Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 116 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (116)

Filtry

  • Jan

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkný venkovní bazén, škoda, že není vyhřívaný. Krásná zahradní úprava. Velnes a vnitřní bazén čistý a perfektně vybavený s teplou vodou.
    • Nízká kvalita snídaňového bufetu neodpovídající 4* hotelu - absolutně nejlevnější potraviny - pigi čaj, levné sýry, nejlevnější šunka a další uzeniny, malá nabídka sladkého pečiva. Prostředí pro snídani sice čisté, ale hlučné a připomínající závodní jídelnu. Pokoj se v neděli neuklízí.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme jak za kladná tak i za záporná hodnocení, která jsou pro nás inspirující.

    Team Spa hotelu Diana

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. května 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k tomu, že se jedná o 3* hotel je cena poměrně vysoká.
    • Wellness centrum, venkovní bazén, umístění hotelu, možnost zapůjčení kol.
    • Kuchyně chutná, v žádném případě však ne lázeňsky dietní.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl příjemnou relaxací.
    • Personál je příjemný a ochotný a jídlo chutné.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Jsme vděční za Vaše hodnocení, které je pro nás přínosem. Budeme rádi za Váš opětovný pobyt u nás.
    Team SPA HOTELU DIANA

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Sluzby v restauracii velmi dobre, personal na recepcii a restauracii slusny a ustretovy.
    • Korektne chovanie personalu.
    • Masaze boli priemerne, a masaz plosky v gumenych rukaviciach totalne neucinna. Radsej ju vyradte z programu nez nahnevate dalsich hosti.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za velmi pěkné hodnocení a samozřejmě bereme Vaší připomínku do budoucnosti v potaz. Budeme se těšit na další návštěvu.

    Spa Hotel Diana a Team

  • Růžena Mácová

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu byl velmi příjemný.
    • Líbilo se mi vše.
    • Nemám žádnou výtku.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za příjemnou recenzi a budeme se těšit na příští návštěvu :-)

    team Diana

  • Ivana Mrvíková

    ?

    ostatní, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -ubytování, stravování a i poskytování léčebných procedur, vše v hotelu
      - dohřívání venkovního bazénu - lze ho využít i když není zrovna velké teplo
      - vnitřní bazén spolu se saunou - paráda
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Děkujeme za hodnocení. Přejeme pěkné prožití léta.
    Team SPA HOTELU DIANA

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Děkujeme za hodnocení.

    Team SPA HOTELU DIANA

  • Atonín Souček

    ?

    jednotlivec, 10. ledna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál a přístup ke klientům bezvadný.Jídelna čistá a restaurace opět jen výborná.Můžu všem přátelům.vřele doporučit.Je znát,že vedení podniku se profesionálně stará o vše a i květinová výzdoba lahodí oku.Moc děkujeme a přejeme si,aby bylo více takových zařízení..Součkovi
  • Milan Horník

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení