Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 116 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (37)

Filtry

  • Karel Jirsa

    ?

    dospělý pár, 26. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel moc pěkný, příjemné a čisté prostředí. Jídlo v jídelně chutné a dostačující. Personál milý a ochotný. Naprostá spokojenost se všemi službami.
    • Líbilo se mi, že hotel byl poloprázdný, tudíž vířivka, sauny i bazén byly většinou volné. Jídelna i restaurace s nabídkou chutných jídel i nápojů mi také vyhovovala. Obsluhující i ostatní personál byl vstřícný a milý.
    • Nemám, co bych vytkl.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota, výborné služby, výborná kuchyně milý přístup personálu. Velkou pochvalu zaslouží servírka Daniela - věčně se usmívající sluníčko.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za krásnou recenzi a Danielce vyřídím :-)
    budeme se těšit na další návštěvu

    Team Diana

  • Růžena Mácová

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu byl velmi příjemný.
    • Líbilo se mi vše.
    • Nemám žádnou výtku.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za příjemnou recenzi a budeme se těšit na příští návštěvu :-)

    team Diana

  • J K

    ?

    dospělý pár, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní vybavení a služby jak po stránce léčebné tak i ubytovací
    • Doporučuji, velmi dobrá lokalita a příkladný přístup personálu, výborná strava.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za krásné hodnocení a budeme se snažit v tom nadále pokračovat :-)

    pěkný den

    Team Diana

  • Roman Duchoň

    ?

    dospělý pár, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Děkujeme za pochvalu, a samozřejmě v tom budeme i nadále pokračovat

    Team Diana

  • Renata Valtrová

    ?

    dospělý pár, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše super, nic a nikomu není co vytknout.
    • Vše se nám velmi líbilo.
    • Žádné nedostatky nebyly.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,
    mockrát děkujeme za krásné hodnocení a budeme v tom i nadále pokračovat.
    Těšíme se na další návštěvu.

    Team Diana

  • Jarmila Vancurová

    ?

    dospělý pár, 19. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    velká spokojenost,není co bychom mohli zkritizovat
    • snad jenom počasí nám nepřálo
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,
    děkujeme za krásné hodnocení, a snad se brzy zase uvidíme :-)
    Team Spa Hotel Diana

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí, profesionalita personálu, služby, ubytování.
    • Jsou drobnosti, které by se dali doladit:
      1.Termín procedur (v závislosti na snídaně, oběd)
      2. Absence rychlovarné konvice a alespoň 1 láhve vody na pokoji (ve 4 hvězdičkových hotech standard)
      3. Placené parkovné na vlastním parkovišti
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Děkujeme za hodnocení.

    Team SPA HOTELU DIANA

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Sluzby v restauracii velmi dobre, personal na recepcii a restauracii slusny a ustretovy.
    • Korektne chovanie personalu.
    • Masaze boli priemerne, a masaz plosky v gumenych rukaviciach totalne neucinna. Radsej ju vyradte z programu nez nahnevate dalsich hosti.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za velmi pěkné hodnocení a samozřejmě bereme Vaší připomínku do budoucnosti v potaz. Budeme se těšit na další návštěvu.

    Spa Hotel Diana a Team

  • Oldřich a Jitka

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za krásné hodnocení a budeme se těšit na Vaší další návštěvu :-)

    Spa Hotel Diana a Team