Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 295 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (295)

Filtry

  • Jaruna Paříková

    ?

    ostatní, 19. září 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi spokojená.Budu všem známým doporučovat.
    • Perfektní pořádek
      Skvělý personál
      Klid a pohoda
  • Marie Bavorová

    ?

    ostatní, 13. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo v pohodě, personál perfektní, jenom bych snad trochu považovala za problém, že v koupelnách jsou vany a poměrně velké a většina návštěvníků lázní má pohybové problémy. Už jsem se těšila domů do svého sprchového koutu. Ale vím, že tato předělávka by byla finančně značně náročná a asi neuskutečnitelná. V době, kdy se hotel stavěl se sprchové kouty ještě příliš nepraktikovaly. Myslím, že by došlo i k značné úspoře vody. Jinak vše v pohodě.
    • procedury
      personál
      kuchyně
      ubytování
  • Iva Smrčková

    ?

    jednotlivec, 31. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Anna Marie a současně v hotelu Grand (stravování a procedury) byl pro mne a manžela opravdu velmi příjemný, proto jsme zde byli již několikrát a máme v plánu, pokud zdraví dovolí, přijet i příští rok. Oceňujeme opravdovou ochotu a příjemné vystupování personálu - recepčních, pokojských, servírek, lázeňských sester.Samozřejmě nemohu opomenout perfektní vyšetření lékaře. V neposlední řadě chválím výborné stravování.Takže žádná výtka, jen opravdové a upřímné díky za umožnění prima týdenní relaxace dvěma seniorům. Již dnes se těšíme na příští rok.
    Děkujeme
    Iva a František Smrčkovi, Praha.
    • Ubytování
      Perfektní služby
      Stravování
      Lékařská péče
      Nabídka a zajištění výletů
      Léčebné procedury
    • Nemám žádnou připomínku ani výtku
  • Eva Bičištová

    ?

    jednotlivec, 22. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkuji, bylo to skvělé. Navštívila jsem lázně již 4x. Vloni jsem byla v Bohdanči a to nebylo zdaleka ono. Přijedu za rok znovu .
    • Přístup lékaře, doporučené procedury. Kvalita jednotlivých procedur. Stravování ,personál v jídelně. Čistota, úklid pokoje.
    • Nemám připomínky, jen cena se dost zvýšila, ale s tím si musím poradit.
  • Eva Meisnerová

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velmi spokojena
    • Uvítala bych možnost polopenze
  • Miloslava Bučinová

    ?

    ostatní, 3. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Svatopluk Dojiva

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt v klidném prostředí, poskytování lázeňských služeb s možností wellnes a bazénu v ceně. V Silvestrovské nabídce jsou i dobré kulturní pořady. Kuchyně je fantastická polopenze. Veškerý personál je vstřícný. Doporučení pro starší generaci.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    tak jak jsem již vyplňoval dotazník lázní, jsme byli s manželkou jako vždy velmi spokojeni, proto tyto lázně navštěvujeme skoro každoročně. Proto bych je doporučil i ostatním platícím klientům. Příjemný týden.
    • V letošním roce a v termínu
      kdy jsme v lázních byli byla návštěvnost samoplátců poměrně malá a tak jsme si klid a pohodu vychutnali. Jednalo se o rychlou a příjemnou obsluhu v jídelně, plavání při min. účasti bylo také fajn.
    • Vzhledem k tomu že jsme nekuřáci mám výhradu ke kouření na balkoně a tím pádem i obtěžování kouřem ve vyšších patrech při větrání pokoje.
      Ale to jen na okraj, je to v lidech a uhlídat to není asi v moci personálu.
  • Karel Holeček

    ?

    dospělý pár, 12. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    spokojenost doporucuji vracim se
  • Dana Pecharová

    ?

    jednotlivec, 21. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnocení je vysoké a upřímné , jezdím se sestrou a náš pobyt byl již pátý v pořadí , pokud by mělo být hodnocení jiné asi bychom už nejezdily. Děkuji jménem svým i sestry za příjemný pobyt a již nyní se těšíme , že vás opět navštívíme.