Recenze

HodnoceníHotel Kudowa

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 37 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (37)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Iva Bulvová

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemné prostředí, ochotný personál a výtečná kuchyně, pochvala kuchaři
  • Mirka Petříčková

    ?

    dospělý pár, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsme byli již potřetí a jen můžeme chválit, přijeli jsme dřív a bez problému ubytují. Bazén je úžasný, vířivka i masáže, jen sjedete v županu dolů do spa zóny.
    Personál velice ochotný a i v této těžké době, dodržují všechna opatření.
    • V hotelu je hodně možností, jak prožít den, ať už v bazénu, ve vířivce nebo na masáži. Bazén je s protiproudem, různými vířivkami a moc dobře si zaplavete, zároveň jsou zde lehátka, kde si můžete odpočinout. Na pokojích jsou osušky jak na pokoj, tak do wellnes, rychlovarná konvice, káva, čaj, cukr.
      Jídlo nemá chybu.
      Můžete se projít i po lázních, dojít nakoupit na tržnici, v okolí je mnoho zajímavostí, které se dají navštívit.
      Doporučuji všem.
  • Zdenka Kvasničková

    ?

    jednotlivec, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Kosková Třísková

    ?

    jednotlivec, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsem si užila, hotel je pohodlný, dobře vybavený a poskytuje přesně to, co jsem očekávala. Okolí mne mile překvapilo, zejména nedaleké skalní bludiště a cíle výletů.
    • Pokoj, vybavení hotelu, snídaně i večeře, nabízené služby.
    Hotel Kudowa

    Odpověď od hotelu

    Hotel Kudowa

    Dziękujemy za wystawienie opinii. Cieszymy się że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom, zapraszamy ponownie do naszego hotelu, który jest położony w pięknej Kudowie-Zdroju otoczonej wieloma atrakcjami turystycznymi.
    Hotel Kudowa ****

    Thank you for your feedback. We are glad that we met your expectations. We invite you again to our hotel, which is located in beautiful Kudowa-Zdrój surrounded by many tourist attractions.
    Hotel Kudowa****

  • Zdeňka Kopecká

    ?

    skupina přátel, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • celkově spokojen ,dobré jídlo,ochota personálu
    • ----
  • Marie Holendová

    ?

    jednotlivec, 28. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - úroveň ubytování
      - kvalita stravování
    • - velmi těžkopádná komunikace mezi personálem
  • Scholz Milan

    ?

    jednotlivec, 21. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celková spokojenost.
  • josef kubát

    ?

    dospělý pár, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • jaroslava blažková

    ?

    jednotlivec, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnocení velmi dobré, menší rozsah lázeňských procedur
    • Perfektní zajištění polopenze, čistota na pokojích, ochotný personál v lázeňské části
  • Eva Křížová

    ?

    jednotlivec, 13. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný hotel se službami na vysoké úrovni, vynikající kuchyně. Jen by to chtělo zapracovat na kvalitě nabízených procedur.
    • Hotel je velmi pěkný, pokoje vybaveny dobře.
      Krásný bazén a vířivka.
      Vynikající kuchyně, dostatek čerstvé zeleniny a ovoce.
    • Nízká kvalita a špatná organizace lázeňských služeb, zaplacené procedury byly málo profesionální, nedodržování časového rozpisu procedur.
      V celém hotelu vše buď v polštině, nebo angličtině(vyjma jídelny), včetně podkladů pro lékaře. Jistě by bylo dobré pro české klienty zařídit český předklad. Personál se vůbec nesnažil o češtinu.