Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 215 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (48)

Filtry

  • Pavel Rozkovec

    ?

    dospělý pár, 26. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel odpovídá kategorii. Malé skříně.
    • -Hotel je v centru.
      -Propojenost s ostatními objekty.
    • -Odstranění závad až za dva dny /žárovka, chybějící lampička, v TV chyběly ČT 1 a 2/
  • Vlasta Rezková

    ?

    dospělý pár, 20. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S kamarádkou jsme využily možnost jet na Silvestrovský pobyt a byly jsme nadšené. Určitě bych tento pobyt všem doporučila.
    • možnost volně procházet z hotelu Terra do bazénu, sauny, fitness a na masáže.
    • nemám negativní hodnocení.
  • Dana Ulmanova

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné klidně mestecko
    • Malý prostor v jídelně. V zimním období neodklizeny sníh na chodnících a v okolí parkoviště. Za tuto cen by mohlo být parkoviště v ceně pobytu.
  • Pavel Hájek

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli spokojeni. Pouze poloha pokoje č. 215 nebyla ideální, protože pohled
    z okna do zdi vzdálené asi 3 metry nebyl příjemný. Nevím jestli bych byl spokojený při
    delším pobytu nebo při nepříznivém počasí.
    • Až na polohu pokoje a konzultace s lékařem se nám pobyt líbil.
  • Petr Sýkora

    ?

    dospělý pár, 22. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt splnil mé očekávání.
      Hotel Terra je skvěle a citlivě zrenovován.
      Vyzdvihl bych vynikající kuchyni a s ní spojené služby.
    • Výměna teplovodního potrubí v lázních. Samozřejmě chápu nutnost těchto prací, ale obtěžuje to.
      Pro nového návštěvníka je občas těžší se poprve zorientovat v e spojených budovách lázní )později je to ale veliké +.
  • Petra Byrtusová

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Jeřábková

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu jsme byli velmi spokojeni. Personál byl velmi vstřícný. Veškeré služby byly na úrovni. Hotel je uprostřed města, v blízkosti kolonády, což je velmi příjemné. Přes toto místo byl v pokoji klid. Nespornou výhodou je propojení objektů, kdy při všech procedurách, pokud nechci jít ven, tak se pohybuji pouze v objektu. Prohlídka v korunách stromů, lanovka, sjezd na koloběžkách i procházky v lázních i po okolí je skvělé vyžití.
  • Dušan Mackanič

    ?

    dospělý pár, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše v pohodě a klidu.
    • Vzhledem k tomu, že jezdíme s manželkou třikrát do roka (květen, červen, červenec), tak máme vždy stejný jídelníček (obědy). Doporučuji změnu jídelníčku. Kuchaři se nedaří připravit hranolky - velmi vysušené a studené.
  • Lenka Holubová

    ?

    dospělý pár, 19. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Měli jsme balíček Havaj v lázních. Byli jsme moc spokojeni. Ubytování v hotelu Terra krásné, čisté, útulné. Procedury skvělé. Využili jsme vstup do sauny - nádherně situovaná s výhledem do krajiny.
    • Naplánování procedur společně v jeden čas s manželem - velmi oceňuji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Trochu zmateny prijem pri prijezdu a parkovani
    • vyborne jidlo
      komforni procedury
    • recepce hotelu