Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 295 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (20)

Filtry

Typ klienta

  • Miroslava Oppitzová

    ?

    dospělý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově musím zhodnotit celý pobyt jako velmi dobrý.
    • Na tomro místě bych chtěla pochválit masáž od pí. Kysilkové,která byla úžasná.Lepší jsem nezažila.Ještě jednou díky.
  • Libuše Klementová

    ?

    dospělý pár, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám, byli jsme nad míru spokojeni, jen jedna malá chybička se vloudila a to napíši do sekce nelíbilo.
    • Nelíbili se námmasáže, už jsme jich absolvovali hodně, jak doma tak v různých ázních, a tay to byla taková rychlovka, že jsme se nstačili divit.Určitě neprobíhala 15 minut jak měla, třetinu času masírovali ruce a pak záda,což jsem nikde nezažila,když záda, tak záda, a byl to takový fofr, že jsem ani nepocítila , že mám nějakou masáž a ani čas tomu neodpovídal, měla jsem jít na masáž 13.10, vzali 13.13 a ještě nebylo ani půl druhé už jsem byla ze dveří venku i se sprchováním. škoda. :(
  • Růžena Štreblová

    ?

    jednotlivec, 2. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celý múj pobyt ve Vašich lázních byl super!
      Pokud našetřím finance, opět Vás navštívím! Děkuji
  • Antonín Hrančík

    ?

    jednotlivec, 26. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ubytování,stravování s bohatým výběrem ovoce,procedury,lékařská péče, možnost každodenní návštěvy bazénu zdarma v rámci samopláteckého pobytu,
  • Jana Klasová

    ?

    jednotlivec, 22. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt yl velice příjemný, byli jsme spokojeni se službami, procedurami i výběrem a chutí jídla. Jistě bycom pobyt doporučili svým přátelům
  • Věra Brádáčová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Pleskotová

    ?

    skupina přátel, 30. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Anna Marie vše perfektní, pouze jedna malá vada na ubytování: na pokoji bylo od 7:00 do 21:00 slyšet hučení vzduchotechniky.
    • vše OK
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    vzhledem k minulosti došlo k významnému zlepšení hlukových poměrů a to tím, že byla výrazně omezena nákladní doprava lázeňským územím, i když ne všechna vozidla to ještě respektují.
  • Milouš Hanuš

    ?

    jednotlivec, 30. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemné malé lázně
      vysoká úroveň gastronomie
      spokojenost se zdravotním personálem
      skvělé léčebné výsledky
      klidné prostředí
      platit bez peněz s použitím lázeňského průkazu
  • Marie Kučerová

    ?

    dospělý pár, 30. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotíme pobyt poněkud opožděně a současně se omlouváme ,že bez známkování , protože známkování a bodování nás provázelo většinu života .
    Už čtvrtým rokem trávíme týdenní pobyt samoplátců -seniorů v hotelu Anna Marie
    opakovaně, což je známkou,že se v lázních Bělohrad cítíme dobře - velmi dobře , a to navíc díky služeb vaší Spa (již 5x) . Stávají se pro nás důvěrně známým prostředím a manžel má zde pocit soukromí , jistoty i bezpečí ...
    Protože jsme z Pardubic , hodnotíme okolní zeleň , lesy ,zdravý vzduch ,i když vzhledem k zdravotním možnostem mého muže , můžeme ,podle možností, využívat jen krátkých procházek (rybník, bažantnice)....
    Naše kompletní hodnocení letos je následující :
    Vstupní lékařská prohlídka , zdravotní personál i všechny další služby hodnotíme mimořádně kladně - dokonce nám letos i mimořádně chutnala teplá jídla(u nás jen polopenze), tedy velmi dobře hodnotíme i kuchyni.
    Máme také vždy štěstí na počasí - letos mimořádně .
    Odjížděli jsme velmi spokojeni a těšíme se opět na další rok .
    Zamilovali jsme si je a posíláme to dál . Manželé M.Kučerová a R.Bareš