PARKHOTEL **** na Baračke

Na Baračke 89, 91451 Trenčianske Teplice   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.1

Personál
9.3
Služby
9.2
Čistota
9.3
Komfort
8.9
Poměr cena/kvalita
8.5

Klientské hodnocení (56 celkem)

Olga Tomanová

jednotlivec, 21. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Poměr
10
Krásný pobyt, perfektní služby, úžasný a ochotný personál, výborné wellness služby, hezké prostředí.
Jediný nedostatek - velmi nízké a měkké postele.
Líbilo se mi:
Krásné prostředí, perfektní služby, úžasný a ochotný personál, výborné wellness služby, dobré jídlo.
Nelíbilo se mi:
velmi nízké a měkké postele
9.2

Pavel Postl

jednotlivec, 19. září 2016
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Super
9.6

Antonín Šmíd

jednotlivec, 14. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
PARKHOTEL **** na Baračke Vyjádření hotelu: Dobrý deň prajem,
chcela by som sa ospravedlniť za nepríjemnosť, ktorá nastala pri podávaných jedlách. Dúfam, že nám dáte šancu , aby sme mohli dokázať, že naša kuchyňa na úrovni nestratila.
S pozdravom
Denisa Líšková
sales manager
Nelíbilo se mi:
Po 2 dny (10. a 11.9.) - údajně při nástupu jiného kuchaře, bylo hlavní jídlo k večeři (smažený řízek a steak z krkovičky) velmi mizerně připraveno. Část steaku jsem musel vrátit.
Jindy bylo jídlo perfektní.
9.4

Anonym

dospělý pár, 19. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
PARKHOTEL **** na Baračke Vyjádření hotelu: Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste sa počas pobytu cítili u nás príjemne. Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. S pozdravom recepcia Parkhotela na Baračke
Líbilo se mi:
Líbilo se mi všechno, od poskytovaných služeb, dobrého jídla, možnosti koupání, využití saun i využití výběru lázeňských procedur přímo v hotelu až po klidné a krásnéprostředí/okolí/.
Nelíbilo se mi:
Není nic co by se mi nelíbilo
10.0

Iva Milerová

dospělý pár, 29. července 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Celý pobyt byl perfektní,spokojenost po všech stránkách. Jsme opravdu spokojení.
Líbilo se mi:
Strava
Obsluha
Přístup personálu ke klientům
Prostředí - nádhera
10.0

Miroslava Lobodinská

dospělý pár, 11. května 2016
Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
5
Hotel byl čistý, poměrně dobře udržovaný, personál příjemný, masérské služby na dobré úrovni, večeře bohaté a chutné, ale snídaňový raut byl velmi slabý, salámy nic moc kvalitní, sýry dobré, ale jen malé množstvi, v 9 h ráno byly již skoro prázdné mísy bez doplňováni.Dostatek bylo pouze jogurtů a různych mysli.Což poměrně narušilo můj jinak dobrý dojem z hotelu.
6.6

Eva Taichová

dospělý pár, 30. dubna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
Náš pobyt v parkhotelu na Baračke Trenčianské Teplice byl velice příjemný, velmi dobrá komuniklace ve všem, co jsme potřebovali se zeptat a poradit. Všude příjemní lidé - zaměstnanci.Pobyt se nám tak zalíbil, že jsme si ještě 1den připlatili, abychom si prohlédli okolí.
Líbilo se mi:
Líbil se nám přístup celeho personálu, výhoda je, že to není veliký hotel, přesto je zde vše včetně mnoha procedur. Byli jsme zde koncem dubna 2016, v létě a plné sezoně to bude jistě krásnější. Prostředí a okolí je krásné a i děti zde najdou svůj koutek. Přes park je to pěknou procházkou přímo do města okolo lázeňských vil. Přejeme, aby se zde udržela úrovenˇstolování a přístupu k návštěvníkům , jakou jsme zažili my. S pozdravem Pardubáci
Nelíbilo se mi:
Nic negativního jsme neobjevili
9.2

Michal Valošek

jednotlivec, 21. března 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Vladimír Hanáček

dospělý pár, 21. února 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
S pobytem a poskytnutými službami jsme byli navýsost spokojeni !
10.0

manželé Hábovi

dospělý pár, 4. ledna 2016
Personál
5
Služby
2
Čistota
6
Komfort
5
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
PARKHOTEL **** na Baračke Vyjádření hotelu: Dobry den pan Jan a Ludka Habovi,
dakujeme za zaslanie recenzie na pobyt u nas, i ked ako celok ho nehodnotite pozitivne.
Pocas silvestrovskeho pobytu sa vyskytlo viacero problemov pri bufetovych veceriach, o ktorych vieme a podnikli sme uzkroky aby sa takato situacia neopakovala. Ako sami konstatujete, kuchari su sikovni a varit vedia chutne a zaujimave jedla, o com ste sa predvedcili pocas servirovanych veceri. V dnoch kedy je vsak hotel plne obsadeny, nie je technicky a priestorovo mozne podavat stvorchodove servirovane menu. Na podobne situacie vsak uz mame opatrenia a pocas dalsich pobytov sa problem s bufetovou stravou bude riesit inym sposobom.
Co sa tyka programu, dakujeme za pripomienku, no nie vzdy sa da vyhoviet vsetkym hostom co sa tyka hudby a zanru. Kazdorocne mame na silvestrovsku zabavu inu kapelu, kedze hostia sa nam vracaju a privitaju zmenu.
Pokial ide o poplatok za psika, poplatok za domace zvieratko na hoteli je bezny standard, nakolko takato izba ma zvysene naroky na upratanie po ukonceni pobytu a hotel ma s tym spojene aj naklady.
Verim, ze i napriek tejto skutocnosti na nas hotel nezanevriete.
V pripade, ze by ste nam chceli dat druhu sancu, pocas najblizsieho pobytu urobime vsetko pre Vasu spokojnost.
S pozdravom
obchodne oddelenie
Líbilo se mi:
WELLNESS v hotelu - masáže, služby jsou na dobré úrovni.
Můžu to posoudit,pracuji v této oblasti.
Nelíbilo se mi:
Hned první večeře-přišli jsme po wellness - masáži asi v 19.15 zde nebylo nic,Opravdu v míse plavalo pár zbytků bůčku,suché brambory...Když jsme se zeptali,co to má znamenat - slečny se omlouvali, a že jsme přišli pozdě, že někteří si vezmou jídlo i 2x...no prostě, to jsme ještě nezažili.Pak nám dodatečně za půl hod.udělali řízky.
No a co se týká Silvestra-večeře jak někde v závodní jídelně,nic slavnostního.Manžel objednal přípitek, ten nám donesli skoro po jídle.Ano raut kolem 23h byl bohatý, ale přišlo nám to už pozdě.Hudební skupina - šikovní mladí kluci, ale repertoar z roku raz-dva.Nic novějšího neznali, no v 1 hod.jsme raději odešli.:-)
2.1 nám .byla servírovaná večeře- dle našeho výběru-ta byla výborná,hezky vypadala - to mělo být na Silvestra.
No už jsme doma, ale příště by jsme tam určitě nejeli.Což je škoda, protože to máme asi 60km
Ale hlavně že za psa účtují 10 eur na den:-)
4.8