Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 386 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (386)

Filtry

  • Eva

    ?

    skupina přátel, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Hejnová

    ?

    jednotlivec, 23. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Štěpáníková

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavlína Škardová

    ?

    dospělý pár, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasný personál
  • Dáša

    ?

    jednotlivec, 9. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se nachází v klidném prostředí, přesto nedaleko centra. Jeho interiér a vybavení vytváří příjemnou atmosfér, služby jsou velmi dobré, personál je příjemný. Ceny jsou přiměřené.
    • ---
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Při příjezdu nám paní recepční sdělila veškeré informace, co kde najdeme, co máme v ceně ubytování... To bylo fajn
      Obsluha baru velmi příjemná - jen jedna malá poznámka - až pan provozní bude slavit zase narozeniny, tak by mohl alkohol s obsluhou pít v ústraní... To se nedělá:-D
      Snídaně, která byla součástí pobytu - byla velmi různorodá a určitě si každý mohl najít to co mu chutná.
    • NEHLÍDANÉ!!! parkovné 100,- Kč za den??? tak to je překvápko. Ještě bych chápala u hlídaného - budiž, ale takhle?!?
      Jediná služba v rámci wellnesu, která není placená je bazén, ten je ale narvaný rodinami s dětmi a je přehřátý, tak zapomeňte na velké plavání a osvěžení.
      Wifi signál pouze v přízemí u recepce - to se taky jen tak nevidí. Asi by chtělo popřemýšlet o vylepšení.
      Co mne, ale mrzelo nejvíc... Pan recepční si převzal peníze za pobyt a parkovné, ale dotaz, zda se nám zde líbilo, zda bylo vše v pořádku, popřání šťastné cesty??? Ne - to se zde asi nepěstuje.
      Škoda - spousta věcí by se totiž dala přehlédnout, ale takto vidíte i starý nábytek a flekaté koberce.
      Za naši rodinu, sem již nikdy víc a bez doporučení. Konkurence jen ve městě Harrachov je moře.
  • Marta Štěpánková

    ?

    jednotlivec, 2. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný pobyt, výborné jídlo, obsluha, klid, dostupnost, welness
  • Karolína Procházková

    ?

    ostatní, 24. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem a službami jsem byly velmi spokojené. Výborné jídlo, ochotný a milý personál přispěli k naší celkové spokojenosti. Určitě se sem zase vrátíme :)
  • Martina Křížová

    ?

    jednotlivec, 17. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál moc milý , pohoda, klid
    • Bazén studeny...