Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 295 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (295)

Filtry

  • Jana Pleskotová

    ?

    skupina přátel, 30. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Anna Marie vše perfektní, pouze jedna malá vada na ubytování: na pokoji bylo od 7:00 do 21:00 slyšet hučení vzduchotechniky.
    • vše OK
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    vzhledem k minulosti došlo k významnému zlepšení hlukových poměrů a to tím, že byla výrazně omezena nákladní doprava lázeňským územím, i když ne všechna vozidla to ještě respektují.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Anna Marie jsem byla velmi spokojená.
    • Žádné nedostatky jsem nenašla, vše bylo na úrovni.
  • Frantiska Věra

    ?

    dospělý pár, 4. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milouš Hanuš

    ?

    jednotlivec, 30. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemné malé lázně
      vysoká úroveň gastronomie
      spokojenost se zdravotním personálem
      skvělé léčebné výsledky
      klidné prostředí
      platit bez peněz s použitím lázeňského průkazu
  • Marie Kučerová

    ?

    dospělý pár, 30. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotíme pobyt poněkud opožděně a současně se omlouváme ,že bez známkování , protože známkování a bodování nás provázelo většinu života .
    Už čtvrtým rokem trávíme týdenní pobyt samoplátců -seniorů v hotelu Anna Marie
    opakovaně, což je známkou,že se v lázních Bělohrad cítíme dobře - velmi dobře , a to navíc díky služeb vaší Spa (již 5x) . Stávají se pro nás důvěrně známým prostředím a manžel má zde pocit soukromí , jistoty i bezpečí ...
    Protože jsme z Pardubic , hodnotíme okolní zeleň , lesy ,zdravý vzduch ,i když vzhledem k zdravotním možnostem mého muže , můžeme ,podle možností, využívat jen krátkých procházek (rybník, bažantnice)....
    Naše kompletní hodnocení letos je následující :
    Vstupní lékařská prohlídka , zdravotní personál i všechny další služby hodnotíme mimořádně kladně - dokonce nám letos i mimořádně chutnala teplá jídla(u nás jen polopenze), tedy velmi dobře hodnotíme i kuchyni.
    Máme také vždy štěstí na počasí - letos mimořádně .
    Odjížděli jsme velmi spokojeni a těšíme se opět na další rok .
    Zamilovali jsme si je a posíláme to dál . Manželé M.Kučerová a R.Bareš
  • Jan Kulhánek

    ?

    jednotlivec, 27. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme velice spokojeni s úrovní a službami recepce, ochotou personálu což dokládá, že se vracíme do lázní opětovně a využíváme ubytování hotelu Anna Marie.
    • Pro ubytování jsme dostali zcela zrekonstruované pokoje.
      Příprava jídel, výběr a pestrost ve vysoké kvalitě.
  • Ján Veliký

    ?

    skupina přátel, 21. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • doporučuji
  • Antonín Hrančík

    ?

    dospělý pár, 30. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše v pořádku.
    • Ubytování, procedury,stravování,okolí hotelu a ze všeho nejvíce možnost denního využívání krásného bazénu bez poplatku.
  • Josef Šimon

    ?

    jednotlivec, 25. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše OK, nemám co vytknout