Wellness **** Hotel Pohoda - Hodnocení

Lázně Luhačovice


Wellness **** Hotel Pohoda

Antonína Václavíka 203, 76326 Pozlovice   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.2

Personál
9.1
Služby
9.1
Čistota
9.6
Komfort
9.3
Poměr cena/kvalita
8.8

Klientské hodnocení (624 celkem)

Marie Sloupová

přátelé, 1. ledna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Taťána Hanušková

dospělý pár, 31. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Do Luhačovic jezdíme s manželem pravidelně - je to naše srdcová záležitost. V hotelu Pohoda jsme byli poprvé - mohu jej jen doporučit! Personál příjemný a vstřícný (i během tak náročné služby, jako je závěr roku), jídlo skvělé, wellness velmi příjemné - v bazénu úžasných 30 stupňů!
Líbilo se mi:
V tak příjemném prostředí se skvěle relaxuje a odpočívá!
10.0

Alexandra Bajgarová

jednotlivec, 20. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.6

František Cvan

jednotlivec, 20. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Jen samá pozitiva,, vysoká profi úroveň, není jediný zápor,nelze nic vytknout, personál úžasný
10.0

Eva Valuchová

jednotlivec, 19. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
všechny služby v jednom místě
ochota personálu
klidné prostředí
10.0

Anonym

skupina, 19. prosince 2016
Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
Nelíbil se mi přístup některých pracovníků ve wellness centru při procedurách. Myslím, že by každý wellness či lázeňský zaměstnanec měl klientovi říci sám od sebe, např. jaké je složení danékoupele a k čemu je dobrá ta či ona procedura, což se tady nestalo.
9.0

Jana

dospělý pár, 18. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Dobrý den, pobyt v hotelu byl včetně veškerých služeb velmi příjemný a perfektní. Velmi jsme si s manželem odpočinuli, v hotelu byl příjemný klid, poskytované služby na velmi dobré úrovni. Jídlo vynikající. Personál velmi příjemný. Přijedeme zase. Byli jsme velmi spokojeni.
10.0

Hana Oslejová

jednotlivec, 14. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Byli jsme s manželem velmi spokojeni. Příště ale musíme přijet v sezoně. Děkujeme za příjemnou relaxaci. Oslejová
10.0

Anonym

rodina s malými dětmi, 14. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
S celým pobytem jsme byli velmi spokojeni. Všude bylo čisto, velmi ochotný a milý personál od paní uklízečky po recepční a zejména bych chtěla pochválit staršího pána z restaurace, jehož jméno bohužel nevím, a který se k nám i synovi moc pěkně choval. Jídlo bylo také výborné a rádi se do hotelu Pohoda vrátíme. Díky patří i paní Kozákové ze spa.cz.
Líbilo se mi:
S celým pobytem jsme byli velmi spokojeni. Všude bylo čisto, velmi ochotný a milý personál od paní uklízečky po recepční a zejména bych chtěla pochválit staršího pána z restaurace, jehož jméno bohužel nevím, a který se k nám i synovi moc pěkně choval. Jídlo bylo také výborné a rádi se do hotelu Pohoda vrátíme. Díky patří i paní Kozákové ze spa.cz.
10.0

Marta Lysáková

jednotlivec, 13. prosince 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
7
moc děkuji za krásný pobyt
Líbilo se mi:
motto hotelu POHODA bylo zcela naplněno
ubytování, wellnes, strava, personál vše super
8.8