Recenze

Hodnocení Hotel Anna Marie

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 258 recenzí

  • Personál

    92%

  • Vybavení

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (258)

Filtry

  • Marian Kováč

    ?

    dospělý pár, 15. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný týdenní pobyt.
      Dobré léčební procedury.
      Příjemné prostředí a personál
    • Nelíbila se nám úplně kvalita jídla
  • Věra Brádáčová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • VĚRA ŠTĚPÁNOVÁ

    ?

    jednotlivec, 1. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný pobyt, byla jsem opakovaně v Anna Marie a vždy naprostá spokojenost.
    • Líbilo se mi vše,proto pobyt každoročně opakuji a doporučuji všem.
    • Pouze jednání pracovnice u bahenního zábalu. 1x jsem popletla čas procedury a šla jsem se omluvit.Předpokládala jsem, že o proceduru přijdu,jelikož to byla moje vina. Pracovnice na mě hrubě vyjela,že si mám dávat pozor.a mám pořádně číst. Je mi sice 90let,ale číst umím a jsem svéprávná.Hrubé jednání nebylo na místě a bylo zcela zbytečné.
  • Jana Pleskotová

    ?

    skupina přátel, 30. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Anna Marie vše perfektní, pouze jedna malá vada na ubytování: na pokoji bylo od 7:00 do 21:00 slyšet hučení vzduchotechniky.
    • vše OK
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    vzhledem k minulosti došlo k významnému zlepšení hlukových poměrů a to tím, že byla výrazně omezena nákladní doprava lázeňským územím, i když ne všechna vozidla to ještě respektují.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Anna Marie jsem byla velmi spokojená.
    • Žádné nedostatky jsem nenašla, vše bylo na úrovni.
  • Frantiska Věra

    ?

    dospělý pár, 4. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milouš Hanuš

    ?

    jednotlivec, 30. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemné malé lázně
      vysoká úroveň gastronomie
      spokojenost se zdravotním personálem
      skvělé léčebné výsledky
      klidné prostředí
      platit bez peněz s použitím lázeňského průkazu
  • Marie Kučerová

    ?

    dospělý pár, 30. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotíme pobyt poněkud opožděně a současně se omlouváme ,že bez známkování , protože známkování a bodování nás provázelo většinu života .
    Už čtvrtým rokem trávíme týdenní pobyt samoplátců -seniorů v hotelu Anna Marie
    opakovaně, což je známkou,že se v lázních Bělohrad cítíme dobře - velmi dobře , a to navíc díky služeb vaší Spa (již 5x) . Stávají se pro nás důvěrně známým prostředím a manžel má zde pocit soukromí , jistoty i bezpečí ...
    Protože jsme z Pardubic , hodnotíme okolní zeleň , lesy ,zdravý vzduch ,i když vzhledem k zdravotním možnostem mého muže , můžeme ,podle možností, využívat jen krátkých procházek (rybník, bažantnice)....
    Naše kompletní hodnocení letos je následující :
    Vstupní lékařská prohlídka , zdravotní personál i všechny další služby hodnotíme mimořádně kladně - dokonce nám letos i mimořádně chutnala teplá jídla(u nás jen polopenze), tedy velmi dobře hodnotíme i kuchyni.
    Máme také vždy štěstí na počasí - letos mimořádně .
    Odjížděli jsme velmi spokojeni a těšíme se opět na další rok .
    Zamilovali jsme si je a posíláme to dál . Manželé M.Kučerová a R.Bareš
  • Jan Kulhánek

    ?

    jednotlivec, 27. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme velice spokojeni s úrovní a službami recepce, ochotou personálu což dokládá, že se vracíme do lázní opětovně a využíváme ubytování hotelu Anna Marie.
    • Pro ubytování jsme dostali zcela zrekonstruované pokoje.
      Příprava jídel, výběr a pestrost ve vysoké kvalitě.