Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

83%

Velmi dobré

na základě 35 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    85%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    77%

Recenze (35)

Filtry

Typ klienta

  • Jiřina Velíšková

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi spokojena
  • Marie Vernerová

    ?

    skupina přátel, 30. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí, ochota personálu, klidné prostředí bez zbytečného hluku Výhodou je
      možnost parkovat zdarma po dobu lázeňského pobytu na parkovišti poblíž ubytovacího zařízení.
    • Na uhličitých koupelých by mohla být provedena renovace a modernější prostředí by bylo zvýšilo
      atraktivitu této procedury, která vychází z místního zdroje vody.
  • Vladimír

    ?

    dospělý pár, 12. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Šlais (13.2.1976)

    ?

    jednotlivec, 21. ledna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Romana Baborová

    ?

    skupina přátel, 5. listopadu 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné prostředí hotelu, milý personál včetně obsluhy welness centra. Všude čisto. Strava lázeňská, ale chutná.
    • Moc se nám líbilo, personál milý a vstřícný, příznivá cena, komfortní ubytování.Můžeme doporučit.
  • Ivana Miňhová

    ?

    ostatní, 17. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi všechno,
      ubytování bez připomínek,
      kuchyně má výborného kuchaře,
      obsluha příjemná,
      recepční vstřícné a ochotné vždy poradit, lázeňské procedury jsou vykonávány odborně a s citem pro bolest klienta.
      Kdo máte možnost, navštivte malé, ale úžasné lázně v lese. Je to balzám na tělo i duši.
  • Hana Čížková (21.11. 1957)

    ?

    jednotlivec, 6. dubna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Místo, čistota, jídlo, vstřícnost, ochota
    • nevěděla jsem, že si musím masáže objednat před příjezdem do lázní
  • Marie Kubešová

    ?

    jednotlivec, 4. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se mi jako vždy velmi líbíl.Je zde klid,který všichni potřebujeme.
    • Byla jsem ubytovaná ve 2 patře,kde byly jen střešní okna a to mi docela vadilo,nebyl výhled ven.Domnívám se,že by měla být snížena cena za ubytování v těchto pokojích.Jinak vše v pořádku.
  • Daniel Kopec (7.7.1951)

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celý pobyt mě velmi překvapil, městečko je celkově velmi klidné, čisté a příjemné lidé, kteří zde žijí a pracují jsou pro nás velmi milí, usměvaví a příjemní;
    je zde ideální pobyt pro stresované manažery;
    k celkové pohodě přispívá i úžasné okolí - hrad Gutštej a Krasík; škoda, že není informace, že je zámek v Bezdružicích uzavřen
  • Alena Cendelínová

    ?

    dospělý pár, 29. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný prodloužený víkend
    • Bazén
      Pěkné, klidné prostředí