Recenze

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 28 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (14)

Filtry

  • Irena Hurtalová

    ?

    dospělý pár, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemné prostředí, hotel perfektně vybavený, jen možnost výletů po okolí neuměli v recepci upřesnit, popř. nabídnout.
      Velmi příjemná maserka, ochotná vyjít vstříc a výborná masáž.
  • Dušan Pokorný

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost, pobyt jsme si prodloužili.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasný hotel, personál, jídlo i wellness.
      Velmi doporučuji!!!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Robert Třetina

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radka Kohoutková

    ?

    rodina s malými dětmi, 21. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli nadmiru spokojeni, ochotny s mily personal, vyborne jidlo, krasne a ciste ubytovani
    • Cistota
      Mily a ochotny personal
      Vyborne jidlo, velky vyber
      Moznost vyletu
      Detsky koutek
    • Skoda, ze hotel nema venkovni detske hriste (jen maly plastovy domecek se skluzavkou), ale i tak jsme byli s pobytem spokojeni ;-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl velmi příjemný,i při nepříznivém počasí je vyžití uvnitř dostačující, je pravdou, že jsem pobyt záměrně směrovala na období, kdy je všude méně návštěvníků, takže jsme mohli mít sauny,vířivku i bazén téměř jen pro sebe - otázka je, jak by to stačilo při plné obsazenosti - v plné sezóně. Jídlo - snídaně perfektní, večeře-tříchodové menu ve stylu zážitkové kuchyně,z méně známých ingrediencí a neobvyklé kombinace, ne každému to ovšem bude vyhovovat...Pokoje v perfektní čistotě, komfortní koupelna se vším všudy, župánek i pantofle k dispozici, KÁVOVAR na pokoji - možno uvařit kdykoliv kávu i čaj. Plus láhev vína - obstojné kvality. Co by mohlo být jako nedostatek - chybí lednička.
  • Otakar Kudílek

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo na 1*, pobyt doporučujeme, dokonalá gatronomomie
    Village Resort Hanuliak

    Odpověď od hotelu

    Village Resort Hanuliak

    Dobrý deň, pán Kudílek,

    ďakujeme Vám za milé slová. Teší nás, že ste v našom resorte strávili príjemné chvíle a veríme, že nás navštívite aj nabudúce.

    S pozdravom
    Tím Village resort Hanuliak

  • Šárka

    ?

    dospělý pár, 16. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost bazénu i saun během dne, župany na pokoji a pantofle a vše, co souviselo s wellness. Výborné byly bonbóny ke kávě.
    • Chybělo křeslo případně židle na pokoji. Ve dvoulůžkovém pokoji je jedno křeslo málo.
  • Silvie Prokišová

    ?

    dospělý pár, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Luxusní!!!
    • VŠE!!!