Recenze

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 255 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (255)

Filtry

  • Josef Charvát

    ?

    jednotlivec, 18. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • ilona Slavíková

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc děkuji, za perfektně strávený pobyt.
      Velmi milé přivítání a usměvavý personál.
      Moc šikovné rehabilitační pracovnice.
      Skvěle vybavené sauny, báječná očista.
      Perfektní čistota na pokojích i po celém hotelu.
      Účelně vybavený pokoj a celý hotel.
      Panu kuchači velká poklona.
      Každý pokrm, byl vymazlený a chutnal skvěle.
      Parkoviště u hotelu je velké +.
  • Antonín Barcuch

    ?

    dospělý pár, 3. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechny procedury, bazén vnitřní i venkovní, sauny, wellnes vše je na jednom místě v rámci hotelu. Třešničkou na dortu byl minerální pramen hned za hotelem.
    • Vnitřní bazén by mohl být otevřen ještě před snídaní a do zahájení procedur, kdy je beztak volný a ne až od 10 hod.
  • Viera Zábojníková

    ?

    dospělý pár, 3. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo OK, hotel doporučuji všem svým známým.
    • -
  • Richard Genšerovský

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu se nám velice líbil. Snídaně, večeře byly opravdu vydatné a chutné. Hotel byl hezky zařízený a čistý. Personál vyšel vstříc a byl usměvavý.

    Trošku nás zklamal wellness, konkrétně sauny v hotelu. V balíčku byl napsaný neomezený vstup. Což byla pravda. V případě bazénu to problém nebyl, ten byl přístupný celý den, ale sauny byly přístupné pouze asi 3 hodiny odpoledne před večeří, tedy v době kdy je většina lidí venku. Druhá výtka k saunám je, že se není kde ochladit. Odpočívárna byla vytopená sluncem a přes bazén se nedalo dostat ven k venkovnímu bazénu a venkovní lehátka, protože dveře na zahradu byly zamčené.

    Pokud se do budoucna zlepší využití sauny, tak bez váhání dávám 10/10.
    • výborné jídlo
      vstřícný personál
      pokoje
      čistota
      lokalita
      bazén + venkovní bazén
    • doba přístupu do saun
      nemožnost jít po saunování ven se ochladit (popř. do klimatizované odpočívárny)
  • Šárka Bohuslavová

    ?

    skupina přátel, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice se nám líbila poloha hotelu
      vstřícnost
      ochota personálu
      čistota
      výborné jídlo
      procedury
      prostě vše bylo perfektní
    • Nedá se říct nelíbilo, ale divili jsme se, že nebyla možnost projít z vnitřního bazénu na venkovní. Při hezkém počasí bychom to uvítali.
      Je to pouze drobnost, která nám nevadila strávit úžasné 4 dny v tomto hotelu.
  • Ing. Jitka Gregorová

    ?

    jednotlivec, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ochotný personál
      možnost parkování
      celodenně otevřená restaurace i bazén
      léčebné procedúry přímo vhotelu
  • Ludmila Schliková

    ?

    jednotlivec, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má po všech stránkách úroveň, budu se sem vracet.
    • Nelíbí se mi poplatek za trezor na pokoji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení