Recenze
Z nařízení vlády není možné rezervovat pobyty s termíny nástupu do 11. dubna. Více informací zde.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 91 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (27)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Ing. Jaromír Jasenský

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • 1.Klidné prostředí
      2.Čistota
      3.Blízkost hotelu ke kolonádě
      4.Ochotný a milý personál
      5.Léčebné procedury přímo v budově
      6.Velmi dobrá kuchyně
      7.Rozsáhlé parky s možností pěkných dlouhých vycházek na čistém vzduchu
    • 1.Obcházení budovy hotelu k parkovišti
      2.Převážně německá klientela hotelu - bez dobré znalosti němčiny vázla verbální společenská komunikace
      3. Nedostatečný popis vyvěrajících léčebných pramenů - nebylo možno na místě zjistit, k léčení jakých neduhů vlastně přispívají, jestli slouží k internímu použití nebo pouze k zevnímu (koupele). Některé prameny byly z technických důvodů uzavřeny.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Hynek Dvořák

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemný personál, příjemné prostředí
    • - velice příjemný personál
      - příjemné prostředí
      - dobře organizovaná práce personálu
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Vlasta Robotková

    ?

    dospělý pár, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu se nám moc líbilo.Pokoj byl prostorný ,koupelna také.Pokoj jsme měli ve 4 patře,tedy pod střechou.Na pokoji jsou 2 okna + okno v koupelně,větrání je tedy zcela ok,zvláště, když v týdnu teploměr atakoval 36°C .Jedno okno je nasměrováno k hlavní silnici a bohužel nás od rána rušily projíždějící auta.Postel je pohodlná,velká.S úklidem pokoje jsme byli spokojeni.Dobrá domluva s personálem na balneu.Všichni zaměstnanci hotelu byli milý a usměvaví,touto cestou jim všem chci poděkvat,za to ,že si zachovávají milý přístup .Snídaně i večeře byly dostačující a jídlo velmi chutné,vždy pěkně prostřenoJediné co mi vadilo v restauraci, bylo velké teplo a vydýchaný vzduch,okna se neotvírala,až některý den při večři na prosbu jednoho z
    hostů servírka nechala otevřené dveře na chodbu.V restauraci chybí odvětrání ,nebo klimatizace, nebo venkovní terasa k restauraci.Toto je jediná moje výtka k hotelu
    • milý a přátelský personál
      čistota pokoje a hotelu
      výborné jídlo
      v odpoledních hodinách možnost objednání občerstvení na recepci
    • špatné větrání v restauraci
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel můžeme doporučit jako ideální místo pro klidnou dovolenou mimo sezonu.
    • - výhodná poloha v centru lázní
      - výborný servis hotelu a lázeňských služeb
      - dobrá kuchyně a výběr jídel
    • - menší pokoj pro 2 osoby
      - přeplněnost pokoje nábytkem
      - chybějící varná konvice
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení našich služeb, které se snažíme, i na základě Vašich námětů, neustále zdokonalovat. Team Spa Hotelu Centrum

  • Eva Baráková

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nemělo to chybu a vřele doporučuji
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Dobrý den,

    děkujeme za pozitivní hodnocení, těší nás spokojenost našich hostů.

  • Alena Koukalová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • .Dostupnost autobusového i vlakového spojení a klidné prostředí.
      .Celodenní přístup do bazénu.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velice Vám děkujeme za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že Vám je budeme moci nabídnout i v budoucnu.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Slušný průměr, 90% hostů je němečtí penzisté, takže němčina je všude hlavním jazykem.
    • Pokud bych měl touhu se zdokonalovat v němčině za české ceny, tak asi dobré. Organizace procedur dobrá, nevznikaly zpoždění. Balneo provoz příjemný. Umístění v centru Františkových Lázní výhodné.
    • Informační nástěnky nemají české verze, dokonce některé varovné tabulky jsou jen v němčině! Snad je tu ještě úředním jazykem čeština. Na recepci denní tisk jen v německém jazyce. Postele úzké a nepříliš pohodlné. Můj pokoj měl okno přímo vedle s celodenně hučícím ventilátorem na terase.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • poloha hotelu
      výborná restaurace
      ochotný personál
    • hlukově neizolované pokoje
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel po nedávné rekonstrukci, čistota. Bazén rovněž čistý, udržovaný, možnost využít rotopedy u bazénu. Přístupný do večerních hodin. Personál vstřícný. Příznivá cena, hotel stoji za návštěvu. Lokalita blízko centra, parking.
    • Menší porce servirovaneho jídla při večeři.
  • Eva Křížová

    ?

    dospělý pár, 11. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Opět výborný pobyt, služby na vysoké úrovni. Perfektní ubytování, procedury i strava.
    • Velmi vstřícný a ochotný personál, který se snaží vždy vyhovět klientovi úplně ve všem.
      Velmi kvalitní a chutná strava.