Hotel Libuše*** - Hodnocení

Poděbrady


Hotel Libuše***

Na Valech 254, 29001 Poděbrady   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

bronze bronze bronze

Známka

7.5

Personál
7.6
Služby
7.9
Čistota
8.0
Komfort
7.1
Poměr cena/kvalita
7.0

Klientské hodnocení (8 celkem)

Slávka Rotterová Rotterová

jednotlivec, 5. září 2016
Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Poměr
5
Byla jsem spokojená, ale příště si vyberu jiné ubytování
Líbilo se mi:
Pěkné prostředí, služby dobré
4.2

Karel Schmid

jednotlivec, 27. července 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
rozumna cena ke kvalite pobytu a sluzbam
Nelíbilo se mi:
ve tretim patre velke teplo,pri prijezdu zatuchly zapach.potom jsme vetrali a druhy den to bylo dobre.bylo by dobre okna osadit sitemi proti hmyzu.
8.2

Renata Partlová

přátelé, 24. listopadu 2015
Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
6.4

Draboňová Iva

jednotlivec, 6. listopadu 2015
Personál
7
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
6
Obsluha v jídelně nepostupovala profesionálně, to se projevovalo třeba přendáváním sýrů a salámů z poloprázdných talířů na plné.
Po provedení to vypadalo, že jídlo již někdo měl.
Hotel Libuše*** Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše hodnocení i cenné připomínky. Situaci prověříme a dáme do pořádku.
Líbilo se mi:
Lázeňské služby, a občerstvení v kavárně, které bylo v ceně pobytu.
7.8

Anonym

jednotlivec, 3. srpna 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Jedná se o menší hotel - méně hostů
Vše je perfektně dostupné
Možnost úschovy jízdních kol ve vedlejším hotelu je super služba
Nelíbilo se mi:
Lékařská konzultace zahrnuta v programu je nadbytečná služba u soukromých cest.. Za 10-15 minut, které na Vás má lékař vyhrazených, nestihnete sdělit ani své nemoci, léky, které užíváte, změří Vám maximálně tlak. Toto řeší každý se svým ošetřujícím lékařem, nevidím důvod proč tuto službu platit.
9.4

Anonym

jednotlivec, 1. srpna 2015
Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
pobyt a procedury
Nelíbilo se mi:
nemoznost objednat napoj k veceri napr. nealkoholickepivo
7.8

Ludmila Cabalková

dospělý pár, 12. července 2015
Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Líbilo se nám vše:OK
8.0

Jana Rázková

jednotlivec, 21. listopadu 2012
Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
8
Dotazník jsem již odevzdala při odjezdu z hotelu.J.Rázková
Líbilo se mi:
Hotel má velmi výhodné postavení,pokoje prostorné a je zde i oaza klidu.
Nelíbilo se mi:
Jediné ,co bych vytkla hotelovým recepčním je,že mohou zákazníka ráno pozdravit
Domnívám se.že hospodářka či dietní sestra,která připravuje jídelníček,nemá hledět na kvantitu,ale na pestrost/proč každý den dostávat sladkou palačinku a ještě k tomu med a marmeládu./
8.4