Spa resort Centrální lázně **** - Hodnocení

Mariánské Lázně


Spa resort Centrální lázně ****

Goethovo náměstí 1, 35301 Mariánské Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.0

Personál
8.4
Služby
8.7
Čistota
8.9
Komfort
8.8
Poměr cena/kvalita
8.2

Klientské hodnocení (26 celkem)

Dana Lavičková

dospělý pár, 27. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Pobyt v hotelu Centrální lázně se nám moc líbil, využívali jsme hodně krásné Římské lázně. Celý objekt působí příjemným dojmem, krásné prostředí a všude čisto. Bezvadné je propojení celého areálu chodbami, takže i za nepříznivého počasí je možné dojít na procedury, bazén nebo Římské lázně jen v županu. Potěšil nás přístup všeho personálu, který byl milý, ochotný a vstřícný. Lázeňské služby jsou na vysoké úrovni. Strava byla výborná. Rádi bychom si ještě někdy pobyt zopakovali.
Líbilo se mi:
bezvadné služby
Římské lázně
výborné jídlo
hezké prostředí
lázeňské služby na úrovni
10.0

Naděžda Jadrná

dospělý pár, 1. listopadu 2016
Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.2

Elena Recmanová

jednotlivec, 10. října 2016
Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Cistota ve spa zoně.
Tereza Kozáková: velmi trpělivá a orientovaná na zákazník.
Procedury: personál je velmi profesionální a hodný: vždy vám pomůžou a aktivně se zeptají co hledáte. Masér Polak velmi zkušený.
Poměr cena/kvalita procedur je OK ale pokoje jsou drahé a nečistí je dobře.
Nelíbilo se mi:
čistota: pokoj.
poměr cena/kvalita pokojů.
Rezervace procedur v hotelu, velký problém, neumí cist tabulky v excelu. prodává se balíček víkend a pak v neděli nejsou procedury.
Personál restaurace: musíte prosit aby se vám někdo věnoval- ignoruji vás!
7.8

Anonym

dospělý pár, 19. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Vše bylo fajn, balíček Wellness Special byl výhodný - poměr cena/kvalita
Líbilo se mi:
Možnost využívání Římských lázní a bazénu v hotelu Hvězda
10.0

Marie Šešinová

dospělý pár, 12. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa resort Centrální lázně **** Vyjádření hotelu: Vážená paní Šešinová,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrala)právě náš hotel společnostiDanubius Hotels Group.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.

Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu Centrální Lázně & Maria Skpa se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví.

Se srdečným pozdravem

Ivana Vitnerová
reservation manager
Líbilo se mi:
Byli jsme s manželem spokojeni, úroveň odpovídá ceně.
9.6

Jan Kubín

dospělý pár, 11. září 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa resort Centrální lázně **** Vyjádření hotelu: Vážený pane Kubíne,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybralprávě náš hotel společnostiDanubius Hotels Group.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.

Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu Centrální Lázně & Maria Spa se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví.

Se srdečným pozdravem

Ivana Vitnerová
reservation manager
Líbilo se mi:
Celkově jsme byl velmi spokojeni a od dalších návštěv nás může odradit: viz "Nelíbilo se mi"
Nelíbilo se mi:
Popuzovalo mne oblečení "spoluhostů" u večeře. Trenýrky , tepláky, trika nová, leč bez límečku v kontrastu s bezchybným oblečením personálu. Nezřízené"futrování" a odnospotravin ze snídaně .
7.8

Margita Ježková

jednotlivec, 2. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.8

Anonym

dospělý pár, 18. srpna 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Příjemný obsluha v rest
8.6

Hana Reuterová

jednotlivec, 7. července 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pitnou kůru lze absolvovat i v hotelu, pro zimní období dokonalé spojení všech služeb. Nádherné Římské lázně!
10.0

Jitka Rybová JUDr.

jednotlivec, 19. června 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Ubytování v centru městaa při tomv klidu, dobrý servis u jídla i v recepci a též v balneoprovozu. Velková spokojenost.
Nelíbilo se mi:
Vzdálenost pokoje od recepce dost velká a to i k bazénům, to se dá ale příště dojednat.
9.0