Recenze
Z nařízení vlády není možné rezervovat pobyty s termíny nástupu do 11. dubna. Více informací zde.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 91 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (91)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Petr Jakl

    ?

    jednotlivec, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ochota personálu
      kuchyně je velmi dobrá
      výborné prostředí
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme za kladné hodnocení našich služeb. S pozdravem Team hotelu Centrum

  • Jan Pouček

    ?

    jednotlivec, 4. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo výborné!
    • Bylo by dobré, kdyby v jídelně byl nějaký ukazatel času (kolize stravování a časování procedur)
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb. Tým Spa hotelu Centrum

  • Fojtíková Jitka

    ?

    jednotlivec, 4. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný a vstřícný personál. Služby Spa a stravování na vysoké úrovni. Vlídný lékař. Přátelské prostředí.
    • Malý pokoj.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme za kladné hodnocení našich služeb. Tým Spa hotelu Centrum

  • marie petrová

    ?

    jednotlivec, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hotel po rekonstrukci, příjemné prostředí
      bazén v ceně, možnost využití sauny
      nejlepší masáže
      ochotný personál
      strava výborná
    • nemám žádnou výtku
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za kladné hodnocení našich služeb a bude nám ctí Vás opět přivítat v našem lázeňském hotelu Centrum ve Františkových Lázních. Team Spa Hotelu Centrum

  • Michal Dankanič

    ?

    dospělý pár, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Horáček

    ?

    dospělý pár, 27. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid, poloha hotelu, výborný personál, excelentní služby, přijedeme znovu na delší pobyt až rozkvetou parky
    • Je to strašné ale nic negativního jsem nenašel
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velmi Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho hotelu a rádi Vám opět v budoucnu nabídneme naše služby. Team Spa Hotelu Centrum

  • Petra Součková

    ?

    jednotlivec, 23. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice ochotný personál.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za Vaše hodnocení a věříme, že Vám naše služby budeme nabídnout i v budoucnu.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 18. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Antonín Dufek

    ?

    dospělý pár, 17. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemný pobyt.
    • Perfektní ubytování
      Výborné služby.
      Krásné okolí
      Výborná poloha
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za návštěvu našeho lázeňského hotelu i poskytnuté hodnocení. Velice nás těší, že od nás odjíždíte spokojeni a doufáme, že Vám i v budoucnu budeme moci nabídnout naše služby.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Věra Vobrová

    ?

    dospělý pár, 14. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Centrum jsem navštívila již podruhé, tentokrát s manželem. Je super, a to po všech stránkách! Co se týče města Františkovy Lázně, netušila jsem, jak jsou krásné! Jsme senioři, takže sport nás až tolik " nebere", stejně jako vybavení dětských hřišť,ale procházky parky i v zimním období,. jsou pěkné.
    • V hotelu Spa Centrum, se mi líbilo vše!!! Veškerý personál je úžasný, kdybych byla jejich šéf, napsala bych jim velké prémie, protože si to zaslouží!
    • Není co uvést.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za návštěvu i milé hodnocení a těšíme se opět někdy na shledanou.
    Team Spa Hotelu Centrum