Chateau Monty SPA Resort**** - Hodnocení

Mariánské Lázně

Zákaznící doporučují


Chateau Monty SPA Resort****

Příkrá 218/4, 35301 Mariánské Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.9

Personál
9.2
Služby
8.9
Čistota
9.1
Komfort
8.7
Poměr cena/kvalita
8.4

Klientské hodnocení (378 celkem)

Jan Kaňka

jednotlivec, 18. září 2016
Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
6
Líbilo se nám
Líbilo se mi:
Prostředí hotelu, lobby bar, bazén.
Nelíbilo se mi:
Domnívám se, že stravování pomocí švédských stolů se hodí pro snídaně. K večeři bych preferoval servírovanou stravu dle výběru. Někdy byly problémy s výtahem do 3.NP.
8.2

Miroslav Bünter

dospělý pár, 18. září 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.0

Jiří Kolman

jednotlivec, 13. září 2016
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Vše super, jen jsme byli nad kuchyní, kde celou noc hučel ventilátor.
9.8

Miloš Holek

dospělý pár, 12. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Perfektní služby, ochotný a příjemný personál, vybavení hotelu na úrovni. Příjemné a klidné prostředí.
Líbilo se mi:
Nevím co dodat. Perfekt. Líbilo se nám u vás.Doufám, že ne naposled. Díky.
Nelíbilo se mi:
Chyběla mi jenom drobnost - zásuvka v koupelně na oholení. .
9.8

Jana Blazkova

jednotlivec, 12. září 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
10
Hotel je umístěn pohádkově na pokraji lesa, služby jsou na vysoké úrovni a personál je příjemný!
Líbilo se mi:
- vysoká poloha hotelu
Čistý horský vzduch
- kulturní vyžití ve městě
- krásné okolí vhodné na procházky
- lázeňské procedury
Nelíbilo se mi:
Je to přeci jenom dál od centra lázní
9.0

Věra Nuhlíčková

dospělý pár, 10. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Krásné umístění hotelu v lesoparku.
Bezvadné služby
Bezkonfliktní personál
Velký bazén s římskou lázní
Nelíbilo se mi:
Jenom maličkost, neposekaná tráva kolem hotelu
10.0

Alexandra Nezbedová

jednotlivec, 8. září 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.8

Anna Sekáčová

jednotlivec, 28. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Byla jsem s vnučkami.líbilo se nám moc.Vyšlo i počasí,takže krásný pobyt.Doporučuji,je to pro ty,co chtějí chodit.
10.0

Liana Zieglerová

jednotlivec, 23. srpna 2016
Personál
3
Služby
4
Čistota
5
Komfort
5
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Líbila se nám příroda a krasné procházky.
Personál po stránce procedur byl v pořadku.
Nelíbilo se mi:
Nedostali jsme welcome drink. Ochota personálu byla velmi špatná. Pani recepční nás neseznámila kde se co nachází. Vše jsme museli hledat sami, při hledání bazénu nám sdělila,že se touto cestou nechodí,že tam straší.
Absolutně nebylo nic označeno,když jsem se zeptala jestli je otevřen bazén i o víkendu,odkazala mě na ceduli.
Vrchol všeho byli služby na baru,kde se barman choval nepatřičně. Bylo zde vidět,jak ho naše přítomnost obtěžuje.
Odjeli jsme o 3dny dříve z osobních důvodů. Opět pani na recepsi byla velice příjemná a řekla nám: něco doma?? Arogantně a neslušně.
Jídlo bylo velice špatné.
4.4

Anonym

rodina s malými dětmi, 22. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0