Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

HodnoceníHotel Kudowa

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 44 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (44)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel velmi pěkný v klidném místě s dobrou dostupností do centra i na tržnici. Městečko velmi pěkné, restaurace, obchody, kolonáda... vše se nám líbilo. Měli jsme navíc krásné počasí, takže dovolená se opravdu vydařila. Pro mě osobně super hotelový bazén.
    • Jídlo bylo vynikající, výběr naprosto postačující. Procedury nám prospely. Ubytování příjemné.
  • Marcela Houdková

    ?

    jednotlivec, 2. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skutečně velmi pěkné místo, plné zeleně a velmi vhodné k příjemným procházkám
  • Mirka Petříčková

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme v tomto hotelu již po čtvrté a opět spokojenost, vše bez chyby, ať jídlo, služby, bazén, hotel je čistý, útulný. Prostě pobyt nemá chybu. Určitě se na podzim opět do hotelu vrátíme. Na pokoji i konvice s kávou a čajem.
    • Máme moc rádi plavání a bazén nemá chybu, je velký a moc pěkně si zaplavete
    • není co
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    CELKOVĚ JSME BYLY SPOKOJENY.
    • V HOTELU BYLY PŘDEPSÁNY ROUŠKY,KTRÉ SE NENOSILY.
  • Blanka Hrdličková

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasné jídlo, vše čerstvé výběr skvělý. Spa jsme si taky užívali. Personál milý
    • Bazén, jídlo, prostředí, okolí
  • Jiří Miler

    ?

    dospělý pár, 1. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme moc spokojeni, příjemný personál, dobrá kuchyně.
  • Robert Kadečka

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše v pořádku, výborné jídlo, příjemný a ochotný personál, všude čistota, krásné okolí. Moc rádi se vrátíme.
    • Havárie čerpadla nám znemožnila návštěvu bazénu, vzhledem ke coronavirovým opatřením jsme se ale nedostali ani do vířivky či sauny: fronta netrpělivě přešlapujících zájemců nás při každém pokusu spolehlivě odradila. Na pozitivním hodnocení pobytu to ale nic nemění, bez wellness přežijeme a vše ostatní nás opět nadchlo.
  • Iva Bulvová

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemné prostředí, ochotný personál a výtečná kuchyně, pochvala kuchaři
  • Mirka Petříčková

    ?

    dospělý pár, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsme byli již potřetí a jen můžeme chválit, přijeli jsme dřív a bez problému ubytují. Bazén je úžasný, vířivka i masáže, jen sjedete v županu dolů do spa zóny.
    Personál velice ochotný a i v této těžké době, dodržují všechna opatření.
    • V hotelu je hodně možností, jak prožít den, ať už v bazénu, ve vířivce nebo na masáži. Bazén je s protiproudem, různými vířivkami a moc dobře si zaplavete, zároveň jsou zde lehátka, kde si můžete odpočinout. Na pokojích jsou osušky jak na pokoj, tak do wellnes, rychlovarná konvice, káva, čaj, cukr.
      Jídlo nemá chybu.
      Můžete se projít i po lázních, dojít nakoupit na tržnici, v okolí je mnoho zajímavostí, které se dají navštívit.
      Doporučuji všem.
  • Zdenka Kvasničková

    ?

    jednotlivec, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení