Hotel Zlatá hvězda - Hodnocení

Třeboň

Zákaznící doporučují


Hotel Zlatá hvězda

Masarykovo náměstí 107, 37901 Třeboň   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.6

Personál
8.8
Služby
8.6
Čistota
9.2
Komfort
8.4
Poměr cena/kvalita
8.1

Klientské hodnocení (312 celkem)

Eva Švarcová

jednotlivec, 26. června 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
8
Hotel mohu doporučit, ačkoliv je v centru města na náměstí, měli jsme pokoje v zadním traktu, kde je večer i v noci ticho. Hned vedle hotelu je půjčovna kol, 3 minuty pěšky je to na hráz rybníka Svět.
8.8

Lenka Němcová

jednotlivec, 26. června 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.0

Anonym

mladý pár, 24. června 2017
Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

Josef Větrovský

dospělý pár, 1. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Absolutní spokojenost!
10.0

Květoslava Bláhová

skupina, 29. května 2017
Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.6

Markéta Hájková

jednotlivec, 22. května 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
Dobrý den, pobyt se nám velmi líbil, pokoj byl útulný, velmi dobře vybavený. Informace i celkový přístup paní recepční byl velmi vstřícný, snídaně velmi dobře připravené, personál obsluhy milý. Určitě se v budoucnu do Vašeho hotelu opět vrátíme. Hájková
Líbilo se mi:
Vše bylo příjemné, poklidné, krásně jsme si odpočinuli :o)
Nelíbilo se mi:
Jediné, co bych vylepšila, bylo welness, přístup byl dosti strohý, informace o tom, co máme udělat, kam jít (u pultíku ).. byly kusé. Jinak masáže byly příjemné.
9.4

Anonym

jednotlivec, 17. května 2017
Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
Velmi negativní a z hlediska bezpečnosti hostů je rizikový šikmý schod před dámskými šatnami ve Wellness centru hotelu!!
7.8

Antonín Husák

jednotlivec, 15. května 2017
Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
Wellnes-pobyt jsme absolvovali vlastním osobním autem. Problém s parkování je opravdu velkým negativem pobytu v tomto hotelu, jakož i nemožnost si parkování ( i proti placení!! ) dopředu zajistit!?! Hotel by měl míti dostatek parkovacích karet pro své hosty Opravdu nám nejde o neplacené parkoviště! Pouze o bezproblémovou možnost vozidlo někam bezpečně odstavit! Tato skutečnost proto ovlivnila naše hodnocení "komfortu a služeb", jakož i naši schopnost pobyt dále doporučovat.!
8.0

Jan Vondrák

dospělý pár, 1. května 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.8

Marie Vrbová

dospělý pár, 30. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
vstřícnost a ochota veškeréhopersonálu
velmi hezké wellness centrum
výborná návaznost procedur
nejvíc jsme uvítali,že na všechny pocedury jsme chodili ve stejném čase
vynikající profesionalita masérek
velmi dobrá kuchyně
výborná poloha hotelu
Nelíbilo se mi:
velmi drahé parkování a nutnost měnit parkoviště
9.2