Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 35 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    86%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (14)

Filtry

  • Ludmila Ježková

    ?

    jednotlivec, 6. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milena Mašlárova

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemný a ochotný personál,výborná kvalita jídla i služeb.Jistě se k Vám vrátíme.
    • Nenašla jsem nic záporného.
  • Pavel Hlušička

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni, hotel má výbornou polohu, je udržován, všude je čisto, příjemný personál. Jediným nedostatkem je parkování, které je ale dobře zajištěno mimo objekt.
  • Petr Jaroš

    ?

    rodina se staršími dětmi, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Přístup personálu perfektní.
    • Prostředí lázni
      Personál přístup
    • Nespokojenost s jídlem a výběrem
  • Anna Berenyiová

    ?

    skupina přátel, 19. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemní personál
      Chutné jídlo
      Vycházky v okolí
    • Vetratelnost v bazéně, špatně se tam dýchá, nakolik je voda hodně horká...
  • Jitka Kubálková

    ?

    dospělý pár, 12. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý personál.
    • Nelíbí se mi parkování auta.
      Chybí kavárna.
    Lázeňský dům Sevilla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Sevilla

    Děkujeme Vám za Váš názor a hodnocení. Připomínku ohledně parkování a kavárny předáváme vedení našeho hotelu.

    recepce - Prejzová Věra
    Lázeňský dům hotel Sevilla***, Máchova 129/3, 351 01 Františkovy Lázně
    IČO: 05426642, č.mobilu 723 02 02 03, e-mail: hotel.sevilla@seznam.cz, web: www.hotelsevilla.cz

  • ZDEŇKA MAŠKOVÁ

    ?

    jednotlivec, 26. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost soukromí,klid a pohoda.
      Personál ochotný, milý
      Byli jsme spokojeni a určitě přijedeme v některém dalším měsíci.Moc se nám pobyt líbil.
    • U vířivky už je hodně zrezly radiátor a sype se po něj z vnitřku řez o víkendu tam byl hodně,v pondělí ne úplně odklizen.Asi jej bude potřeba vyměnit, než se rozpadne.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S přístupem personálu i službami jsem byl velmi spokojen.
    • Příliš vysoká teplota v pokoji bez možnosti regulace. Jediná možnost - otevřené okno, což však zejména vzhledem k únorovému termínu pobytu není řešení.
    Lázeňský dům Sevilla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Sevilla

    Děkujeme za hodnocení a zároveň se omlouváme za nižší komfort při udržování telené pohody v pokoji.
    recepce - lázeňský dům hotel Sevilla***, Máchova 129/3, 351 01 Františkovy Lázně
    IČO: 05426642, č.mobilu 723 02 02 03, e-mail: hotel.sevilla@seznam.cz, web: www.hotelsevilla.cz

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni, pravděpodobně se v budoucnosti do hotelu Sevilla vrátíme.
    • Umístění hotelu blízko centra, vybavení i obsluha.
    • Nelíbilo se mi, že neustále hrála z reproduktorů depresivní hudba.