Hotel Tommy **** - Hodnocení

Wellness hotely - různé

Zákaznící doporučují


Hotel Tommy ****

Kaštanová 205, 54701 Náchod   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

gold gold gold gold gold

Známka

9.4

Personál
9.4
Služby
9.3
Čistota
9.7
Komfort
9.1
Poměr cena/kvalita
9.1

Klientské hodnocení (349 celkem)

Ljudmila Gusjeva

jednotlivec, 13. ledna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Michal Hrncir

dospělý pár, 4. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
S hotelem, personalem i nabizenymi sluzbami jsme byli maximalne spokojeni. Wellnes prostredi nadherny, obsluha vywkolena a prijemna. Masaz na zaver pobytu nas jen utvrdila v tom, ze jsme vybrali dobre. Opravdu mile prekvapeni v dnesni dobe. Vrele vsem ostatnim roporucujeme.
Okoli nemohu hodnotit, prijeli jsme navecer a druhy den dopoledne odjizdeli...
Preji personalu hotelu i pracovnikum Spa.cz krasny predvanocni cas.
10.0

Anonym

jednotlivec, 4. prosince 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.6

Roman Korner

jednotlivec, 30. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Kateřina Drbalová

dospělý pár, 28. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Pro me vybikajici hotel, do ktereho se, pokud okolnosti dovoli, s manzelem jiste vratime.
Hotel Tommy **** Vyjádření hotelu: Dobrý den paní Drbalová, děkujeme Vám za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Je to pro nás největší ocenění, pokud od nás odjíždíte spokojeni a odpočati. Přejeme pohodový předvánoční čas a budeme velice rádi, pokud nás znovu navštívíte. S přáním hezkého dne kolektiv Hotelu Tommy.
Líbilo se mi:
V hotelu bylo vse v super. Personal mily a usmevavy. Jidlo luxusni. Welness taktez vyborny. Hotel cisty, krasne vybaveny
Nelíbilo se mi:
Nenasla jsem zadne nedostatky.
10.0

Lenka Fofová

jednotlivec, 21. listopadu 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Anonym

jednotlivec, 15. listopadu 2016
Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
10
Hotel je velmi příjemný a dobře vedený, se skvělým wellness centrem
Hotel Tommy **** Vyjádření hotelu: Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme potěšeni, že jste byli s našemi službami spokojeni, a že jste si pobyt u nás užili. Přejeme pohodový den a budeme se na Vás těšit někdy příště. Kolektiv Hotelu Tommy
Líbilo se mi:
Velmi se mi líbilo, jak hezky a zdvořile se personál chová k hostům.
9.6

Anonym

dospělý pár, 14. listopadu 2016
Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
7.8

Anonym

jednotlivec, 13. listopadu 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Byla jsem spokojená
10.0

Anonym

dospělý pár, 9. listopadu 2016
Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
6
Celkové hodnocení hotelu je velmi dobré. Okolí nehodnotíme - sportovní a kulturní vyžití jsme nevyhledávali. Pouze nás mrzelo, že je v listopadu již uzavřen Státní zámek v Náchodě, snad by mohla být přístupná aspoň jedna z okružních cest. Turistů a ev. zájemců o prohlídku v parku bylo hodně.
Hotel Tommy **** Vyjádření hotelu: Dobrý den,
děkujeme Vá zaVaše vyjádření. Jsme velice rádi, že se Vám pobyt u nás alespoň z části líbil, na Vaše záporné hodnocení se pokusíme zapracovat. Děkujeme a přejeme příjemný den. Kolektiv Hotelu Tommy
Líbilo se mi:
Líbil se nám příjemný pobyt ve vířivce s občerstvením.
Příjemné je i plavání v bazénu.
Milá paní recepční, příjemný personál v restauraci.
Velký výběr při snídaňovém bufetu, výborná káva.
Parkování u hotelu dobré.
Nelíbilo se mi:
U pobytového balíčku nám chyběla večeře - tedy polopenze.
Výběr jídel k večeři z jídelního lístku snad nebyl špatný, jídlo ale bylo drahé, ne úplně dobře připravené - maso studené a tvrdší.
Nápoje předražené.
8.0