Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 39 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (39)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Boškové Marie, Příbram 6, ul. Nad Litavkou 452, 26101

    ?

    ostatní, 23. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná poloha hotelu. Spokojenost s kvalitou i čistotou.
    • Plusem je zabezpečené parkování ve dvoře hotelu. Klid, žádné rušivé momenty.
  • Karel Ulrych

    ?

    jednotlivec, 18. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • JAN VIŠTIAK

    ?

    jednotlivec, 10. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jozef Baláž

    ?

    jednotlivec, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Večeře!
  • Olga Medlíková

    ?

    jednotlivec, 6. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Veškerá komunikace s recepcí byla příkladná, vstřícná, přátelská, byli velmi ochotní. Hotel je inovovaný a hezky zařízený.
    • Nabídka jídla byla velmi omezená, jak na snídani, tak k hlavním jídlům. Paní masérka je velmi milá, ale kvalita její práce není odpovídající.
  • Zdeňka Chaloupková

    ?

    jednotlivec, 23. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    JAKO JEDINÉ MINUS BYCH HODNOTILA PRO PODZIMNÍ POBYT TO, ŽE V ŘECE SE PRO CHLADNÉ POČASÍ JIŽ NEDÁ KOUPAT A VE MĚSTĚ NENÍ KRYTÝ BAZEN. NA DOPORUČENÍ JSEM NAVŠTÍVILA DŮM OLGA, KDE MOŽNOST KOUPÁNÍ JE, ALE MĚLI PLNOU KAPACITU NA SOBOTU. TAK SE MÁ NÁVŠTĚVA PŘÍŠTĚ USKUTEČNÍ V ZÁŘÍ, A NE V ŘÍJNU, JAKO LETOS. LÍBILA SE MI NOVINKA. VLÁČKEM PO BECHYNI. S POZDRAVEM. CHALOUPKOVÁ.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V téměř prázdném hotelu byl klid a dobrá možnost parkování.
    • Velmi příjemná, ochotná a vstřícná recepční. Ačkoliv z důvodu uzavřené restaurace byly večeře zajištěny v jiném zařízení, toto bylo vybráno velmi vhodně.
    • Přestože snídaně byly podávány až od 8. hodiny, tyto nebyly řádně a v dostatečném množství připraveny, rovněž nabídka sortimentu byly malá. Součástí pobytového balíčku byly 2 poukazy v hodnotě po 250 Kč na kulturní akce, které v průběhu pobytu z důvodu chaotické organizace ze strany informačního střediska nebylo možno nikterak využít.
  • Ludmila Chrástová

    ?

    jednotlivec, 8. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel Panská - OK i jeho pracovníci.
      Město Bechyně má hodně zajímavostí a
      dobře je nabízí turistům Informační služba /vedle Čes. spořitelny/, využili jsme je.
    • Snídaně dostačující .
      Večeře jednoduché, polévky studené
      Silvestrovská večeře chutná, rozmanitá, bohatá sortimentem - jiný kuchař ?
  • Miroslav Barnet

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení