Wellness Hotel Babylon**** - Hodnocení

Wellness hotely - různé

Zákaznící doporučují


Wellness Hotel Babylon****

Nitranská 1, 46007 Liberec   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.8

Personál
9.0
Služby
8.9
Čistota
9.4
Komfort
8.7
Poměr cena/kvalita
8.2

Klientské hodnocení (535 celkem)

Anonym

jednotlivec, 25. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.6

Jiří Hrbek

rodina s malými dětmi, 25. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Martin Kovář

dospělý pár, 12. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Naprosto perfektní služby za adekvátní cenu.
Až budeme mít děti tak rozhodně je tam vezmeme až budou mít aspoň 6 let. IQpark a IQlandia je zaměstná na celý den.
Líbilo se mi:
Čistota
Služby
Cena
Prostředí
10.0

Michaela

rodina s malými dětmi, 31. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Zbyněk Chludil

přátelé, 30. srpna 2016
Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Wellness Hotel Babylon**** Vyjádření hotelu: Děkujeme zahodnocení a těšíme se na Vaši další návštěvu.
Vedení hotelu
Líbilo se mi:
celková kocpece uspořádání ,na jedno místě je všechno
Nelíbilo se mi:
bludiště mezi vytahy a cestování všeobecně
9.6

MONIKA

rodina s dětmi, 28. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Bardzo otwarty personel!! Możliwość korzystania z wielu atrakcji zarówno dla małych dzieci, jak i starszaków. Hotel daje możliwość korzystania z atrakcji przez cały dzień jeszcze w dniu wyjazdu (już po wymeldowaniu). QUlandia porównywalna z Centrum Kopernik w Warszawie. Super weekend. Polecamy wjazd na Jested - cudne widoki.
9.6

MONIKA

rodina s dětmi, 28. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Bardzo pozytywnie oceniamy możliwość wcześniejszego meldunku i korzystania od razu z usług, a także możliwość korzystania z usług przez cały dzień w dniu wymeldowania.
Bardzo dużo atrakcji dla dzieci.
9.6

Anonym

rodina s malými dětmi, 26. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Předčilo mé očekávání.
10.0

Adolf Müller

jednotlivec, 25. srpna 2016
Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
6.2

Dana

rodina s malými dětmi, 25. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Wellness Hotel Babylon**** Vyjádření hotelu: Děkujeme za milá slova. Je pravda, že pohybempo Babylonu si "orientační sebevědomí" nezvýšíte. Ale tady to bloudění je normální, jsme zkrátka příliš velcí :-).
Věříme, že se k nám zase vypravíte a těšíme se na Vaši návštěvu.
Vedení hotelu
Líbilo se mi:
Uplně všechno.Určitě to doporučím dál,jako to bylo doporučeno i mě.
Nelíbilo se mi:
Já osobně mám problémy s orientací,takže to pro mě bylo hotové bludiště.
10.0