedy z hotelu zvyklá a to mě zaskočil.
V rámci wellnes by se měl půjčovat župan zdarma a i s backurkami.
6.8