Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 21. 10. 2020 byl omezen provoz hotelů s výjimkou lázeňských léčebných zařízení.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 118 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (118)

Filtry

  • Markéta Lokvencová

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Samotný hotel, stravování i služby byly v pořádku, s poměrem cena/kvalita jsme spokojeni.
    Trochu vázla organizace a informace na voucheru. Nikde není ani zmínka, že ubytování a příjem probíhá na recepci v Jánském dvoře, ulice "Rekreační" uvedená u Hotelu Réva byla matoucí, takže nás bylo více, co jsme zmateně běhali mezi lázeňskými domy než jsme recepci objevili. Při odjezdu jsme čekali na odbavení velmi dlouho, fronta lidí se táhla až k východu a obsluhovalo jen jedno okénko. Ve složce podkladů k pobytu jsme neobdrželi avizovaný Voucher na kávu zdarma. Organizační chaos nás čekal i při rozsazení ke stolům v hotelu Réva, kde nás u stolů pro 4 mělo dle rozpisu sedět 5, tatínka od rodiny chtěla organizátorka posadit k jinému stolu, dohady byly nekonečné, až jsem si řekla o stůl ve vedlejší místnosti. Podobné problémy se zasedacím pořádkem pak řešily i s dalšími hosty.
    • - docela pěkné ubytování
      - možnost využití služeb fitness a aquacentra
      - skibusy zdarma
      - dobré jídlo a velké porce
      - ochota personálu
      - až na muziku povedená Silvestrovská oslava (dobré jídlo, moc hezký ohňostroj)
    • - organizační chaos při ubytování
      - problémy při rozsazení v hotelové restauraci
      - rozbitý sušák na ručníky
      - chyběl slíbený Voucher na kávu zdarma
      - kvalita a styl produkce kapely při Silvestrovské oslavě
  • Helena Kosová

    ?

    skupina přátel, 19. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkový dojem - spokojenost.
  • Petra Lášková

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme s manželkou spokojeni, Aguacentrum perfektní. K parkovišti za hotelem horší příjezd, viděli jsme, že to asi opravuje. Děkujeme.
    • Spokojenost
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • s ubytováním jsme bili velmi spokojeni, vše bylo nové a čisté
      snídaně byla bohatá, velký výběr
  • Ivana Demel

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milí lidé, dobre jídlo, profesionální sluzby
    • Vadilo nám, ze jsme si musely nosit do Aquaparku s sebou ručníky z pokoje. Bylo by příjemné dostat ručník přímo tam a to i za poplatek
  • Maria Turzová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • stravování bylo super , procedůry spokojenost , personál byl výborný vše hodnoceno super . Krásné místo k odpočinku
    • Hotel Réva daleko na procedůry , daleko na jídlo . Nelíbyl se mi pokoj studený za celý den tam nesvítilo slunce tak tam bylo chladno celý den . nebyla jsem spokojena s koupelnou voda dlouho netekla teplá až zbytečně se muselo odpoustit vody než začala téct teplá . zem v koupelně studená ani pod nohy nebylo co dát a v záchodě taktéž prostě zima a to je léto . bych doporučila pro ostatní hosty dát do koupelny kobereček a do záchodu . Když je pokoj bez balkonu jako byl tento kde se neohřejete od slunce tak je fakt na pokoji zima i v létě .Prostě jsem byla s pokojem nespokojená ....Představovala jsem si lepší úroveň když je to hotel jak jsem to měla v nabídce ..
  • Zdeňka Ševčíková

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt cenově super
      Snídaně bez připomínek, perfektní
      Možnost využití Aquacentra 2 hodiny denně super
      Procedury perfektní
      Cesta k hotelu Réva komplikovaná, věděli jsme předem, ale na recepci nesprávná informace. Nevěděli jsme, jak dojet autem a nebylo ani do asně označeno. Trochu snahy a vyřešeno.
  • Hana Hynková

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Réva byl sice stranou, na jídlo jsem musela docházet, ale vůbec to nevadilo. Klidné prostředí, jen trochu starší vybavení koupelny, ale některé pokoje už prošly
    • Krásné prostředí Jánských lázní. Časově dobře naplánovaný rozpis jednotlivých procedur, vstupní prohlídka již v neděli.
    • Tuto připomínku berte jen jako návrh na zlepšení, v žádném případě ne stížnost.
      Uvítala bych např. jednoho maséra, který by mě masíroval po celou dobu pobytu a snažil se odstranit problém (případně mi poradil a řekl, co je špatně). V tomto ohledu mi velmi vyhovovalo cvičení vždy se stejným cvičitelem. Vždy jsme se o krůček posunuli. Stejně tak bych uvítala během pobytu konzultaci s lékařem - fyzioterapeutem, který by mě poradil, co dělat jinak, jak se vyhnout špatným pohybovým návykům apod.
  • Miluše Jeřábková

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení