Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 1026 recenzí

  • Personál

    89%

  • Vybavení

    87%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (1026)

Filtry

  • Hana Kolářová

    ?

    jednotlivec, 14. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Z výše uvedeného hodnocení vplývá, že jsem byla se všemi službami spokojena, nemám co bych vytkla nebo zlepšila.
  • Miloslav Doležal

    ?

    dospělý pár, 14. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt i personál byl příjemný.
  • Ludmila Sidorova

    ?

    jednotlivec, 14. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Libilo se mi vše.
    • Chybi rus. televizi.
  • Andrea Hegedusova

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdenka Pilařová

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný personál, příjemné prostředí a procedury, čistota, jídlo, prostě všechno bylo v naprostém pořádku. Pobyt se mi líbil moc, určitě si ho zopakuje a určitě víckrát.
    • Jen jednu připomínku mám, na kterou personál nemá vliv a to je večerní hlasitost okolních televizí. Ale vzhledem ke stáří hostů je to pochopitelné a dá se to vydržet. Všechno ostatní to totiž vyváží.
  • Michaela Poláková

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pohodlný pokoj, možnost vyžití, příjemný personál
    • Slabší kuchyně, procedury v balíčku většinou po 15 min - u některých dost málo
  • Anna Králová

    ?

    jednotlivec, 11. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem spokojená s přístupem personálu, lázeňskými procedurami i stravováním.
    Dobrý poměr cena- kvalita.
  • František Civín

    ?

    dospělý pár, 11. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt v příjemném prostředí. Drobné připomínky k organizaci procedur,
    a k obsazenosti stolů v jídelně jsou myšleny pouze jako nápady k eventuálnímu vylepšení jinak bezproblémového pobytu. Díky všem ve Spa & Kur Hotelu Praha.
    • Možnost parkovat na parkovišti u hotelu.
      Časová přesnost jednotlivých procedur.
      Ochota a vstřícnost veškerého personálu.
    • Lepší koordinace procedur při návštěvě manželského páru - např ve stejnou dobu masáž, koupel apod. V našem případě časový posun byl jen u několika procedur, ale vzhledem k tomu, že manželka má porušenou stabilitu pohybu, přivítali bychom někdy v budoucnu možnost vzájemně se k procedurám doprovázet.
      V jídelně u stolů uprostřed sálu obsazovat pokud možno maximálně 4 osoby. Při jídle s několika chody se nedostává místa na odložené nádobí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Umístění hotelu, ubytování (moderní pokoje)
      z procedur hlavně milý přístup pracovnic u fango a parafínových zábalů
    • uhličité koupele - málo a poměrně studená voda , žádný zábal po proceduře
  • Irena

    ?

    jednotlivec, 10. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl celkově příjemný a mohu doporučit. Hotel je renovován a všude je čisto.
    • Sauna a bazén, přestože je menší.
      Perfektní poloha hotelu.
      Dobré snídaně.
      Všude čisto. Pohodlné postele.
    • Pro delší pobyt doporučuji zjistit polohu pokoje. Ne každému bude vyhovovat pokoj do dvora s okny vysoko, je to nezvyklé.