Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 34 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (103)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 16. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Navštívili jsme v posledních letech už několik lázní v ČR, většinou s využitím vašich služeb, přes některé nedostatky jsme byli v Janských lázních celkově spokojeni.
    • Možnost denního využití bazénu se saunou, krajina, okolí
    • Na pokoji "hučelo" topení, které se nedalo vypnout, stejně byla hlučná i lednice, ta se vypnout dala. Některé televizní kanály byly rozmazané, úplně se ztrácel obraz i zvuk
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme mimo jiné i díky pěknému počasí byli spokojeni. Bohužel nám celkový dojem
    zkazila špatná dispozice v našem pokoji, a to z více důvodů - viz "co se Vám nelíbilo".
    Také úroveň stravování nebyla alespoň standardní ve srovnání s pobytem v roce 2022.
    • Ochota a vstřícné chování personálu
    • Réva, pokoj č. 33 je zcela nevhodný zejména pro uspořádání lůžek u sebe, vzhledem k značně omezenému prostoru vedle postelí, takže noční stolky musí být na druhé straně pokoje. Umístění televize je rovněž zcela nevhodné, nelze projít jinak než ve velkém předklonu ! Vedle druhé postele je obtížné projít, protože do již tak
      úzké mezery zasahuje ventil ústř. topení.
  • Zdeňka Kramperová

    ?

    dospělý pár, 24. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jánské Lázně velmi pěkné. Depandance Réva- ubytování retro, ale dostačující. Stravování nedostačující, snídaně(švédský stůl) po otevření do půl hodiny nebylo z čeho vybírat, chybělo dokonce i pečivo. Večeře to samé.
  • Lubomir Lukač

    ?

    dospělý pár, 18. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příroda nadherna ...
    • V první řadě bych tady uvedl parkování 500 od hotelu , procedury to samé, jídelna má malou kapacitu mist ,strava je v pořádku, pokoje zrekonstruované velmi dobře.Naštesti se nám povedlo přestěhovat do hotelu TERA který můžu doporučit každému.Skvělá volba. Všechno jak má být do hotelu Tera se rádi vrátíme.Do hotelu Réva bez procedur ano jinak spíš ne .
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoj č.12se nám líbil/, až na rozbitý držák na ručníky v koupelně a držák na toaletní papír /úklid trochu pokulhával/ nebyl vynášen koš v koupelně.Snídaně a večeře byly výborné, trochu jsem postrádala sušené ovoce a ovesné vločky prosté. Jánské lázně a okolí jsou krásné a čisté.
  • Ivo Navrátil

    ?

    dospělý pár, 1. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše proběhlo bez problémů k naší spokojenosti.
    • Dobrá organizace,
    • Jen špatné počasí
  • Jiří

    ?

    dospělý pár, 29. června 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Využili jsem všechny možnosti voucheru, procedury odpovídaly ceně. Milé a vstřícné jednání na hlavní recepci. Hotel v klidném místě s dostupností na hlavní kolonádu i na lanovku na Černou Horu. Trochu nám nevyšlo počasí, ale užili jsme si to v pohodě.
    • Bez připomínek!
  • Viola Čápová

    ?

    dospělý pár, 26. června 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice ochotná a pečlivá obsluha u snídaní a večeří. Všichni byli moc milí i na procedurách.
    • Personál
  • Jitka Pokorná

    ?

    dospělý pár, 25. června 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. dubna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • přesný popis v kterém domě je moje procedura - nemohu vědět, že domy jsou propojeny tunelem