Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 290 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (290)

Filtry

  • Pavel Čada

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ing. Miroslav TRUNKÁT

    ?

    dospělý pár, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vaše lázně považuji za neklepší, které jsem doposud navštívil. Na lázeňské pobyty jezdím už léta, buď na samoplátecké nebo s plnou úhradou. Pobyt u Vás nemá chybu a je zde lepší prostředí než např. ve Františkových lázních nebo v Poděbradech.
    • Vynikající strava, ochotný personál, možnost zájezdů do okolí, vše absolutně čisté.
  • Ing. Karel Ctibor

    ?

    jednotlivec, 26. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající zdravotní péče,
      vynikající péče lázeňského personálu na jednotlivých procedurách,
      nejlepší kuchyně ze všech námi navštívených lázní, úžasná rozmanitost podávaných jídel a perfektní obsluha,
  • Jan Kulhánek

    ?

    dospělý pár, 10. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Na hotelu Anna Marie jsem byl ubytován již 6x, což jasně svědčí o kvalitě a čistotě prostředí, zejména o personálu na vysoké úrovni a výběru poskytovaných jídel v hotelu GRAND.
    • Vše je na vysoké úrovni.
    • Nemohu napsat nic špatného.
  • Marcela Stejskalová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Šatna pro ženy před masážemi je strašně malá. Skříňky jsou namačkány těsně vedle sebe a je k nim špatný přístup, zvláště do těch v zadní části šatny. Určitě by se tato místnost dala zvětšit.
  • Alena Bartoníčková

    ?

    jednotlivec, 21. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Malé ale útulné lázně. Vše je blízko, bezbarérové. Okolí lázní je upravené, vycházky či odpočinek v přírodě je vhodný pro každého a obzvláště vstřícný pro návštěvníky s handicapem. Lázeňské služby byly v pořádku. V rámci pobytu byla možnost zakoupení výletů. Byla organizována vycházka do okolí a byly nabízeny kulturní programy. Vybavení pokoje odpovídalo 3***. Úklid a čistota bez připomínek. V hlavní hotelové budově byla k dispozici výborná kavárna s pestrou nabídkou a rychlou obsluhou a dále menší obchůdek s dostačujícím sortimentem a opět s milou obsluhou.
    • V jednom případě se mi zdála masáž velmi krátká.
      Co se týká stravy, mohla být pestřejší. Zdál se mi menší výběr předkrmových salátů. Místo v jídelně v tzv. terase bylo velmi příjemné oproti velkokapacitní vedlejší jídelně. Teprve třetí den pobytu jsem zjistila, že si k jídlu lze objednat a zakoupit nějaký nápoj. Obsluhou nebylo nabízeno. K dispozici však byla voda, což bylo v mém případě akceptováno jako dostačující.
  • Věra Šmídová

    ?

    jednotlivec, 21. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem poprve v takovémto zařízení,moc jsem byla spokojena s ochotou a přístupem perzonálu i sester od jednotlivých
      procedur. Moc ráda bych se do Vašeho zařízení příští rok opět podívala . Už dneska přemlouvám svoji sestru aby jela se mnou.
      Jedním slovem byl to relax a připadala jsem si jak v jiném světě protože i pacienti nejen, že se při potkání vzájemně zdravili a usmívali se na sebe ale byli na sebe milí a to se vždy v normálním životě a na ulici nestává. Díky moc i za Vaši ochotu.
  • Anna Marková

    ?

    jednotlivec, 16. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bylo to jako vždy velmi dobré,mohly jsme si vybrat termín nástupu,snad jen počasí se tentokrát moc nepovedlo,ale za to opravdu nemůžete.Takže pokud budeme schopny,přijedeme příští rok znovu.
  • Petr Svab

    ?

    dospělý pár, 3. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení