Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 51 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    86%

  • Pohodlí

    83%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (51)

Filtry

Typ klienta

  • Jaroslav Mazour

    ?

    jednotlivec, 15. února 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Pokorná

    ?

    dospělý pár, 4. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice kladně hodnotím přístup personálu restaurace hotelu Jirásek za vstřícný přístup, velmi dobré jídlo a milé a příjemné vystupování. Objednané procedury byly na standardní úrovni. Silvestrovské menu bylo úžasné, bylo ho dostatek, obsluha velice příjemná a ochotná.
    • Po příjezdu jsme zjistili, že nám nebyl poskytnut pokoj s manželskou postelí, ačkoli jsme jej do objednávky vyloženě uvedli. Při reklamaci nám bylo bez zájmu sděleno, že takovýto pokoj není k dispozici. Následně jsme zjistili, že netopí topení v pokoji, recepce nám opět laxně sdělila, že je oprava objednaná, aniž byla schopna alespoň částečně sdělit termín opravy. Topení začalo fungovat ve 21.00 (závada nahlášena v 16,00). Dále nás zarazil systém nastavení procedur. Jelikož nemáme stejná příjmení, došlo i k takové absurditě, že jsme solnou jeskyni měli každý na jiný den, právě tak parafinový zábal. Na můj dotaz v rezervační místnosti mi bylo sděleno, že slečně nemůže být známo, že patříme k sobě, jelikož má pouze seznam pacientů bez čísel pokojů. Nakonec jsme si sami s personálem procedur doladili procedury sami, přesto mám za to, že by se mělo brát v potaz obsazení pokojů.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr JAN

    ?

    dospělý pár, 11. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice se nám líbilo,můžeme srovnávat jelikož jezdíme na podobné pobyty několikrát do roka.
    • Celková pohoda
      Cena za služby
    • Nic mě nenapadá.
  • Jana Hrdličková

    ?

    jednotlivec, 28. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • ILONA NÁJEMNIKOVA

    ?

    jednotlivec, 25. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • PERSONÁL VÝBORNÝ.KRÁSNÉ OKOLÍ.KLID.BAZÉN VYNIKAJICÍ.
    • STRAVA TAK NA 80%
  • Anna Pešoutová

    ?

    jednotlivec, 13. května 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi se nám líbil celý pobyt.Ubytování v penzionu Purkyně , stravování i lázenské procedury. Všem pobyt ve vašich lázní doporučujeme.
  • Dana Vondrášková

    ?

    jednotlivec, 19. prosince 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil, hodnotíme celkově kladně a můžeme doporučit!
    Jinak jsme byli na wellness pobytech se stejnými službami (i s větší nabídkou) a tyto pobyty byly minimálně o 500,- Kč na osobu levnější (KV kraj).
    • Příjemné a klidné prostředí lázeňského léčebného domu Prusík. Oproti původnímu ubytování (původně penzion Palacký) bylo vše v jednom objektu - strava, masáže, bazén, sauna...Příjemná obsluha paní recepční a i ostatních zaměstnanců.
    • Pokoj jsme měly naproti úklidové místnosti, kdy byla časně zrána nepříjemná hlasitá konverzace personálu. Podotýkám konverzace - nevadil, běžný ruch (vyndání si úklidových vozíků atd).
      To obdobné se nám stalo i v jídelně, kdy zase tak trochu neprofesionální přístup zaměstnanců - velmi hlasité vyprávění.... Klid a ticho přece taky léčí.
  • pí. Zemanová

    ?

    dospělý pár, 28. července 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla to hezká dovolená v krásné přírodě s pěkným ubytováním.
  • Paní Sušírová

    ?

    jednotlivec, 15. května 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení