Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 118 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (118)

Filtry

  • Janoušek Zdeněk

    ?

    dospělý pár, 4. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál je naprosto v pohodě, ochotný, no prostě zcela bez problémů. Jídla bylo až, až, a chutné. Celkově převládala spokojenost. I s počasím -:)
    • Silně zklamáni jsme byli z návštěvy kavárny na kolonádě, prostředí odpovídalo třetí cenové skupině.
  • Alena Antošová

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -pěkná lokalita
      -útulné prostředí
      -výborná strava
      -krásné aquacentrum
      -ochotný personál
    • -trošku prvotní potíž s informací o recepci
      -na ubytovacím zařízení by měla být zmínka o tom, že se mají návštěvníci hlásit na recepci hotelu a jeho název
      -chyběla nám informace o termínu podávání snídaně a večeře
      -mohlo to být jen menší nedopatření, ale nebyli jsme sami, kdo měl problém s hledáním recepce
  • Daniela Raková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Kloudová

    ?

    skupina přátel, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Vojč

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Atraktivní pobyt a lokalita. Lázeňské služby na velmi dobré úrovni. Mohu jen doporučit a hlavně více takových nabídek pobytů.
    • Bohužel jsme se s rodinou trefili do termínu, kdy byl celý národ i cizinci v přesunu na odpočinková místa a trochu i dopravní značení v Janských Lázních bylo nepřehledně provedeno. Dále bych jen doporučil lepší organizaci podávání večeří. Na jeden stůl 8 lidí, bez časového programu pro hosty.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování a veškeré služby splnily naše očekávání a vyhovovaly našim potřebám.
    • Příjemný a vstřícný personál
      Moderní a vybavené wellness centrum (bazén, sauna, masáž)
      ... a samozřejmě příroda
    • V rámci pobytu (velikonoční balíček) byly 2 procedury (masáž, rašelina). Bohužel jsme se lázním ozvali příliš pozdě (týden před nástupem) takže nám byly přiděleny hodiny, které by nám zcela rozbily denní turistický program. Nedávám to lázním za vinu, byla to naše liknavost, ale bylo by vhodné, kdyby už v nabídce pobytu bylo připomenuto, že je možné a vhodné si hodiny procedur domluvit s maximálním předstihem, kdy je ještě možný výběr termínů. My na to měli více než 2 měsíce :-)
  • Hana Pelikánová

    ?

    dospělý pár, 22. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vzhledem k tomu, že jsme k Vám jeli až odpoledne ze severu Moravy a cesty jsou na mnoha místech velmi pomalu průjezdné z důvodů oprav a také několika nehod, přijeli jsme na místo až těsně před sedmou hodinou večerní, přesto jsme v naprosto prázdné jídelně byli bez problémů a mile obslouženi a večeři jsme dostali. Byli jsme spokojeni. Děkujeme za krásný pobyt.
    • Celý Velikonoční pobyt byl úžasný, mám jen dvě malinké výhrady, a to studená voda v bazénu - myslím, že 27st. Celsia vypadá jinak a dále nebylo kde parkovat. Parkoviště za hotelem Réva bylo přeplněné. Jinak jsme si užili Krkonoš - ještě teď mě bolí nohy a byli jsme spokojeni. Děkujeme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Solarova

    ?

    jednotlivec, 23. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení