Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 208 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (208)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 23. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Hanibalová

    ?

    jednotlivec, 20. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Pospíšilová

    ?

    jednotlivec, 15. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Katka Novotná

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Františkovy lázně a hotel Bohemia můžu jen doporučit. Nenašla jsem jedinou chybu.
    • V hotelu skvěle vaří a služby jsou na vysoké úrovni.
    • Hlavně nejezděte do Františkových lázní Pendolinem !!! Byla to hrůza tam i zpět!!!! Auto se určitě víc vyplatí i na výlety po okolí.
  • Karel Bára

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ondušová Irena

    ?

    dospělý pár, 28. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni s pobytem. Personál byl ochotný a vstřícný. Jídlo bylo výborné. Masážní služby byly na velmi dobré úrovni a terapeutka (masérka) je na profesionální úrovni a velice milá, dovede vše vysvětlit a dobře poradit ve všem, co se týká fyzické i psychické pohody.
    • viz celkové hodnocení
      Všem můžeme pobyt v hotelu Bohemia doporučit.
    • Většina služeb ve městě je pouze do 17.00 hod.
  • Hana Hauserová

    ?

    jednotlivec, 19. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Urcite se zase vratim. Vse bylo bezvadne.
    • Pokoje v prizemi,kdyz nesviti slunicko jsou chladnejsi. V koupelne nehral susak na rucniky. A take nefungovala jedna lampicka. Jinak ok.
  • Nikola Šatrová

    ?

    ostatní, 14. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jitka Archmanová

    ?

    dospělý pár, 27. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    I když jsme poměrně nároční, tady se nám velice líbilo a byli jsme moc spokojeni. Můžeme jen doporučit.
    • Procedury v hotelovém komplexu
      Čistota hotelu
      Přístup a ochota personálu
  • Hana Trejbalová

    ?

    jednotlivec, 27. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vaše služby jsem využila poprvém a musím konstatovat jedním slovem super. Vyšli jsme nám maximálně vstříc. Výběr byl jasně dán termínem. Nevěděli jsme do čeho jdem a skutečnost nám mile překvapila. Malý hotýlek v příjemném prostředí. Personál mladých lidí, ochotný, úslužný, nic nebyl problém. Stravování na vysoké úrovni,
      Lázeňské služby v hotelu s laskavým personálem a širokou nabídkou.
      K dispozici kola v ceně pobytu.
      Jsem milovník historie a co se dalo za 4 dny stihnout jsme díky kolám zvládli.
      Nádhera - velká spokojenost.
      Rozhodli jsme se vaše služby využít opět, tentokrát v jiné destinaci, protože naše vlast je krásná. Děkujeme