Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 55 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (55)

Filtry

  • Jana Samusová

    ?

    jednotlivec, 25. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprostá spokojenost,útulny čistý a voňavý pokoj,blízko do centra a parků,personál na profesionální úrovni.
    Lázeňský dům Palace II

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Palace II

    Dobrý den,

    velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

    S pozdravem recepce LD Palace

  • Zdeňka Sedláčková

    ?

    mladý pár, 20. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemné prostředí i personál.
      Pobyt se nám moc líbil :)
  • Ilona Tvrdá

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petra Čechurová

    ?

    jednotlivec, 19. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • naprostá spokojenost s ubytováním
      s jídlem
      s čistotou
      s veškerým personálem
      s procedurami
    • o ničem nevím
  • Daniela Vonderschenová

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi útulný hotel, personál příjemný a milý, všichni se o nás starali velmi pěkně. Děkujeme
  • Bohumila Kotenová

    ?

    jednotlivec, 4. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příznivá cena k nabízeným službám, úrovni ubytování a kvalitě jídla. Velmi milý personál a komfortní ubytování.
    • Vstřícný a milý personál na procedurách, v restauraci a kavárně. Paní pokojská velmi ochotná, při zmínce nefunkční zářivky zajistila opravu. Pokoj velmi útulný a dobře vybavený, takže jsem se cítila jako doma, velmi dobře dostupná Wifi. V restauraci dostatečný výběr z chutných jídel.
  • Kateřina Kantoříková

    ?

    skupina přátel, 23. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v lázeňském domě Palace I a Palace II mohu vřele doporučit. Ochota personálu i služby v tomto komplexu nám pobyt velmi zpříjemnily a zanechaly celkově velmi dobrý dojem. Rádi se tam opět vrátíme.
    • Ochota personálu i služby mě velice příjemně překvapily a ráda tento komplex lázeňských domů Palace I a Palace II doporučím. Stejně tak parky, kolonádu i okolí lázní - např. lokalita Amerika.
    • Je škoda, že okolí krásných hotelových a lázeňských objektů kazí objekty neobývané, některé i ve zchátralém stavu a ruší pak celkový dojem. (Např. v okolí ul. Ruská či Francouzská.) Také bychom se příjemněji s kamarádkami cítily, kdybychom neměly pocit, že jsme v jakémsi německém regionu, kde se na nás téměř automaticky nejprve promluví německy, pak teprve přijde na řadu čeština. Stejné je to i s nabídkami v restauracích apod.
  • Irena Fikrlová

    ?

    skupina přátel, 17. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velké poděkování za léčebně relaxační týden v příjemném prostředí a s milými lidmi!
    Chválím perfektní servis, čistotu a vstŕícnost všech zaměstnanců. Opravdový relax!!!
    • - ubytování
      - procedury
      - stravování
      - čistota a pořádek
      - zájem o spokojenost klientů
      - kulturní a sportovní vyžití
      - ohleduplnost mezi hotelovými hosty
      - jazyková vybavenost zaměstnanců
    • - drobnou připomínku jsem uvedla v hotelovém dotazníku