Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 110 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (110)

Filtry

  • Radka Klostermannová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu hodnotím velmi kladně, byli ochotní, vstřícní. Recepce totéž. Pan majitel hotelu opravdu velmi příjemný člověk a o chod hotelu je postaráno opravdu perfektně. Byla jsem naprosto spokojená, určitě to není poslední návštěva. Okolí hotelu také velmi upravené a všude čisto. Jen tak dále. Klostermannová
    • Nemohu vytknout nic, co by se mi nelíbilo.
      Personál restaurace vstřícný, komunikativní, v okolí nádherná příroda, pro děti také vyžití, všude čisto, vše upravené, prostě nemám jediný zápor.
      Klostermannová
  • Veronika Chmelenská

    ?

    jednotlivec, 8. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čisté pokoje ,ochotná recepční,zvířata.
    • Je vidět, že se zde upřednostňují hosté z Německa, docela mě zarazilo jak se baví číšníci nechtíc sem vyslechla jejich rozhovor o rodince co nechala za pití jen 150 kč pak i o nas jak jeden říkal druhému zítra už odjíždí asi děsná radost.Nevím proč bychom měli sedět v hospodě po večeři, když já sem v 8 měsíci těhotenství a naše dcera nechce sedět u stolu nebaví jí to.TAk si manžel dal k večeři dvě piva já džus a vodu a malá džus no asi je to málo, tohle mi popravdě tu chuť uplně pokazilo....
  • Martina

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc hezky hotel, super sluzby, super kuchyne, moc radi prijedeme znovu Repcikovi
  • Tomáš Nedvěd

    ?

    skupina přátel, 10. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Leszczynska

    ?

    dospělý pár, 1. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    MAX. SPOKOJENOST !!!!!!!!!!
    • Oaza klidu ,pohodli a služeb s max.peči o hosty 24 hod.
  • Helena Foltýnová

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. dubna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi ubytování, pokoj byl velký, čistý, útulný, teplý. Obsluha ochotná, vstřícná. Jídlo dobré, v rámci polopenze vydatné, snídaně pestré. Okolí udržované, vyžití pro děti a milovníky koní. Dětem se moc líbilo, já jsem byla velmi spokojena. Doporučuji rodinám s dětmi.
    • Cena za parkování uvnitř areálu je stanovena extra, není součástí pobytových balíčků, jedná se tedy o platbu navíc, kterou zjistí návštěvník až s obdržením informací na voucheru. Myslím, že pokud přijede host do hotelu v odlehlé části obce, mělo by být parkování samozřejmostí, protože tam nikdo většinou nepřijede jinak než autem.
  • NADA LANŽOVÁ

    ?

    jednotlivec, 31. prosince 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • VŠE BYLO SUPER,DOPORUČUJI
  • Miroslav Brixi

    ?

    skupina přátel, 29. prosince 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše perfektní.
    • Příjemné vystupování a chování majitele a veškerého personálu.
      Výborná poloha hotelu.
      Vynikající možnosti ke sportování, turistice, poznávání památek i odpočinku pro všechny generace v kteroukoliv roční dobu.
    • Příjezdová cesta od silnice (výtluky), ale to je otázka financí a cesta asi není soukromá. Přesto při našem odjezdu byly výtluky zasypány šotolinou (je vidět snaha majitele hotelu o nějaké řešení).
  • Carlos

    ?

    skupina přátel, 26. prosince 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid, pohoda, velmi přívětivý a sympatický personál.Dobré jídlo.
    • Škoda, že jsme nemohli zůstat v baru nebo restauraci po štědrovečerní večeři. Byli bychom tomu dali přednost před hlučnou oslavou s živou hudbou ve velkém sále.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení