Recenze

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 255 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (255)

Filtry

  • Petr Macek

    ?

    dospělý pár, 20. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Sabová

    ?

    dospělý pár, 20. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo na vysoké úrovní. Skvělý pobyt.
    • Personál velice příjemný. Cvičitelka Yveta je perfektní.
    • K obědům a večeřím chyběl čaj.
  • Michaela Uksová

    ?

    jednotlivec, 15. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to můj první pobyt , zvolený náhodou a byla jsem velmi spokojena po všech stránkách.
    Jen to kulturní a sportovní vyžití nemohu zcela posoudit vzhledem k zimnímu období a současné koronavirové situaci.
    • Hotel je v klidném prostředí na kraji města.
      Je čistý, pohodlný s výbornou kuchyní i obsluhou.
      Do centra je to 5-10 min, podle toho jak rychle chodíte.
      Všechny lázeňské procedury jsou v místě.
    • Na promenádě bylo trochu smutno a ulice i parky byly liduprázdné.
      Ale to není chyba hotelu.
      Doufejme, že dobu "koronavirovou"
      časem překonáme a do lázní se opět vrátí "cvrkot".
  • Miroslav Fulka

    ?

    dospělý pár, 15. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nedá se nic vytknout jenom chvála!!!!
    • Vše perfektní a profesionální!!!!!!!
  • Alena Písaříková

    ?

    dospělý pár, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Absolutně jednička ve všem.Špička hodnocení -kuchaři.
    • Vše .
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi ochotný, pozorný a vstřícný personál na recepci, v restauraci i na procedurách. Jídelníček v restauraci vždy sestaven vyváženě a výborně vaří.
    Je škoda, že jiné kulturní a společenské vyžití bylo omezeno danou situací - vládním nařízením.
  • Alena Zavadilová

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Můj první léčebný pobyt v lázních téměř vše tak jak bylo přislíbeno. Opravdu jsem si to užila a z hlediska zdravotního pomohlo
    Hotel Francis Palace

    Odpověď od hotelu

    Hotel Francis Palace

    Vážená paní Zavadilová,
    mockrát děkujeme za krásné hodnocení a doufáme, že nás v budoucnu znovu navštívíte.

    S pozdravem
    Vedení hotelu Francis Palace

  • Eva Rajská

    ?

    jednotlivec, 13. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo, personál, čistota vše na jedničku.
  • Jana Presová

    ?

    jednotlivec, 13. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní procedury na jednom místě; špičkový wellness. Personál, na který jsme se vždy těšili (především p. Csorbová, p.Loukotová - prosím zohlednit v prémiích). Velmi příjemné, pečlivě udržované prostředí hotelu.
    • Vynikající poměr služba/cena (včetně voucheru).
    • Mrtvo v lázních, ale s tím se asi v prosinci a s covidem musí člověk smířit. Nechápu smysl kamery v jídelně.