Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 1161 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (1161)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné procedury a vybavenost pokoje.
    • Celková úroveň stravování.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem a léčebnými procedurami jsem byla velmi spokojená. Bohužel velmi nízká byla úroveň stravování. To je hlavní důvod proč do tohoto zařízení již nepojedu.
  • Alena Bauerová

    ?

    jednotlivec, 10. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dostatek světla na pokoji.
      Teplo na pokoji a možnost regulace.
      TV na pokoji.
      Záclony, závěsy.
      Silná WiFi zdarma.
      Sestry a recepční vycházely vstříc požadavkům a byly milé.
    • Vstupní prohlídka - pouze změření tlaku a jinak jen dotazování co a jak (což člověk nemusí vždy vědět, co mu je, a tudíž co je z hlediska procedur vhodné a co ne).
      Jednou příliš horká a jednou zase skoro studená koupel.
      Procedury jen 15 min.
      Sestra se někdy ani nepřišla zeptat, jestli je všechno v pořádku.
      Neměla jsem pocit individuální péče.
      V jídelně docházelo jídlo (polévka, saláty ad.) a někdy ani nebyly doplňovány.
      Zcela nesmyslné ceny nápojů.
      Chybí možnost příjemného (večerního,
      odpoledního) posezení s občerstvením.
  • Danuše Žejdlová

    ?

    jednotlivec, 8. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vánoční dárek, neměla jsem zvláštní očekávání, byla jsem spokojená, pobyt jsem si užila. Program ve svém volnu si umím zorganizovat sama, byly to procházky městem a okolím. Navštívila jsem místní divadlo Klíče na neděli. Díky neukázněným návštěvníkům, fanklub a rodinní příslušníci, kteří seděli přede mnou, mi mnoho replik uniklo. Jinak ochotníci se mi líbili.
    Byl sníh a led, posyp města pískem se mi zamlouvá. Mimo sezonu se v parcích kácelo a uklízelo, pracovníci byli ohleduplní k procházejícím. Dětská hřiště nevyhledávám, nemám už s kým na ně chodit :-)
    • ... jednolůžkový pokojík, jeho vybavení
      ... klid v hotelu
      ... dobrý výběr jídel a bufetu snídaně
    • ... na pokoji mi chybělo rádio
      ... teplý bufet byl chladný, míchaná vajíčka, párky, klobásky
      ...popisky pokrmů malým písmem a daleko, při stávajícím osvětlení nečitelné
      ... při pohledu z bazénu pod lavičkami nebylo čisto
  • Mertinová Kamila

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 31. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pobyt byl příjemný; všechny léčebné procedůry se odehrávají pod jednou střechou což je výhoda v případě horšího počasí;
    • klidné a pohodové prostředí, přátelský personál,
    • pouze deštivé počasí na konci ledna
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krasny a cisty hotel.
      Utulne a zrenovovane pokoje.
      Prijemna poloha hotelu.
      Všichni zaměstnanci na recepci velice přijemní.
      Příjemná obsluha - mladý muž- v restauraci.
    • Všechny procedůry v sobotu ráno v době snídaní.
      Částečně nepříjemný personál u léč.procedůr.
      Studená voda v bazénu.
  • Vlasta Doušová

    ?

    jednotlivec, 20. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • téměř dokonalé, krásné prostředí hotelu, skvělý personál a to i co se týče procedur, velice dobré jídlo.
    • možná šmírák či úchyl /jeden z hostů a pouze jedenkrát, jindy jsem se tam s ním nepotkala/ v hotelové sauně
  • Jindřich Jelínek

    ?

    dospělý pár, 17. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné a klidné prostředí, během dne možnost plavání v bazénu, odpoledne sauny. Příhodné umístění hotelu v dosahu hlavních kulturních lokalit. Poděkování masérovi Milanovi a všem, kteří nás obsluhovali.
    • Při procedurách jsem postrádala šlapací bazénky vhodné na potíže s křečovými žilami.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné pokoje.
    • Nelíbylo se mi, malý výběr salátů k večeři,žádné čerstvé ovoce.Recepce,pán nezdravil,ženy ano.Masáže nic moc.