Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 49 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (48)

Filtry

  • Karel

    ?

    dospělý pár, 7. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petra

    ?

    rodina se staršími dětmi, 26. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimíra

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Po celou dobu našeho pobytu jsme se setkali se vždy usměvavým a velmi ochotným personálem. Překvapením pro nás byl bezplatný tenisový kurt a jízdenka na lanovku na Černou horu .
  • Pavel

    ?

    dospělý pár, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je čistý, personál je na dobré úrovni, jídlo je chutné (ala card), výhodou je možnost využívat bazén. Další výhodou je , že součástí ceny za ubytování je permanentka na lanovku. Hotel je možné doporučit středně náročné klientele.
    • Vzhledem k tomu, že hotel navštěvuji od r. 2012 mimo r. 2017 pravidelně, mohu srovnávat a chtělo by to částečnou obnovu inventáře, chladnička na pokoji (minibar ) funguje spíše jako vytápění pokoje. V bazénu nefunguje perličková vana, v šatně u bazénu již nejsou uzamykatelné skřínky. Co ale považuji za podstatnou změnu k horšímu oproti předchozím létům je servis u bufetových snídaní, který je dosti slabý, je špatné aby si host musel jít požádat o doplnění bufetu, když přijde na snídani v 9,00 hod a snídaně jsou do 10,00, aby si musel sám uklidit stůl , protože číšnice to nestíhá ale chystá si už stoly na obědy. To by se v hotelu který se honosí 4* stát opravdu nemělo a při mých předchozích návštěvách se nikdy nestalo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše perfektní
    • Hlučné polské děti a jejich rodiče
  • Anna

    ?

    dospělý pár, 17. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Snídaně byla opravdu velmi dobrá a bohatá, každý den bylo něco jiného na výběr. Oběd i večeře v restauraci byla též výtečná a byla zde velice ochotná a milá obsluha. Restaurace působí moderně, čistě a luxusně. Dále jsme ocenili příjemně teplou vodu v bazénu. Také je možnost zapůjčení zdarma županu na recepci. Hotel se nachází pár set metrů od centra Jánských Lázní a přímo pod Lanovkou Černá hora. Díky hotelu můžete neomezeně využít skipas na tuto lanovku, která je pro ubytované zdarma. Moderní hotelový pokoj s prosklenou koupelnou a záchodem a pěkný prostorný balkón. I přes problémy, které se nám zde nelíbili, tento hotel doporučujeme.
    • V hotelovém pokoji nám nefungovalo světlo ve sprchovém koutu a nelíbila se nám tam opadaná dlažba. Fén v koupelně na vyšší stupeň fungoval jen pár vteřin. Dále na pokoji lednice (minibar) jenom svítila, ale nechladila. Bazén je na jedné straně zúžen, kvůli dětskému brouzdališti a proto když je v bazénu více jak 4 dospělí lidé, tak už se tam nedá ani plavat. Bohužel jsme měli smůlu na pokoj nad kterým až do 2:00 rána dělali ubytovaní veliký hluk (bouchali, běhali). Po upozornění na problém recepci nás stejně poslední noc vzbudil požární poplach v 1:00 ráno. Někteří ubytovaní se dokonce sbalili a chtěli odjet. Bylo to velice nepříjemné a tak jsme čekali nějakou omluvu nebo další den vysvětlení, proč k tomu došlo, jelikož nás po poplachu poslali za několik minut zpátky do pokojů, že se pravděpodobně jedná o falešný poplach. Recepční nám řekla, že kdyby někde opravdu hořelo, tak nám všem zavolají na pokoj. Poté jsme už neusnuli a raději jsme si zabalili všechny naše věci pro případ pravého požáru.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál a kuchyně!
    • Možná odměnit mobiliář v pokojích (otlučené židle).
  • Jaroslava

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • zajímavé pokoje,výhody jízdného na Č.H.,prima bazén
    • v koupelné málo věšáčků,nefunkční terasa s kavárnou