Recenze
Z nařízení vlády není možné rezervovat pobyty s termíny nástupu do 11. dubna. Více informací zde.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 91 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (39)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Václav Šustr

    ?

    dospělý pár, 17. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milan Ciganik

    ?

    dospělý pár, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsme byli velmi spokojeni a rádi se tam vrátíme.
    • Profesionalita a ochota personálu.
      Výtečná kuchyně.
    • Nemáme podstatnější připomínky.
      Snad bychom jen uvítali lehčí večeře,
      případně pouze snídaně.
      Nacpat se před spaním třemi chody není moc zdravé. Navíc jídlo je velmi chutmé a tak nelze ho nesníst.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za kladné hodnocení našich služeb a bude nám ctí Vás opět přivítat v našem lázeňském hotelu Centrum ve Františkových Lázních. Team Spa Hotelu Centrum

  • dr. Jitka Eriksson

    ?

    dospělý pár, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prijemny hotel s domácí a srdečním atmosférou. Velmi angažovaný a profesionální personal s citlivým přístupem k hostům. Centrální poloha v lázních a blizoucko k nádherným prochazkovym trasam v lesoparku.
    • Pokud si chcete opravdu odpočinout, zotavit se a nabrat novych díl není lepší volba. Profesionální tým balnea je báječný - láskyplně vás povzbuzují a pomáhají vám . Velký dík za nadšeni a hluboce lidské jednání s hosty.
  • Prokšová Eva

    ?

    dospělý pár, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasný zážitek vč. procedur.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velmi si vážíme toho, že jste si pro Váš lázeňský pobyt vybrali právě náš hotel. Zároveň Vám děkujeme za kladné hodnocení a věříme, že Vám budeme moci naše služby nabídnout i někdy příště. Team Spa Hotelu Centrum

  • Hana Vytlačilová

    ?

    dospělý pár, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libuše Hudečková

    ?

    dospělý pár, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Michal Dankanič

    ?

    dospělý pár, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Horáček

    ?

    dospělý pár, 27. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid, poloha hotelu, výborný personál, excelentní služby, přijedeme znovu na delší pobyt až rozkvetou parky
    • Je to strašné ale nic negativního jsem nenašel
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velmi Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho hotelu a rádi Vám opět v budoucnu nabídneme naše služby. Team Spa Hotelu Centrum

  • Antonín Dufek

    ?

    dospělý pár, 17. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemný pobyt.
    • Perfektní ubytování
      Výborné služby.
      Krásné okolí
      Výborná poloha
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za návštěvu našeho lázeňského hotelu i poskytnuté hodnocení. Velice nás těší, že od nás odjíždíte spokojeni a doufáme, že Vám i v budoucnu budeme moci nabídnout naše služby.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Věra Vobrová

    ?

    dospělý pár, 14. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Centrum jsem navštívila již podruhé, tentokrát s manželem. Je super, a to po všech stránkách! Co se týče města Františkovy Lázně, netušila jsem, jak jsou krásné! Jsme senioři, takže sport nás až tolik " nebere", stejně jako vybavení dětských hřišť,ale procházky parky i v zimním období,. jsou pěkné.
    • V hotelu Spa Centrum, se mi líbilo vše!!! Veškerý personál je úžasný, kdybych byla jejich šéf, napsala bych jim velké prémie, protože si to zaslouží!
    • Není co uvést.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za návštěvu i milé hodnocení a těšíme se opět někdy na shledanou.
    Team Spa Hotelu Centrum