Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 145 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (16)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Grůšová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 19. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělý velikonoční relax
    • nabídka procedur, vybavenost hotelu, skvělé jídlo, profesionální přístup personálu
    Badenia Hotel Praha

    Odpověď od hotelu

    Badenia Hotel Praha

    Děkujeme za krásné hodnocení našeho hotelu. Veice si toho vážíme. Petr Červený, manažer hotelu

  • Olga Měrtlová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám u Vás líbilo a pokud nám to zdraví a finance dovolí rádi přijedeme opět.
    Hotel nám doporučila kamarádka a opravdu jsme byli spokojeni.
    • Příjemný a ochotný personál v celém hotelu.
      Příjemný a ochotný personál v rehabilitačních službách.
      Velká výhoda služeb rehabilitačních přímo v hotelu.
      Hezký a celý den dostupný bazén.
      Možnost celodenního stravování.
    Badenia Hotel Praha

    Odpověď od hotelu

    Badenia Hotel Praha

    Děkujeme moc za krásné hodnocení našeho hotelu, moc si toho vážíme! Tým Spa&Kur Hotelu Praha

  • SLAVĚNA ŠEDIVÁ

    ?

    rodina se staršími dětmi, 22. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do tohoto hotelu jsme se vrátili po pěti letech,
    mile nás překvapila rekonstrukce hotelu.Pokoje jsou čisté, prostorné a nabízí vše potřebné pro pobyt.Strava je chutná.Výhoda je, že procedury jsou přímo v hotelu.Určitě bych doporučila návštěvu solné jeskyně,která je též přímo v hotelu.Určitě toto místo zase navštívíme.
    Badenia Hotel Praha

    Odpověď od hotelu

    Badenia Hotel Praha

    Moc děkujeme za krásné hodnocení... Tým SpaKurHotel Praha

  • Irena Čermáková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 27. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní bezbariérový přístup, pěkný bazén se saunou a všechny procedury dostupné v županu - moc příjemné.
    • Krásný zmodernizovaný hotel s velmi špatnou kuchyní a s naprosto nevyhovujícím personálem. Neprofesionální úklid způsobuje rychlé chátrání skvěle zrekonstruovaných prostor! Špinavé koberce s chlupy, zašlé čalounění, neuklizená koupelna a všudypřítomný prach. Bazén s chladnou vodou...
  • Lenka Šikýřová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. října 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prostory hotelu i balneoprovozu jsou velmi pěkné, čisté. Obsluha v balneo milá, procedury odpovídaly našim představám. Velmi nespokojeni jsme byli s kvalitou obsluhy i jídla v hotelové restauraci. Snídaně byly průměrné, obsluha doplňovala salámy, sýry, ale např. míchaná vajíčka nebo párky byly vždy jen do té doby, než se snědly - cca do 8.3. Chyběla nabídka ovoce (nepočítám mandarinku nebo jablko "na cestu"). Po upozornění, že v kávovaru došla voda, se dceři dostalo odpovědi, že druhá tryska přeci ještě teče... Večeře považuji za podprůměrné, asi by se neujaly ani ve školní jídelně. Mexický guláš nebo dušená játra s bramborem, to se mi na hotel zdá téměř ostuda. Obsluha kromě mladého číšníka nepromluvila, nápoje během roznášení jídel vůbec nestíhali objednávat, ve tváři neustále pohled přepracovanosti. Rozumím tomu, že plná restaurace je nápor, ale to přece hosty nezajímá, je to o organizaci práce. To samé platí o kvalitě jídla. Když dokážou školní jídelny uvařit za minimum peněz slušně, měla by to dokázat i hotelová kuchyně.
    Ve voucheru i v prospektech hotelu na pokoji bylo uvedeno fitness, na recepci mi vysvětlili, že to už tam dávno není, teď je tam solná jeskyně. Je to opravdu problém zaktualizovat údaje?
    • - kvalitní služby balneocentra
      - čistota v pokojích a v balneocentru
      - vybavení pokojů
    • - služby restaurace a kvalita jídla
      - chování personálu restaurace vůči hostům
      - poplatek za parkování na soukromém parkovišti u hotelu
  • Radka Kliková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbil se nám moc pokoj, možnost přiobjednat si procedury, i když v sobotu se sestřička moc dobře netvářila....s poznámkou, že se to má v pátek - to jsme přijeli a rozkoukávali se. Ale jinak sestřička od koupelí super...hodná, laskavá, příjemná.
      Celkově se nám moc líbilo.
    • Nedá se říci, že nelíbilo, jen nám chyběla možnost posedět večer v hotelové restauraci, možnost dát si pivko nebo vínko a přes den kávu. Z automatu za dvacku mi připadalo na takovýto hotel dost podprůměr.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 30. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné prostředí.
      Blízkost lázeňského centra.
      Ochota pokojských.
      Čisté prostředí
    • Na voucheru bylo uvedeno, že je wifi na pokoji. Wifi byla pouze ve vymezených prostorách na chodbě v přízemí.
      V nabídce voucheru byly procedury na výběr (např. výběr mezi klasickou a reflexní masáží, výběr druhů lázní) - při příjezdu nám byly přímo určeny druhy procedur, nemohli jsme si tedy vybrat sami.
      K večeři byl výběr ze 3 jídel, ale všechny varianty byly studené.
      Nefungující ventilátor v koupelně bez okna ( byla navíc spojena s WC).
      Rozdílné přístupy recepčních.
      Župan, který byl v ceně, nám byl poskytnut až po upozornění.
    Badenia Hotel Praha

    Odpověď od hotelu

    Badenia Hotel Praha

    Dobry vecer, dekujeme za hodnoceni, co se tyce vytek k wifi, ta je bezplatne pouze ve spolecenske mistnosti. Je to uvedeno na vsech kuponech i v popisu hotelu! Vyber z procedur neni na vasi strane, to hotel vam vybere bud tu a nebo onu proceduru, podle moznych kapacit balneo provozu(i toto je uvedeno v popisu hotelu) K veceri je vyber ze tri jidel a pouze jedno z techto jidel je studeny oblozeny talir! Posledni vytkou je zupan, ten je vydavan standardne na recepci, na to jste pri prijezdu byli upozorneni!
    S pranim hezkeho dne
    Jan Tiekala-FOM

  • Iveta Stahlová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 19. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Albena Rangelová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 24. února 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemné prostředí a milí lidé, dobrá kuchyně. Dost prostoru a světla, rozmanité lázeňské procedury. Určitě bychom v budoucnu pobyt opakovali.
    • Čistota
      Vstřícný personál
      Jidlo
      Dobře vyřešené společenské prostory
      Bazén v objektu
      Minerální pramen na místě
    • Nešlo posedět v restauraci po 19 hod.