Recenze

HodnoceníHotel Bajkal

Zpět

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 87 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (87)

Filtry

  • Josef

    ?

    dospělý pár, 6. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Janka Jesenakova

    ?

    jednotlivec, 17. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prijemna atmosfera ustretovy a mili personal vynikajuce služby proste z mna jednotka s hviezdičkou. Poloha hotela vynikajuca ,všade čistučko strava vyborna.
    • žiadne minusy
  • Marie Piškulová

    ?

    jednotlivec, 27. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimir Křížek

    ?

    dospělý pár, 27. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemné bylo ubytování ještě před
      14tou hodinou. Naprostá spokojenost,určitě se vrátíme. Váš hotel jsme již doporučili naším známým a kamarádům.
      Kulturní akce se těžko hodnotí v lednu když
      není lazeňská sezóna.
      Dekujem za příjemný pobyt.
      Jana a Vláďa
  • Josef

    ?

    dospělý pár, 19. prosince 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme zde poněkolikáté a jsme zde velmi spokojeni.
      Co se nám líbí - vstřícný milý přístup všech zaměstnanců.
    • xxx
  • miluše danielková

    ?

    dospělý pár, 21. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • HOTEL BAJKAL MUSÍME HODNOTIT JEN V SUPERLATIVECH. PO DLOUHO DLOUHÉ DOBĚ JSME SE PŘESVĚDČILI ŽE TO JDE. KOLEKTIVU HOTELU PŘEJEME JEN TAKOVÉ KLIENTY JAKO JSME BYLI MY- 100% SPOKOJENOST
  • Jitka Marková

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Bajkal je velmi příjemné a klidné místo pro pobyt ve Františkových lázních nejen na prodloužený víkend.K dispozici je po celý den až do večera bazén s vířivkou a parní saunou, který byl v době našeho pobytu relativně málo vytížený, Měli jsme ho často i sami pro sebe.Lázeňské procedury nás příjemně osvěžily a personál byl velmi milý. Vynikající byla kuchyně hotelu Bajkal jak bufetové snídaně s palačinkami paní Marušky, tak servírované čtyřchodové večeře z nabídky pěti hlavních jídel s bleskovou a usměvavou obsluhou. Náš prodloužený víkend v hotelu Bajkal jsme si opravdu užili.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vsechno bylo v pořádku. Jen skladba návstevníků byla tak věkový průměr 80-90 let. Dost deprimujici. Pripadala jsem si jako v domove důchodců. Je lepší, když je osazenstvo věkově namíchané
    • Viz výše
  • Blanka Nohálová

    ?

    dospělý pár, 6. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu jsme byli již několikrát a vždy se rádi vracíme. Personál je velmi ochotný, usměvavý. Všude je čisto, mile mě překvapila bezdotyková dezinfekce na ruce před vchodem do restaurace a jednorázové roušky, kterou si hotelový host mohl zdarma vzít a nasadit. Personál měl vždy roušku na sobě, takže nás chránil,ač si myslím ,že to zatím není povinné.Děkujeme.
      V hotelu mám ráda bazén a samozřejmě jídlo ,je vyborné. Zase rádi přijedeme
  • Eva Pfeiferová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Bajkal se nám na prodlouženém víkendu moc líbilo, vše bylo perfektní a velice kladně hodnotíme zapůjčení elektrokol zdarma pro klienty hotelu v rámci pobytu.