Wellness hotel Panorama *** - Hodnocení

Wellness hotely - různé


Wellness hotel Panorama ***

Češkovice 168, Češkovice, 67801 Blansko   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.1

Personál
9.3
Služby
9.2
Čistota
9.3
Komfort
8.9
Poměr cena/kvalita
8.8

Klientské hodnocení (127 celkem)

Anonym

rodina s malými dětmi, 12. srpna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
Mrzelo mě, že kapacita vnitřního bazénu jsou 4 dospělí a nakonecje na stejnou dobu obsazen 5-ti dospělými, dítě okolo 14 let, 4- leté dítě a novorozeně.
Pět dospělých a velké dítě postavou (odhad na 14 let) je opravdu do bazénu moc
10.0

Anonym

jednotlivec, 15. května 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Anonym

jednotlivec, 3. května 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.8

Karolína Dittelová

jednotlivec, 21. září 2015
Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.8

Vladimíra Kaštánková

jednotlivec, 1. září 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
0
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.8

Jana Navrátilová

dospělý pár, 31. srpna 2015
Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pobyt v tomto zařízení - hotelu Panorama
Blansko můžu každému doporučit.
Příjemný personál, ochota, pěkný venkovní
bazén se slanou vodou.
8.4

Marie Havlíčková

rodina s dětmi, 30. srpna 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Wellness hotel Panorama *** Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše hodnocení ! Ivo Lachman a kolektiv
Líbilo se mi:
V hotelu jsme byli spokojeni.
9.8

p. Slezáčková

rodina s malými dětmi, 4. července 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Byla jsem s vnukem a moc se nám tam líbilo.Bazén pro děti super, jídlo moc dobré, pro děti spoustu sportovního vyžití.
Nelíbilo se mi:
Vadilo mi uspořádání zony klidu. Leží tam po celé ploše maminky s malými děti a přitom tam je síť a branky. Kluci si chtějí kopat a matky nadávají a jdou pryč. Myslím, že by tam měla být určená dobaa nebo lehátka přesunout dolu.
Pak mi tam chybělo něco na odpolední občerstvení pro děti. Vnuk toho tolik k obědu nesní a od 11 hodin do večera je dlouho a má hlad. Stačil by nějaký toust, bagetka.
9.4

Anonym

skupina, 23. června 2015
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
10
Není co vytknout. Služby, prostředí a pobyt perfektní. Jen v letních měsících by jistě hosté uvítali na pokojíchklimatizaci.
Líbilo se mi:
Nádherná příroda, úžasné prostředí hotelu, vč. wellness chlívku pro zvířátka, to vše volá po zopakování pobytu i doporučení známým.
9.8

Anonym

mladý pár, 8. června 2015
Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
9
velmi příjemná obsluha, ochotná a vstřícná, krásné prostředí, dobrá kuchyně
Wellness hotel Panorama *** Vyjádření hotelu: Děkuji mnohokrát za napsanou recenzi. I my bychom si přáli ceny nižší, ale s ohledem na fakt, že platíme řádně všechny daně i odvody a trvale vše obnovujeme, není jednoduché náklady celoročně utáhnout. Jsme bohužel i ovlivněni sezónností. Přesto jsme v provozu celoročně. Stálý kvalitní personál, prostředí, zahrada, zvířata, teplé slané bazény ... vše se snažíme udržovat na 100% a není to nic laciného. Zatím se nám to 23 let daří. Patříme mezi hotely, které elektronické hlášení tržeb nijak nepostihne a nebudeme kvůli tomu muset nijak měnit ceny pro rok 2016. To je jistě pro naše stálé hosty (kterých je k naší radosti většina ) dobrá zpráva. Staré (ale funkční televize) jsou dnes již opravdu morálně zastaralé a výměnu plánujeme. Je to ale poměrně velký jednorázový výdaj a pečlivě vážíme načasování výměny i s ohledem na technický pokrok. Ještě jednou díky. Ing. Ivo Lachman, ředitel
Líbilo se mi:
příjemná obsluha, ochotná a vstřícná, krásné prostředí, dobrá kuchyně, čisto, internet bez problémů
Nelíbilo se mi:
možná by mohla být trošku nižší cena
v ceně balíčku byla jen jedna večeře
stará televize
9.0