Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 28 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (10)

Filtry

Zobrazit pouze

  • Draštíková Jana

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velké množství dětí s rodiči, kteří určitě nebyli klienti hotelu a dost narušili odpočinek u bazénu. Myslím si, že wellnes zóna není veřejné koupaliště.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Denisa Hájková

    ?

    jednotlivec, 5. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, hotel celkově hodnotíme velmi kladně, je krásný, skvěle vybavený. Jako největší pozitivum oceňujeme wellness zónu, gastronomii a naprosto perfektní přístup personálu (především obsluha a kuchař v restauraci). Jde vidět že je práce baví :)
  • Hana Veselá

    ?

    jednotlivec, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Vrabcová

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný moderní hotel s vnitřním bazénem a wellness zónou.
    S rodinou jsme byli ubytováni ve vedlejším apartmánovém domě.
    • Skvělý a milý personál. Velmi kvalitní služby wellness centra.
    • Škoda, že apartmánový dům nemá výtah.
      Úklid nebyl špatný, ovšem na méně užívaných místech se držel prach (žaluzie, nohy křesla, za dveřmi).
  • Jaromír Číhal

    ?

    jednotlivec, 3. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • David Kalus

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Zálešáková

    ?

    jednotlivec, 11. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radka Šulistová

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí i vybavení pokojů, úžasný bazén, jen škoda, že s apartmánů se musí chodit do bazénu a restaurace venkovním prostorem, v létě za krásného počasí je to dobré, ale když prší tak to není fajn. Skvělá lezecká stěna.
    • Večeře podávaná formou bufetu byla na rozdíl od večere podávané v restauraci (která byla skvělá) velice průměrná a měla zhoršující tendenci. To samé i u snídaní - první den skvělá a pak kvalita jídla šla postupně dolů.
  • Ludmila Havelkova

    ?

    jednotlivec, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasné prostředí, kvalita po všech stránkách, služby perfektní a vstřícní, mohu jen doporučit, byli jsme velmi spokojeni.