Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 143 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (11)

Filtry

  • Kateřina Jelínková

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Z pobytu v hotelu Jitřenka jsme byly s kamarádkou nadšené - obzvlášť pozitivně hodnotíme milou rodinnou atmosféru, přístup a pozitivní naladění pana majitele, výborné jídlo v rámci polopenze i obědy v jejich vlastní restauraci, moc dobrá cukrárna... pokoje útulné a čisté. Takže za nás opravdu maximální spokojenost. Uvažujeme, že se tam zas někdy vrátíme. Ráda doporučuji.
  • Libuše Škodova

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den .Na rekreaci v hotelu Jitřenka jsme byli velice spokojeni, personál příjemný a ochotný, strava velice kvalitní a dostačující. Též se nám líbylo okolí. Můžeme tento hotel doporučit všem. Ještě jednou veškeré díky všem. Libuše Škodová a Zdeněk Fibiger.
  • Marianna Hashová

    ?

    dospělý pár, 22. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl super, jen okolí bylo trošku Nepřehledné, ale Vy zato nemůžete, chtělo to více jiných dostupných (pamatek), ale jak jsem již zmínila, Vy nemůžete za to, vše špatně značeno, jinak co se týče hotelu, vše super, přítel i já naprosto spokojeni
      Děkujeme Všem za péči, která nám byla poskytnuta
      Haschová Marianna a Josef Vaniš
  • Arpád Backai

    ?

    skupina přátel, 16. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ochota riešiť požiadavky a priateľský, milý prístup k zákazníkom
  • Marie Cuchalová

    ?

    skupina přátel, 24. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Letos jsme si s kamarádkami vyrazily k vám do Konstantinových Lázní a byly jsme všechny ( bylo nás 6 ) nadšené! Líbilo se nám úplně všechno! Jsou to malé lázně, ale překrásné, vše nově zrekonstruované, pobyt v Jitřence je dokonalý, vaří výborně!
    • Jednu malou chybičku to mělo - měly jsme si předem přiobjednat proceduru, všechno bylo obsazené. To je ale naše chyba, nenapadlo nás, že je takový zájem.
    Hotel Jitřenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Jitřenka

    Děkujeme a jsme rádi,že se Vám u nás líbilo.

  • Václav Švarc

    ?

    ostatní, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milý personál
      Vřelé přivítání, včetně vysvětlení co a kam
      Čistota každý den úklid
      Výborná kuchyň, včetně snídaní
      Servírky velice ochotné i když se jednalo třeba o brigádu
      Prostředí hotelu je na velice pěkném místě a ani není velký hluk
      Vnitřek hotelu je čistý a pěkný,oceňuji výtah a výzdobu chodeb
    • Nejde ani o to co se nelíbilo, ale asi se vlivem oteplení bude muset investovat do klimatizace, ale to nesnižuje naše hodnocení hotelu jako OK.
    Hotel Jitřenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Jitřenka

    Moc děkujeme .
    Rodina Bocanova

  • Tomáš Šour

    ?

    jednotlivec, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kulturní vyžití,krásná příroda,božský klid.
    Hotel Jitřenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Jitřenka

    Jsme moc rádi ,že se Vám v Konstantinkách líbilo.
    M.Bocan majitel

  • Erika Šolínová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 7. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milá obsluha, vstřícný personál, pokud byl problém s čímkoliv bylo vše co nejdřív vyřešeno.chutná kuchyně.
    • Škoda, že míst v cukrárně na venkovním posezení bylo tak málo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • bezproblémové parkování, výtah, čistota
    • k večeři nebylo k dispozici pití (čaj, voda,..), ale byla možnost dokoupení.
  • Olga

    ?

    skupina přátel, 18. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný a ochotný personál, skvělá kuchyně i cukrárna. Je vidět, že rodina Bočanova pro svůj hotel žije - můžeme všem jen a jen doporučit. Určitě jsme hotel Jitřenka nenavštívily naposledy. Za všechny spokojené bývalé maturantky 60+ děkuje za pobyt Olga Kunclová
    • -------------