Recenze

Hodnocení hotelu

97%

Perfektní

na základě 39 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    97%

Recenze (18)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klidně by mohlo být i méně procedur, pokud by se to pozitivně odrazilo na nabízených službách. Do tohoto hotelu se již znovu nevrátíme.
    • Personál se snažil, někteří pracovníci byli příjemní a vstřícní, přišli nám však celkově unavení. Bylo by fajn, kdyby zaměstnanci zvládali obsluhovat více procedur, než jen tu svoji a mohli se střídat.
      Pan recepční byl super.
      Parádní byla solná jeskyně a sauna s ledovým bazénkem. Ocenili jsme posilovnu a kulečník.
    • Hned několik věcí. Bohužel se nedoplňovalo jídlo do rautu a pokud jste nepřišli hned na začátku večeře na jídlo, zbyly na Vás opravdu jen zbytky. Čekali bychom, že se bude raut doplňovat po dobu večeře. Kuchař byl absolutně neochotný dodělat i salát, který došel. Úroveň kávy a čajů žalostná, i káva, kterou si objednáte za peníze, je spíše podprůměrná. Také je zbytečný systém rezervace jídla, kdy běháte mezi kuchyní a recepcí s lístkem jak v jídelně. Čekali bychom od této úrovně hotelu, že si objednáme oběd na recepci a tyto informace se předají dál.
  • Petr Godál

    ?

    jednotlivec, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dodatečně jsem objednával pobyt i pro svého 17-ti letého syna i s procedurami. Taková byla i domluva se Spa.cz a také pobytový poukaz byl vystaven na kompletní léčebnou kúru pro 3 osoby. Bohužel po příjezdu do LD Erika, bylo sděleno, že na syna se nevztahuje léčebná kúra. Po dohadování i ze strany LD Erika a poté i se Spa.cz, jsem doplatil léčené procedury. E-mail, že se na pobyt pro syna nevztahují léčebné procedury, přišel až po telefonátu se Spa.cz. Dále není co dadat.
  • Erika Zítková

    ?

    jednotlivec, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v LD Erika byl celkově velmi příjemný, výborná kuchyně, příjemný pokoj. Kulturu a sport nelze hodnotit, všechno zavřené. Krásné okolí, parky pro vycházky, jízdy na kole.
    • Ubytování, jídlo, prostředí, příroda, příjemný personál
      u jednotlivých procedur
      a v restauraci LD.
    • Nemile mě překvapilo, že není možné koupit si procedury, jejichž seznam s cenami byl k dispozici. Údajně je nutné mít je předepsané lékařkou (je přítomna pouze v neděli, kdy zahajujete pobyt). Týkalo se zcela běžných koupelí (perličková, aroma). Ještě o něco více zarážející bylo, že relativně drahou proceduru oxygenoterapii (50 minut inhalace kyslíku nosem za 300,-Kč), bylo možné zakoupit bez jakéhokoli doporučení lékařky (nikomu proceduru nedoporučuji pro zcela nevyhovující prostor, kde se koná - nevětratelná místnost s oknem do herny s kulečníkem a stolním fotbalem, kde byl díky tomu neuvěřitelný hluk a LD neuměl v době mezi 8:00 až 14:00 zajistit klid). Doporučení: Při prvním a jediném setkání s lékařkou nadiktovat všechny procedury, které máte zájem si navíc zakoupit a tak eliminovat nepříjemnou a logiku postrádající diskusi se zdravotní sestrou, která vám sdělí, že taková mají pravidla...
  • Josef Marek

    ?

    jednotlivec, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Peschík

    ?

    jednotlivec, 7. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Turzíková

    ?

    jednotlivec, 28. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově vše...jednolůžák malý ale stačí.Dvoulůžkové a apartmány krásné.Obsluha a jídlo nadstandartní
    • Hodně hostů a přesto naprostý klid.Hosté dodržovali vše jak měli,milý personál lázeňských procedur.Čistota.Opravdu doporučuji a co nejdříve,jinak jsou tu většinou němečtí hosté.Naprosto vstřícný majitel objektu
    • O
  • Aleš Večeřa

    ?

    jednotlivec, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem na výsost spokojen. Procedury, jídlo, milý personál, park na procházky, tělocvična, vše perfektní. Snad jen horší kvalita televize to trošku kazila, ale v tom jsem jakožto ajťák příliš náročný host.
    • Sauna s bazénkem, vybavená tělocvična, výborné jídlo, klid a tma v noci, park přímo před hotelem.
    • Čínská chřipka umrtvila okolí a zrušila taneční večer. Za to ale může bordel v čínské laboratoři a ne lázně.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nemohu nic vytknou. Ale musela jsem předčasně opustit lázně, úmrtí v rodině. Určitě se do Fr. Lázní jednou vrátím. Děkuji
  • Olga

    ?

    jednotlivec, 4. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jela jsem s kamarádkou, byl to náš první lázeňský pobyt a moc jsme si to užily. Personál milý, příjemný, procedury- žádné šolíchačky jaké jsou někdy nabízeny .., masáž úžasná, to stejné slatinový zábal, vířivé koupele, vše pěkně naplánované na dopoledne :-D. Jídlo bufetem, každý si vybere, nápoje dokupované k večeři za příjemné ceny. Ubytování -pokoj není úplně moderní, ale prostorné, dost úložných míst, odkládacích ploch. Lázeňský dům má své vlastní parkoviště + parkovné zdarma :-D.
    • Vše - personál, procedury, sauna, bazén, solná jeskyně, jídlo, okolí :-D