Recenze

HodnoceníHotel REZA

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 131 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (27)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Josef Paukert

    ?

    dospělý pár, 20. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    možnost kulturního a sportovního vyžití mimo sezonu ne úplně špičková.
    • poměr cena/kvalita, poloha hotelu a skvělý personál.
    • drobné nedostatky ve vybavení pokoje, nefunkční, stará lednička a radiobudík. Hotel je spíše dobrá tříhvězdička než čtyři hvězdy.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál restaurace velmi vstřícný, reaguje na požadavky hostů a snaží se maximálně vyhovět.
      Možnost příjemně stráveného času u venkovního bazénu - okolí bazénu není tak přeplněné jako v jiném hotelu ve Fr. Lázních.
    • Hlasitější hudba jako zvuková kulisa při masážích.
  • Zdeněk Rypka

    ?

    jednotlivec, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • jinnak vše v pořádku.
    • jen v restauraci dávali víc přednost německým turistům .
  • Alena Marie Brabencová

    ?

    jednotlivec, 4. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl příjemný, personál je milý a laskavý ke klientům. Procedůry jsou také příjemné a člověk si to opravdu užívá.V horkých dnech se osvědčí venkovní bazén. Je to velice klidné prostředí.
    • Během pobytu bohužel nefungovala Wi-fi, to byl jediný problém,který jsem zaznamenala.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemná obsluha v restauraci, odborná péče při masáži, dostatek procedur, komfortní ubytování, výborná strava.
    • Je slyšet hluk do pokojů situovaných na straně frekventované ulice.
  • Iveta Haasová

    ?

    jednotlivec, 10. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velká spokojenost.
  • Jaroslava Boušková

    ?

    dospělý pár, 2. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • poloha hotelu
      ochotný a příjemný personál
      prostorný pokoj a koupelna
      parky a promenády v okolí
      výlety v okolí
    • večerní stravování - lepší školní jídelna, společné stolování
      procedury neosobní
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem z hotelem, i lázeňskými procedurami spokojená.
    • Na hotelu se mi líbilo prostředí, čistota, velký a pěkný pokoj, milá paní recepční a i lázeňské sestry.
    • Nelíbil se mi hluk z ulice, chtělo by to u pokoje do hlavní silnice pořídit protihluková okna. A personál v restauraci by neměl mluvit na české hosty německy.
  • Pavlína Řezníčková

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný ochotný personál.
      Služby naprostá spokojenost.
      Hotel mohu jen doporučit.
  • Ivana Švabíková

    ?

    jednotlivec, 13. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše super, čistotoa, kvalita ochota, počasí, vyžití, relax...celková spokojenost!!!!
      Určitě se budeme vracet! Děkujeme.